איזה להקה הייתם רוצים שתחמם בהופעה?

TA127

New member
איזה להקה הייתם רוצים שתחמם בהופעה?

אם הייתי יכול לבחור כל להקה הייתי בוחר נירוונה. אם הייתי יכול לבחור להקה קיימת הייתי בוחר SEETHER. אם הייתי צריך ללכת על בחירה שאשכרה אפשרית...הייתי בוחר Orphaned land. יש שמועות שהם באמת מחממים אותם...לא יודע עד כמה זה נכון. מה דעתכם?

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ו-../images/Emo45.gif!!כל כך!!זה יהיה מושלם../images/Emo99.gif

רק חסר שהיהודים יחממו או נינט

The Fantasy

New member
אין לי משהו נגדם חס וחלילה, אני גם חושבת שהם

טובים, אבל פשוט תמיד שמים אותם או איזה להקה ישראלית לא קשורה כזאת [אהמ סינרגיה].אבל בהחלט עדיף אותם מאשר את נינט זה בטוח

TA127

New member
בואו נהיה ריאליסטיים...זה כנראה יהיה מישהו

מישראל...אז ההימור הכי טוב הוא על אורפנד לנד.

DarkSecretLove

New member
אורפנד לנד? ממש לא

אם יביאו יביאו את סינרגיה או משהו כזה .. בחיים לא יביאו את אורפנד לנד..וגם לא חושבת שאורפנד לנד היו רוצים לחמם את שלושים..

בהופעות בארץ תמיד מביאים להקה אחת מחו"ל

ואחת מהארץ. כשדפש מוד הופיעו אז טרי פויזן חיממו יחד עם עוד להקה מאנגליה ששכחתי את שמה. כש30 מופיעים יש אחת מארה"ב - SDC וLostAlone שהם בריטים. אז מניסיון, אני אומרת לך - אחת מחו"ל ואחת מישראל

אה כן, וכנ"ל לגבי פלסיבו. ובטח גם מטאליקה

ואני לא זוכרת מי היה בכריס קורנל

RenanaD

New member
סינרגיה יחממו. יש להם נטיה להתקע כלהקת חימום

בכל הופעה שאני הולכת אליה

TA127

New member
אז מכיוון שזה ההימור הכי סביר

הם טובים בכלל?XD

TyrAnnyA

New member
נירוונה?!?! בכלל לא הגזמת!

עם כל הכבוד לשלושים- הייתי גהה בהם אם הם היו מחממים את הקהל של נירוונה.

TA127

New member
חחחח

חחחח סתם רציתי לשמוע את נירוונה...אבל דוגרי שלושים בכלל לא ראויים O_O

../images/Emo224.gifהייתי בוחרת את הדג נחש..

הם ענקיים!!@#@$!@$@$@#!$~%@#%~$@ והם הלהקה הראשונה שחשבתי עליה.. וגם איפשהו במקום קטן קטן קטן קטן קטן בתוך מוחי הדג נחש ו30 מתקשרים, משהו בקשר לשירה שלהם..\ = אבל בטח יביאו לנו להקת חימום בשנקל תשעים..כמו בהופעה הראשונה של סימפל.. -_-

yaelc95

New member
אחלה להקה! ../images/Emo45.gif

אבל לא מתאים להם להיות להקת חימום כי בהופעות שלהם יש להקות חימום וזה קצת מוזר שחושבים על זה למרות שלא תחמם אותם עוד להקה אם הם יחממו (הלוואי) בהופעה של 30 קיצר סיבכתי את עצמי אבל לא משנה אני ממש רוצה שהם יחממו אבל אין סיכוי בעולם אהה וגם הם ירושלמים!!! כבוד!

למעלה