איזה כף לעשות US אבדומינלי

איזה כף לעשות US אבדומינלי ../images/Emo9.gif

למחרת שחזרנו הייתי אצל הרופא שלי. בד"כ הוא ניגש מאחורי הוילון לראות שהכל "נקי ומסודר", ואז הוא יוצא ואני מתפשטת וקוראת לו. הפעם הוא נכנס, אני נכנסת אחריו, ו... הוא לא יוצא! ועוד אומר לי "נו?". עניתי לו - "מה נו, אני רוצה להתפשט!" אז הוא חייך את החיוך הקטן לו ואמר שננסה בלי. היה כזה כף! וראינו מצוין את הקטנה המקסימה שלי, זזה וקופצת... אני יודעת שאני בטח מתלהבת מדי ושכולכן מכירות את התחושה, אבל לא יכולה להתאפק. ביום ראשון הלכנו לעשות (סוף סוף) את הבדיקות הגנטיות. הגנטיקאי שיכנע אותי (וזה לא היה קשה) לעשות גם את מה שהם מכנים "סקר שליש ראשון" - שקיפות עורפית+דם. אמרתי כן למרות שמתוכננת לי גם שקיפות עורפית בסקירה בעוד שבועיים, אבל פה זה משתקלל עם תוצאות בדיקת הדם... אז יאללה, עוד 250 ש"ח, העיקר שאני אדע שהכל בסדר. כמובן שהתעלפתי בבדיקת הדם והגעתי ל-US של השקיפות רק למחרת. היה ג-ד-ו-ל! הטכנאית ש"אירגנה" אותי כל הזמן התייחסה אל התינוקת שלי כאל "הוא", ואני ממשיכה ומתקנת אותה "היא". אחרי כמה פעמים כאלה היא שאלה למה אני חושבת שזו היא? ואמרתי לה שאני פשוט יודעת. היא הסתכלה מקרוב, חייכה ואמרה "אני חושבת שאת צודקת...". אח"כ נכנס הרופא (ד"ר גל), שהיה ממש נחמד, תוך שניות גמר את העניינים הפורמליים והתחיל להתקשקש. אז הטכנאית שואלת אותו - "מה אתה חושב, זה בן או בת?" הוא הסתכל בריכוז, ואז אמר "אבל עוד מוקדם מדי להגיד...". אז היא אמרה לו "זה בסדר, כבר אמרתי לה..."
בסופו של דבר, בתור צ´ופר קטן (פרסונל או לא?), העבירו אותי לחדר עם ה-US התלת-מימדי, שהיה מ-ד-ה-י-ם. ראו כל-כך טוב, ועד שהוא לימד את הטכנאית איך להסתדר עם המכשיר אני נהניתי להסתכל על היצורה הקטנה שלי. קיבלתי עוד תמונה נהדרת לאלבום שלה. יצאתי משם אחרי כמעט שעתיים (במקום 10 דקות) כל-כך מאושרת...

אכן, כיף!

אני מחכה לאישור הסופי שזאת בת. אני יודעת שהשיטה שלי פשוט עובדת. משכנעים את העוברית שהיא בת והיא מסכימה. זה עבד אצלי, עבד אצל ליגו ואין סיבה שלא יעבוד אצלך (וגם אצל נורה שמשוכנעת שיש לה בת). טוב שהבדיקה עברה כל כך טוב ובכיף. תמשיכי לעדכן ונא לא להעלם לנו לכל כך הרבה זמן! חנה

OK, OK, התנצלתי בפורום השני ואני

מתנצלת גם פה. היה ממש קשה בשבוע האחרון, אבל זה עבר (ובמקום זה אני מקבלת חזרה את כל הבחילות וההקאות וכאבי הראש שנעלמו כשהיינו בחו"ל). בטח שהיא משתכנעת להיות בת, רון כבר אמר שאני אמא קשוחה ושהיא מפחדת ממני, ולכן היא בת...

ligo

New member
סוכרית../images/Emo140.gif

איזה כיף, אז חמותך צדקה? (היא אמרה עוד לפי הפס בבדיקה הביתית שזאת בת, לא?) ה- US זה דבר כל כך ממכר. חבל שעושים את זה רק כל 6 שבועות (ככה זה אצל הרופא שלי). בקיצור, תהני מכל רגע- ויש כל כך הרבה רגעים כאלה כייפים בהריון.

yaelhul

New member
אצלי יש US כל שבועיים ../images/Emo9.gif איזה כיף!

