איזה לילה עברנו!

חן123

New member
איזה לילה עברנו!

הסוף הוא שאני עדיין פה
אז התעוררתי בלילה עם כאבים חזקים בעיקר בגב, מה שהיה מטריד זה שהם היו בערך במשך רבע שעה בלי הפסקה, כלומר, היו בהם עליות ומורדות אבל כל הזמן היו כאבים. עד עכדיו אין לי מושג מה זה היה. רעיונות? אח"כ הכאבים קצת התאפסו להתחילו להראות כמו צירים, שהתדירות שלהם הלכה והתקצרה עד 8 דקות בין כאב לכאב. זה היה בסביבות 4 בבוקר, ואנחנו כבר התחלנו לחשוב שהיום יולדים. בשלב הזה הלכנו לישון, כשעד 8 התעוררתי בערך 4 פעמים מכאבים. בבוקר החלטנו ללכת למוניטור, כמובן, למוניטור יש השפעות מדהימות על כאבים, כך שבכל המוניטור ניצפו 2 כאבים, הראשון כנראה היה מלחץ של העובר על הגב שלי והשני אכן נירשם במוניטור אבל אף אחד חוץ ממני לא ממש התרשם מהגבעה הקטנה שהייתה על הגרף... בנתיים חוץ מיזה שכל הגוף כואב לא קורה שום דבר מעניין, מנסה להיות אופטימית שאולי זאת ההתחלה... להזכירכם,שבוע 39 + 2

ת ו ת

New member
סוף ההריון במרחק נגיעה ../images/Emo42.gif

לידה קלה ובריאה ובקרוב
. מחזיקה לך אצבעות
. תות.

חן123

New member
תות, האם הוא "במרחק נגיעה"

בגלל השבוע או בגלל הסעמנים? אם זה בגלל השבוע אני לא כל כך מעודדת כי לסחוב ככה עוד שבועיים וחצי (המקס´ האפשרי) ניראה לי גהנום חן

האור שבקצה המנהרה מעולם לא היה קרוב

כל-כך...
שבועיים לפני שאלה נולדה הייתי מתעוררת כל לילה עם צירים חזקים וסדירים שהלכו ונרגעו במשך השעות שחלפו... בסופו של דבר זה הסתיים בירידת מים. אני מקווה שאצלך זה לא יקח שבועיים. שיהיה בשעה טובה

שבוע 39 +2 זה עוד לא הסוף../images/Emo3.gif

להזכירך אני ילדתי ב41+0....לא רוצה לדכא אותך יודעת שאת מתה לגמור את ההריון אבל כדי לנחם אותך לפעמים ילדים שנולדים בשבוע מאוחר הם יותר בשלים וזה עוזר בשלב שהם בחוץ שהוא הרבה יותר ארוך מעוד שבועיים הריון (מנסיון....ותשאלי גם את ליבי ורותם....) בכל אופן המןו המון בהצלחה למתי שזה לא יקרה!!!!!!!

היא לא שאלה אבל אענה../images/Emo8.gif

וכמו שמיכל אמרה וכולן - אני יודעת מה עובר עלייך. לא שזה מנחם ולא שזה מפחית מהעומס, אבל תאמיני לי שבסוף הכל עובר! אני זוכרת שבאיזשהו שלב פשוט השלמתי עם המצב והחלטתי שכך אני נשארת - עם הבטן, הכאבים ואי הנוחות. דבר אחד אני יכולה להבטיח לך - הם לא נשארים בפנים. פעם מזמן מדריכת ההכנה ללידה אמרה לנו שנתכונן לשבוע 42 וככה לא נפתח ציפיות. באמת שלא נשאר לך הרבה עד לשם
תנוחי. הכי חשוב בהצלחה שתהיה!!!!!

חן, את כ"כ סובלת עכשיו, שאני מאחלת

לך שאלו הם סימנים שאת ממש-ממש קרובה ללידה. מצפים לשמוע, כי את הבאה ללדת. סיגל של שגיא

1ענבל

New member
אני יכולה רק להזדהות איתך...

אומנם בשבוע 37, אבל העוברית גדולה ואני מרגישה כאבים חזקים בגב, בבטן ולחץ במפשעות...כל יום אני חושבת שהנה זה היום...כניראה שבכל זאת נצטרך לחכות עוד קצת....המון הצלחה ולידה קלה

חן123

New member
אני מניחה שזה לא מעודד אבל

זה רק נהייה יותר גרוע! כל יום אני חושבת שהגעתי לשיאי הכאבים והסבר ולמחרת אני מגלה שאני טועה. החדשות האחרונות הן מצב הסימני מתיחה שאופיינו ע"י הרופא עור כדלקת. עכשיו יש שם שלפוחיות מזעזעות ואני מתגרדת כמו מצורעת! זה כמובן לא על חשבון הצרבות, כאבי גב, מפשעות ועוד...

למעלה