איזה לחץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

lizush17

New member
איזה לחץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

חזרתי עכשיו משיעור... והמדריך אמר לי אישית שהוא מצפה ממני להוציא במבחן המעשי לא פחות מ- 97 הוא ממש מחזיק ממני וכמעט כל שיעור אומר לי שכל פעם הוא מופתע ממני ושהיום זה לא נורא.. הייתי בסדר.. אבל זה רק "עובר" לא יותר... בדרך כלל אני משחקת אותה בתירגול והיום מרוב לחץ כדי לרצות אותו היה לי בלאק אאוט וזה היה כל כך מבאס... יצאתי מהבר בהרגשה קקה
איך מתגברים על הבלאק הזה?

obbb

New member
חושבים על העובדה הפשוטה

שאת תעברי את המבחן בכל מקרה, וזה לא משנה אם תקבלי 60-70 או 100. הרי ידוע שההצטיינות שווה לתחת חוץ מההרגשה האישית. זה לא פסיכומטרי שכל נק' קובעת, וזה לא מבחן שהניקוד קובע קבלה לאנשהו, צריך לעבור וכמו שאני בטוח - אין לך בעיה.

lizush17

New member
כן את זה אני יודעת...

נראה לי שאני אלך קצת יותר נמוך מעכשיו...כי השאיפה למצויינות עושה לי לחץ לא נורמלי... במיוחד עכשיו כשהוא אמר לי אני מצפה ממך להיות המצטיינת... ולהוציא לא פחות מ97.... במילים האלה... חחח הוא מטורף אני ארביץ לו בשיעור הבא!!! הקטע הוא שאני יודעת שאני עושה את זה... אבל לא ככה עם הלחץ הזה... בתכלס זה קטן עליי... גם שאני מפקששת ולא הולך לי אני עדיין זא שעשתה את התירגול הכי טוב מכל הכיתה חח...

אל תלחצי

עזבי את מה שהמדריך אומר לך ותזרמי עם המבחן. תחשבי על זה כאילו את ת'כלס במשמרת בבר והמדריך הוא לקוח לכל דבר. אני במבחן המעשי שלי עשיתי את זה (והעובדה שבהתערבות עם הזילוף מדריך שלנו (אל תנסי להבין, בדיחה פנימית) הוא הפסיד לי בקבוק ג'ק ודאגתי לתדלק ממנו עד שנכנסתי למבחן גם עזרה) ופשוט ניסיתי להינות מהזמן בבר, בלי לחשוב על זה שזה מבחן. הכנתי את המשקאות ועוד מצאתי זמן לעצור, לעמוד ולצחוק עם המדריכים שלי על הבר. בסוף קיבלתי 94 או 96, משהו כזה. הקיצר, תשתדלי להינות, זה לא תורה מסיני, סך הכל ערבוב משקאות... את אמורה להנות מזה!

lizush17

New member
מסתבר שבטוח לא יהיה מועד ב'

כי לבנתיים אני היחידה מהכיתה שעוברת.. המדריך נתן לי ציון של 80 היום... לא מרצה אותי.. אני אשתדל לעשות את זה טוב יותר במבחן... בסדר אני רגועה :)

lizush17

New member
מותק

אם היית מכיר אותי לא היית רומז בעדינות שאני חנונית

למעלה