-איזה לא יאמן לסגור כן את נשות הכ

gilriv

New member
-איזה לא יאמן לסגור כן את נשות הכ

מה זה -איזה טעם בפה לסגור עונה אחרונה ?בדיוק שרואים את טניה וגרי המנאייק ולטעות מה בסוף קרה עם טניה -האם היא הורעלה ומתה איזה סוף ווהו --------------------------------------------------------------------- מה הם הצופים של בריטניה איך עם הגיבו לסוף הפרק פרק8 ITV בטח השתגעו לגמרי

סוף נוראי ומקומם!

פשוט בושה וחרפה שסיימו את זה ככה. אם ידעו שהסדרה לא חוזרת למה לסיים אותה בכזה מתח? פשוט רשעים.

התקווה היחידה

היא פרק הספיישל שאין עליו שום מידע. יש למישהו מידע יותר מפורט מהלינק לאתר כדורגל הזה?

gilriv

New member
מצאתי

-אני יתן קישור פה ,זה של הBBC SPORT את צריכה לגלגל למטה בין האתרים -שמופיעים יש SPORT RELIEF תלחצי שם ?, { הם את יודעת אנגלית יש שם חדשות {תלחצי בכתוכת שכתוב מפורסמים באים לתמוך לצדקה "CELEBS ' ואת רואה תמונה נכון

cool miki

New member
נכון...חבל שסיימו את זה ככה...

אני לא רוצה שטניה תמות. היא רעה ואני מתה עליה. וואי מסכנה ליברטי ומה שעשו לה..בכלל לא הבנתי מה היא עשתה בפרסומת הזאת שכולם כעסו..היא עשתה את עצמה אוכלת בני אדם או משהו...? מסכנה שאנון חטפה מכה בטעות מהחבר שלה... ולא ידעתי שאישתו של ברונו שכבה עם ההוא של ליברטי..מתי הראו את זה????

gilriv

New member
?

?-אז שאישתו ניהלה רומן לסבי --עם העוזרת הפרטית שלה -ולאט לאט גם אישתו של ברונו מאסה בו ובחתונת האירוסין אז הבעל של ליברטי 'סוף סוף גילה את הרומן הלסבי -אישתו של ברונו היתה בחתונה הזות ,שהוא גילה ואז הם שכבו כנקמה

snier1991

New member
לא הראו אבל רמזו כל העונה

כשהיא תופרת בגד לו בגד ועוד כל מיני

cool miki

New member
כן ידעתי שיש ביניהם משהו,

אבל בגלל שלא הראו את זה, לא חשבתי שהם שכבו...

gilriv

New member
אישתו של ברונו

עשתה עיניים וחשבה -זה היה בחתונה וגם בטח היא עשתה את זה -היא כל הזמן ידעה שהתינוק לא של ברונו בגלל זה היה הפתעה בסוף הפרק {למרות שהיא חזרה אל ברונו אבל הוא הכניס לה משהו למשקה אבל הוא בעצם אנס אותה ברונו {ראיתם תקטע הזה גם זה לא נקרא להתעלס עם אישתך

snier1991

New member
בחתונה ידעו כבר שהיא בהיריון

זה לא קשור כבר לפני החתונה היא גילתה שהיא בהריון וכשהראו שהוא עשה סקס זה לא היה עם לוסי זה היה עם בחורה שהייתה שם(וזה לא היה בשום חתונה אלא ביום הולדת של קאלום)

למעלה