איזה לילה נפלא

איזה לילה נפלא

הירח המלא ומטר הליאונידים... יצאנו שלושה חברים לצפות במטר הליאונידים (לא, לא מדובר בעוד עליה מרוסיה, מדובר על מטאורים אשר נקראים כך משום שלרוב נראים כאילו נופךים מכיוון קבוצת הכוכבים של "אריה" - Leo). הגענו למקום קטן על הכרמל (בין האוניברסיטה לעוספיה, ממש מול הבוסתן, לא רחוק מהפניה לבית אורן) - חניון ההגנה. מה שיפה שם, שלקראת קצה המקום, אחרי שעוברים את השולחנות של קק"ל, מגיעים לרחבה לא קטנה, אשר בקצהה אבן עם סמל ההגנה (חרב בתוך כתר עלים) המצביעה לכיוון צפון וכמה אבנים בסידור כמו מעגלי מסביב, כאילו חשבו על טקסי ירח מלא כשהכינו את החניון
ישנו נוף על כל המפרץ ולצפון... עשיתי שם טקס פרטי ללבנה המלאה ואז הטיתי את ראשי מעלה וחיפשתי מטאורים... ומצאתי. אח"כ, כדי לראות טוב יותר ולהתרחק יותר מאורות העיר, התחלנו ליסוע לכיוון המוחרקה. כמה מאות מטרים לפניה, עצרנו, ירדנו מהכביש (הייתה שם קרחת יער ע-נ-ק-י-ת) ושוב בהינו בשמיים - ולא התאכזבנו. לא מזמן חזרתי הבייתה ואני מרגיש שלא בא לי לישון...

L e s t a t

New member
באופן אישי, פספסתי את המטר

ואני מאשים את ג´סטין.. (האמת היא שהוא בכלל לא קשור לזה אבל קל להאשים אותו בדברים כי הוא גם ככה כופר
)

forest elf

New member
ראיתי ....

היה מדהים , קריר ורוח נעימה תוך כידי שאני מחפשת אותם בשמים בין הכוכבים המנצנצים....הצלחתי לספור בארך 18 מטאורים ששתים מהם היו באדום וכחול .... כך החזקתי מעמד עד 4:30 וכמתי למחרת ב8:00 ...ואני לא אייפה בכלל

Saty

New member
פספסתי

לא הספקתי לראות... נרדמתי בערך ב-16:00 התעוררתי ב-19:00 ואז בערך ב-22:00 הייתי הרוסה לגמרי, לא יכולתי יותר...אז הלכתי לישון! אוף... תחזירו אותם! אני גם רוצה לראות!

גם אתה שכחת להתעורר בזמן?

לא נורא, אני חושב שעוד 35 שנה הם יחזרו. השאלה היא רק איפה יהיה אפשר לראות אותם כמו שצריך (כנראה לא בארץ). אולי עוד נהיה בחיים לראות אותם
ד"א, גם היום בערב, לפני שנכנסתי לפאב, ראיתי "כוכב נופל". יייפפפהה...

pink sunset

New member
תיקון טעות../images/Emo122.gif

עוד 33 שנה הם יחזרו.
אני ראיתי את המטר מהגג של ביתי, למרות האורות של העיר הצלחתי לראות חלק מהם, נשבה רוח ממש חזקה, בקיצור היה מדהים:)

Justin Angel

New member
מי ניסה להתעורר?

חלקנו צריכים להיות בני-ערובה של מבחנים רנדומליים של יחידה מודיעינית מסווגת.

למעלה