איזה לילה... ראשון בלי סטלה

איזה לילה... ראשון בלי סטלה

יותר נכון עוד כמה כאלו מצפים לי??? שלום לחברי הפורום... נתחיל בזה שאני לא ממש יודע איך להתחיל ומה להגיד אז אני פשוט אספר את הסיפור שלי ואיך הגעתי עד "הלום" אני בן 23 ומשתמש בסמים מאז גיל 16, במשך הארבע שנים האחרונות לא היה יום שבו לא עישנתי חשיש. צבא, עבודה, מבחן, כדורסל עם החברה, לשמור על אחיין שלי הכול הכול הכול אני עושה מסטול, לא יודע משהו אחר ולא זוכר מציאות כמו שאומרים: בורח!! אבל ממה??? היו בחיי הרבה תחנות ורגעים שכל כך רציתי להפסיק, הרבה אנשים שניסו לעזור לי במחלה הזאת והרבה אכזבות מזמן כבר הבנתי שזה לא בשליטה לפחות לא שלי... אני מכור. אז מה אני עושה פה??? האמת נמאס לי ולא נשארו לי חברים שאכפת להם, אני מניח שגם להם נמאס מהילד שצועק זאב ולמחרת לא זוכר שהוא צעק ומעשן עוד ראש... אז אני פה יושב לי לבד בעוד לילה קר... נכון לבד פיזית אבל עוד יותר נכון גם ריגשית... ועוד מעט היום יגמר והתרנגול מתעורר וזה יום ראשון בלי סטלה... ובתכלס אני כל כך מפחד כל כך מרגיש ריק כאילו אין תכלית ואף אחד מסביב לא מחבק... ואני יודע שזו המלחמה שלי ושאני הבאתי את זה על עצמי אבל איך לעזאזל יוצאים מזה??? אני מקווה שמחר אני ממשיך בדרך שהתחלתי... ממלא את הריק ומתגבר על הפחד הלוואי ואני ימצא את הכוח... לילה\בוקר טוב

עליזה 63

New member
רק להיום:

צל הרים כהרים 19 בינואר "כשאנו מפסיקים לחיות כאן ועכשיו, בעיותינו נראות גדולות משהן באמת." טקסט בסיסי, עמוד 96 יש בינינו כאלה שמגזימים עם הבעיות שלהם, והופכים צל הרים להרים. אפילו אלו שבינינו שהגיעו למידה מסוימת של שלווה, גילו שבזמן כלשהו בהחלמה שלהם, הגזימו בבעיה מסוימת, בלי שום פרופורציה לבעיה עצמה. ואם זה עוד לא קרה לנו - יש להניח שזה יקרה בקרוב! כשאנו רואים שאנו חושבים בצורה כפייתית על איזו שהיא בעיה בחיינו, נעזור לעצמנו מאוד אם נזכיר לעצמנו את הדברים הטובים שיש לנו. אולי אנו פוחדים שלא יהיה לנו כסף לשלם את החשבונות בסוף החודש. במקום לשבת ליד מחשבון, ולחבר שוב ושוב את כל החובות שלנו, אנחנו יכולים לעשות מאמץ להקטין הוצאות. בעקבות חשבון נפש קטן כזה, אנו יכולים להמשיך בדבר שבו עלינו לעסוק ולהזכיר לעצמנו כי כל עוד אנו באים לפגישות, הכוח העליון והאוהב ידאג לחיים שלנו. יש לפעמים בעיות גדולות באמת, אבל אנחנו לא צריכים ליצור בעיות כאלה. אמונה באל אוהב, כפי שאנו מבינים אותו, תעזור לנו להעמיד את הבעיות שלנו בפרספקטיבה נכונה. אנחנו לא צריכים ליצור תוהו ובוהו כדי שתהיה לנו התרגשות בחיים שלנו. ההחלמה שלנו מספקת לנו אינספור הזדמנויות אמיתיות וממשיות שבהן אנחנו יכולים להתנסות בהתרגשות ומתח. רק להיום: אבחן את הבעיות שלי בצורה מציאותית ואראה שרובן בעיות שוליות. אניח להן להישאר כך, ואיהנה מההחלמה שלי.

עליזה 63

New member
אנונימוס22 כנס לקישור

אוהבים אותך אתה לא לבד

שלום אנונימוס היקר אוהבים אותך

יש פיתרון למחלת ההתמכרות נשמה. הרצון להפסיק להשתמש. והירידה לחדרי N/A אם שמעת עליהם . תתחיל לרדת בחדרים החברים פה יתנו לך כתובת של חדר אנ איי, אם תרשום באיזו עיר אתה גר הכל מתחיל מיום אחד כל הכבוד על ההתחלה הנקיה שלך. תמשיך בדרך אוהבים אותך.

orenapl

New member
חיים ללא סטלה

שלום אנונימוס, כל הכבוד על הצעד הראשון והחשוב לשנות את חייך. אתה ראוי ויכול ליצור לעצמך חיים יותר טובים. ממליץ לך לעשות רשימה של איך יראו החיים שלך כשתהיה "נקי"? מי אתה תהיה שם? מה ימלא את נפשך ויחליף את הסם? תשמור את הרשימה איתך ולידך, שבעתות המשבר והקושי, שעוד יבואו, תיתן לך כוח להמשיך. בהצלחה - זה אפשרי!!

שטול1

New member
אנונימוס יקר ../images/Emo24.gif

קודם חשוב שתדע שאתה לא לבד החברים ששתפו לפני וגם אני כולנו היינו במקום שלך וחשוב לי אישית לעזור לך להגיע למקום חדש וטוב יותר לא פשוט להביא יום נקי אחרי שנים של שימוש ועל זה מגיע לך חיבוק
זו הדרך של אנ.אי. להראות לך שיש מי שמעריך את המאמץ אבל מחר יש עוד יום וזה לא פשוט להתמודד אם זה לבד אני מצרף קישור לרשימת הפגישות של אנ.אי. בכל הארץ וודאי תוכל למצוא שם פגישה הקרובה למקום מגוריך. תקבל חיבוקים (המון) כוס קפה והמון אהבה כי כולם היו שם הדרישה היחידה לחברות היא הרצון להפסיק להשתמש (לא משנה במה) תבוא והחברים יוכלו לכוון אותך לייעוץ מקצועי במידה ונדרש כזה בכל מקרה נשמח אם תמשיך להכנס גם לכאן ואולי נוכל לעזור עוד אוהבים שטול

שטול1

New member
תודה לך מנדרינה אחת

נרגעתי אין צורך להוציא צוות חיפוש והצלה אלוהים אוהב בזמן שלו ידאג לאדמיניסטרציה של האינטרנט בבקשה למסור ד"ש חם והמון אהבה אוהבים שטול

אבישג03

New member
תהיה חזק, בחרת בטוב

כתבת שאתה מפחד ומרגיש ריק כאילו אין תכלית, כך גם אני הרגשתי. אני יכולה רק לתת לך מה שעזר לי. אמי מזמינה אותך (ואת כל האנשים הנחמדים למעלה) להיתחבר לטוב.

למעלה