אם הייתי יכולה הייתי עושה פעמיים בשבוע: פעם ראשונה להרגעת חרדות ופעם שניה להנאה צרופה יעל

סוכריה...(איך כותבים טון של נזיפה?)

את כבר לא מוצאת זמן בשבילנו??? כמה טוב שהכל בסדר, וכמה כיף לעשות US אבדומינלי (או איך שהרופאה שלי קוראת לזה:"מלמעלה", ולא אפרט כי זה ישמע לא טוב). ואפרופו תמונות- השבוע הראיתי לחמותי את התמונה משבוע 12 באיחור קל (אנחנו כבר בסוף 17), ומה היה לה להגיד? "אני נורא מצטערת, זה לא נראה לי כמו תינוק". באותו ערב הבטחתי חגיגית לבעלי שזו התמונה האחרונה שהיא זוכה לראות, עד לאורגינל. נעלבתי בשבילו/ה עד עמקי נשמתי.

שבוע 17 נראה ועוד איך כמו תינוק!

צריך באמת להיות חסר דמיון כדי לא לראות שם תינוק...

חמותך לא מבינה שום דבר!

וטון של נזיפה עושים ככה
(אבל הספיקה לי ה"נזיפה" בטלפון, את לא חייבת להשתמש גם בשיטה הזו...
). חמותי וגם אמא שלי מאוד התלהבו מהתמונה של שבוע שעבר, אולי כי היא היתה ממש ברורה. התמונה של השבוע עם התלת-מימדי כבר לא הצריכה הסברים בכלל, פשוט ראו ממש מעולה. ...ואם מישהו היה אומר שהיא לא נראית כמו תינוק גם אני הייתי נעלבת עד עמקי נשמתי! אחי הקטן קרא בספר שרק משבוע 13 העובר כבר "מושלם", ובא להגיד לי שהיא עוד לא מושלמת. יום שלם הוא היה צריך להתרחק מנשיפות האש שלי
(זה הכי קרוב שמצאתי לדרקון). ברור שהוא התנצל עד אינסוף והבטיח לי שהיא התינוקת הכי מושלמת בעולם לפני שסלחתי לו.

little sunshine

New member
שיהיה ברור-התמונה היתה ברורה!

וחמותי היתה בלי משקפיים-אבל זה לא סיבה להתבטא ככה! וסוכריה- אני נזפתי בך בטלפון? בקושי הספקנו לדבר (וטוב שכך כי כמעט נסעתי ברמזור אדום. הריכוז שלי כבר לא מה שהיה פעם-מסתבר.)

טילי2

New member
סוקריה על מקל מתוקה../images/Emo148.gif

זה ממש מדהים גם לי הייתה הרגשה לגבי מינם של התאומים שבבטן וקלעתי בול. איפה עשית אולטראסאונד תלת מימדי בהר הצופים בירושלים? קבעתי שם סריקה מאוחרת ובעיתון הירושלמי היה כתוב שהם יתחילו להשתמש במכשיר תלת מימדי. הד"ר גל שאני מכירה עובד בשערי צדק, אז אני מבולבלת לגמרי.

א י נ ס

New member
מה היתרון בסקירה תלת מימדית?

היא מגלה משהו שUS רגיל לא מגלה? יש גם בחיפה?

yaelhul

New member
טילי, אני חלמתי שהרופאים אומרים

(בניגוד לחלומות שלי ושל האיש) שיש לנו שני בנים, ו...עובדה !!!
יעל

באיכילוב!

לא יעזור, אני נאמנה למקום העבודה שלי (חוץ מזה שזה קל ונוח וקרוב ועושים לי פרוטקציות של פרסונל...). יש פה ד"ר אילן גל, לא נראה לי סביר שזה אותו אחד, אבל מי יודע? אולי הוא מפצל את עצמו מדי פעם...?

מזל טוב על הבת......./images/Emo95.gif../images/Emo68.gif

דר´ גל ידוע כמאבחן מין בשלב מאד מוקדם, חוץ מזה הוא רופא מאד מומלץ לסקירות ובכלל (הוא עשה לך US תלת מימדי?)

סוכריונת מתוקה

אני ממש מקווה שעוד מעט תוכלי לתאר לנו עוד יותר בפירוט את היפהפיה שאצלך בבטן. מאחלת לך שימשיך טוב ותקין וקל כמו שהיה עד עכשיו אוהבת מאוד זוהרה

למעלה