איזה להקות הכי הושפעו לדעתכם מקווין

geashono

New member
איזה להקות הכי הושפעו לדעתכם מקווין

כל פעם להקות אומרות שהם הושפעו מהחיפושיות ופחות מקווין (פחות פופולארי) האם אתם רואים להקה שהושפעה מקווין?

Oukami Kun

New member
../images/Emo45.gif

למרות שהם גרועים. [נו מה אתם רוצים, הם גרועים ><]

gihona

New member
אוווו, יש המון

פראנצ פרדיננד, גאנס אנד רוזס, אפילו נירוונה ופו פייטרס (ידעתם שקורט קוביין הזכיר את פרדי מרקורי במכתב ההתאבדות שלו?!) דפ לאפרד (אני שונאת אותם) גרין די (הם מבצעים את ווי אר דה... בהמון הופעות כולל לייב 8), מוטלי קרו, מטאליקה, סמאשינג פאמפקינס, רובי ווילאמס, Dream Theater... פפפ, יש עוד המון. היריעה קצרה מלהכיל.

geashono

New member
הושפעו אני מתכוון

לא גירסאות כיסוי אלא כמו שקווין בהתחלת דרכם הושפעו מאוד מלד זאפלין דהיינו שירים מקוריים בסגנון שדומה לקווין בהופעה ב 92 באמת אמרו גאנז אנד רוזס שהם מאוד הושפעו מקווין אני לא ממש מכיר ממש שירים בסגנון של קווין אולי ביגלל שזה מה שביקרו את קווין שהם מכילים הכל ואין להם סגנון מוגדר אבל אני מתכוון ביצירתיות ובעומק של קווין

gihona

New member
השפעה כולה להיות בהמון מובנים

ולחפש להקות שהצליל שלהם הוא "צליל קווין" עושה עוול ללהקה האהובה עלינו, מאחר והצליל שלהם היה כל כך הרמוני ומגוון. לדוגמא, אני שומעת את ההשפעה של קווין בשירים של רופוס ווינרייט - אבל אין לי שמץ של מושג אם הוא בכלל היה מאזין להם... מבחינת להקות שנשמעות ממש כמו קווין של תחילת הסבנטיז אין ספק שהדארקנס הם הלהקה מספר אחת.

Hey Dude

New member
נכנסתי למומה ../images/Emo9.gif

והלהקות שהושפעו מקווין הן: Radiohead Smashing Pumpkins Def Leppard Guns n' Roses Jellyfish George Michael Metallica Boston Frankie Goes To Hollywood Culture Club The Cult Wham! Extreme Jim Steinman Ben Folds Five Ween The Darkness ואני לא מכירה חצי מהלהקות האלה...או יותר חח

Teo Toriatt

New member
ומומה הוא מקור אמין?

זה אתר חובבני בכל הקשור למוזיקה לא ישראלית, לא הייתי סומך עליו, הרשימה הזו היא יותר רשימת גרסאות כיסוי

ketas

New member
באמת הכי אפשר לראות את ההשפעה

בדטרקנס. ברובי ויליאמס. ג'ורג' מייקל. ומישהו יכול לפרט קצת יותר על זה שקורט קוביין הזכיר את פרדי?

ויקיפדיה

אחרי שעות של קריאה בויקיפדיה גיליתי שאיירון מיידן היו מקושרים עם קווין ולהקה שדיי דומה לה: "בדומה ללהקות יוצאות דופן קודמות, כמו קווין, רבים משירי איירון מיידן נחשבים ליצירות מוזיקליות בעלות ערך אמנותי מבחינת האורך, המבנה והמורכבות המלודית וההרמונית. מבחינת הרמה האומנותית, משווים מומחי מוזיקה רבים את איירון מיידן לקווין. בעוד שאצל קווין ישנו דגש חזק על השירה, אצל איירון מיידן הכלים עלו ל"דרגה" שווה לזו של השירה." שיכללו את ערך "קווין" בויקיפדיה אבל התירגום של חלק מהשירים מילולי (אני רוצה לפרוץ חופשי) ושירים מופיעים פעמים כשהתרגום מתייחס לשיר אחר. ועכשיו נכנסתי לערך של פרדי באנגלית ובמקרה גיליתי הת ההתיחסות של קורט קוביין לפרדי (הזמר היחיד שאליו קורט התייחס במכתב): "I have not felt the excitement of listening to, as well as creating, music along with reading and writing for too many years now. I feel guilty beyond words about these things. For example, when we're backstage and the lights go out and the manic roar of the crowds begins, it doesn't affect me the way in which it did for Freddy Mercury, who seemed to love, relish in the love and adoration from the crowd, which is something I totally admire and envy."

geashono

New member
זה מדהים

כי יש שירים של אירון מיידן שאני משוגע עליהם כמו פיר אוף ד דארק מעניין אם גם סבאטאג הושפעו מהם(נראה לי שלא כי הם אמריקאים)

Teo Toriatt

New member
כן זכרתי משהו כזה

וגם את הכתיבה השונה ל Freddie (אמריקאי מול בריטי)

ג'ורג' מייקל.

ווהאמ וכל זה. זה ממש בולט אצלם. גם רובי וויליאמס אבל פחות. ואת הדארקנס אני לא מכירה (אתם מוזמנים לסקול אותי עכשיו.) וגם מיי כימיקל רומאנס.
(מושפעת שכמותי.)

Oukami Kun

New member
XD

אם לי הייתה פה היא הייתה רוצחת אותך. [ולחשוב על זה שהיא אשכרה יכולה לרצוח אותך. פיזית.
]

Amit Enchanted

New member
מיי כימיקל רומאנס. ../images/Emo5.gif

כמו גרינדיי. בהתחלה הם היו כאלו שרק המגניבים שומעים ואז הפקצות השתלטו על הפורום שלהם בקריאות ה"מושי מושלם", "כפרה עליך", "עשה לי ילד" ודומיהם. חוץ מזה שהמוזיקה שלהם (MCR) ממש גרועה.

|זועם|

מיי כימיקל רומנס!?!!?!? אהאהאאה@?!#~>? מיי כימיקל רומנס לא הושפעו כי הם פי 100000000 יותר טובים!><

למעלה