איזה להקות ישראליות של פאנק יש?

roais

New member
useless id

אני לא מכיר הרבה להקות פאנק מהארץאבל הלהקה החיפנית המצליחה הזאת היא הבולטת בסצינת הפאנק

roais

New member
הם לא יכולים להיות "חראות של להקה"../images/Emo24.gif

אם כבר אז הם חרא של להקה חחח.. לשון לפני הכל..

^NB^

New member
לא לא

חראות זה כמו שאומרים... מה שלומך? ואז אתה עונה, סבבות אבל עזוב... אתה אשכנזי... אתה בטח לא מחובר לעם ולרגשותיו האמיתיים יא שמאלני

Necrophil

New member
וחוץ מזה..

לפי הדיבור אתה תופס מעצמך מזרחי אסלי גאה אורגינל (וערס) נו אז אשכנזים זה קקה? (יואו תחשוב איפה הפאנק התחיל איזה פאדיחות)

punktx

New member
יש את.....

קוקו בלוף והיתושים תחת לחץ פרט שולי... לא יודעת על עוד

אאאמממ...

d.p.a useless id פרט שולי תחת לחץ אן לוודד one missed call ג´ימי לייגס רג´ובניט ועוד הרבה.........

^NB^

New member
אהה

זין.. .לא רושם הכל החדש! רשמתי ונמחק... אז זהו, לא רושם חדש

roais

New member
מה הקשר??

מאיפה הבאת את זה? שמאלני? נדפקנו, הא? מה אתה מתלהב בכלל להכיר להקות פאנק ? איזה גבר, מכיר להקות "פאנק" נתחיל בזה ש"פרט שולי" הם להקה דפוקה סוף הדרך ומלבד יוסלס אי די ו- one mussed call רוב הלהקות הם חרא... מה יפה בפאנק ישראלי?? הכל ח-ר-א ! גם שייגעצ הם פאנק דפוק...שרים לי על להביא ביד, הם מגניבים בוא נאהב אותם.. ומה שרשמתי למעלה, בקשר לזה שהם חראות של להקה...זה היה בצחוק..אבל כנראה שנסחפנו..לכן תאהבו להקות של שני אקורדים שהפיטמה שלי יודעת לנגן יותר טוב מהם..

Sham 69

New member
בלה ..

וואן מיסד ויוזלס שותי זרע ליד להקות פאנק אחרות בארץ כנראה לא שמעת מספיק

roais

New member
אוקיי../images/Emo58.gif

תשמע אני אוהב אותם וזהו.. אולי באמת לא שמעתי מספיק להקות פאנק בארץ.. תגיד לי שמות ואני יגיד לך או שמעתי\אהבתי אותם, או.קיי?

אממ איזה סוג של מוזיקה, אלו הלהקות.

האלו... שבקס פישי הגדול הדג נחש אממ שוטי הנבואה בויאקה...

voodoo

New member
ואני בטוח שזה ראפ ישראלי ב2 שקל...

אבל בכל זאת זה נשמע טוב ! ודי מצחיק...

למעלה