איזה לילה משעמם בלי שפרה וצבר..

mui mui

New member
איזה לילה משעמם בלי שפרה וצבר..

כל ערב היא לפחות (כי הוא לפעמים הולך לישון) נשארת בערב לשבת עם מישהו הצחוק המתגלגל שלה חסר לי.. חח שי ניסה לעשות שיחת חוכמה עם הבובלינים ויצא מתוסכל.. הם רק שרים כי אין להם על מה לדבר.. באופן תמוהה גם איתי וגם וונסה הלכו לישון מוקדם.. את אבא בובליל אני לא רואה כבר כמה זמן.. . באו נגיד ביחס לשבועיים האחרונים זה הלילה הכי משעמם שראיתי..

SnowKing

New member
לצערי הרב -

מיום שלישי התוכנית פשוט הופכת להיות משעממת. בלי שפרה אין דיאלוגים בכלל.

gwini1

New member
../images/Emo45.gif

מה אני יעשה בלעדיה... מה שבטוח אני אהיה הרבה פחות מכורה לתוכנית.

BMCB

New member
לגמריי. כבר עכשיו,

כשהם בסוויטה ולא מראים לנו כלום, הטלוויזיה מכובה ואני לא רואה כלום משם... ובד"כ כל לילה זה פתוח... פשוט לא שווה בלעדיהם.

mui mui

New member
גם מנקודת המבט שהיחידה שאתגרת את

עינב היא שפרה.. תראו איך היא מסתדרת עם שי.. חחח אין כולם נאדה.. שפרה בצורה כזו או אחרת מאיימת בנוכחות שלה על עינב.. ומשם נובעות כל התגובות המוקצנות של עינב..

Barbie Noya

New member
מרוב ששפרה וצבר עושים אקשן

הכי הרבה- סורגים. ואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!! כמה מעניין

BMCB

New member
ד"א, למה אין שידור מהסוויטה?

בפעמים הקודמות גם לא שידרו?

וואו,כמה שזה נכון...

כ"כ משעמם לי שהטלוויזיה מזמן סגורה..אני משליכה את זה על יום שלישי ובמידה ושיפרה תלך הם הפסידו עוד צופה ולא כי אני סוגדת לשפרה רק כי באמת מעניין לראות אותה.זה הכל. אוף,שיראו לנו מה קורה בסוויטה כבר!

mui mui

New member
הפעם לא רק המתמודדים סקרנים לגבי שלישי

גם הקהל.. מה קרה בחדר???
ולגבי הסריגה.. אני חושבת שזה פשוט מתוק כשצבר סורג.. עובדה היא הצליחה לסחוף אחריה את כולם לסריגה.. מדהים אפילו את עינב... חחח ככה שהיא בכל זאת הטמיעה משהו מיוחד שלה.. בחברה (של דיירי הבית)..וזה לדעתי נחשב הצלחה.. אוף.. מדברים שם כאלו קשקושים.. משעממממם.. אם שפרה תלך אני לא אשאר לשמוע את הדיבורים של בובליל.. _________________________ הכי משעשע אם אחת מהאחיות קורנפלד או אח.. יכנס לאח הגדול.. אווו אז יהיה אתגר מאוד גדול לבובלילים.. שניים מול שניים.. כי כרגע אבא של עינב די מחזיק ומחזק אותה ברגעים החלשים.. שפרה נתמכת ע"י עצמה ולפעמים ע"י החברים שלה (את לאון אני לא מחשיבה.. הוא ירה היום לקבוצה ברגל.. וההצבעה שלו תגרום לשינוי משמעותי ככה או ככה.. מי שלא ילך)

sweetdreams

New member
באמת חסרות שיחות עמוקות ומהורהרות לתוך הלילה

על כלום. אז איך אוכלים טחינה גולמית??

אם היית מקשיב לשיחות שלהם היית יודע!

ועכשיו ברצינות,לי זה חסר...אין לי בעיה שהבובלילים ישארו אבל אל תקחו לי את הסיבה היחידה שבגללה אני צופה בתכנית הזאת!!!

mui mui

New member
באמת יש לי טחינה גולמית בקרר ורציתי

לדעת מה עוד אפשר לעשות עם זה מלבד לימון מלח וכו.. חחח לקחת נושא אחד.. תראה לי שיחה אחת רצינית של עינב שהיא לא על בבי או חזני או על קניות ב2000+ או פלסטיקים וגם הדת.. אין לבחורה הזו עומק.. . שפרה היא אישה שראתה עולם.. חוותה סיטואציות כאלו ואחרות.. אדם שקורא ומשכיל וכאחת השיחות שלה נודדת לסרטים,ספרים, מקומות בעולם ועוד.. . נושאים שמעניינים אותי לשמוע.. לפעמים משכילים אותי ולעיתים סתם משעשים..

sweetdreams

New member
את רואה שאת לא מקשיבה ../images/Emo13.gif

אפשר לעשות ממנה עוגיות למשל
האמת ששיחות לא צריכות נושא עמוק על מנת להיות מעניינות. למשל, לפי דעתי הבחור שניהל את השיחות הכי מוצלחות בבית, היה אשר. למה? כי הוא פשוט בחור שיש לו כישרון בלספר סיפורים. כל דבר שהוא אמר, גם אם זו היתה הדעה הכי מפגרת בעולם, היה נשמע קורע מצחוק. הוא פשוט ממגנט כשהוא פותח את הפה. אותו הדבר עם עינב, ואותו הדבר עם שי (הנה, בחרתי מישהו מהקליקה, שלא תגידו
), ועם עוד כמה.. הבעיה של שפרה וצבר היא לא הנושאים עליהם הם מדברים, אלא הצורה שבה הם מדברים, שהיא קצת... משעממת...

mui mui

New member
אני יודעת שעוגיות וגם משהו שנראה

כמו צמיגים מותכים.. (ממרח שמרים) על לחם קלוי נדמה לי +מעט טחינה.. או ממרח בוטנים +מעט טחינה.. כן כן הקשבתי.. חח לא נראה לי שזה משהו שאני יעיז לנסות..
מה שבטוח ששיחה של צבר ושפרה מתחילה.. אני ישר יודעת שיהיה מעניין ומשעשע.. השיחות שלהן מעניינות אותי ותמיד יש צחוקים לפה או לשם.. השיחות האחרות..כל כך שטוחות חסרות חיים..במילים אחרות - אנמיות.. . דעתי.. וחוץ מזה הזוי שאני ואתה ערים בשעה הזו.. אבל לזה צריך פורום מיוחד

למעלה