איזה ליל תמרורים עובר עלי...

איזה ליל תמרורים עובר עלי...

וכעת שנכנסתי לבלוג שלי מישהי ששלח/ה לי מסר דומה בעבר שלח/ה לי את אותו מסר שוב. "איכס שחורדינית שניראת כמו פרחה". ואני שואלת את עצמי מה מניע אנשים להביט בתמונות של מישהו/י ולרצות להגיב עליו כאילו נשפט בתחרות יופי כשאפילו לא ביקש?

תשובה לשאלה שלך אין לי...

כלומר אותו שולח מסר אנונימי יצא שמוק קטן ואפס, בסדר, אבל מצד שני, כמו כל דבר באינטרנט מי שמפרסם משהו צריך לדעת שלא כולם יהיו נחמדים. אני אפילו לא מתרגז יותר, אפילו לא שאת נפש. "הזבל לפח וחסל" היא לא רק סיסמה מתשדירי שירות של הערוץ הראשון בשנות ה-80. ואם ממש נחה עליי הרוח, חסימה מיידית באותו רגע.

מרינה75

New member
על אנשים רעים ומגעילים

אני בדרך כלל מרחמת עליהם כי הם אלו אשר בסופו של דבר צריכים לחיות עם עצמם...

sh a ch a r

New member
לא סיסמה מתשדירי שירות

מה שכן היה סיסמה מתשדירי שירות היה "הפסולת לסל - וחסל". שחר

אני מניח שקופירייטר כבר לא ייצא...

ממני. כנראה גם לא משורר דגול, אם אני לא מצליח לחרוז שלוש מילים. תודה לאל שאני לומד מדעים. (הא! דווקא כן הצלחתי. איפה רני רהב?) :) :) :) :) :)

Old Girl

New member
נשמע כמו תגובה של מישהו

שלא טוב לו בכלל. עוד אפשרות - זה מישהו שפעם העלבת בפורום כלשהו/ דחית בניק חדש. ולמרות שלא ביקשת - התמונה שלך יפיפיה, את נראית שם כמו מיליון דולר והיא גם מצולמת במקצועיות, אילו שטויות הוא מדבר.

די תמשיכו..לא זכור לי

שהעלבתי מישהו אך גם לא נעלבתי. סתם היה לי מוזר..אני לא הייתי מעיזה לשלוח מסר אישי כזה לבלוג של בן אדם. האמת שלא הרהרתי בזההרבה ניצלתיאת אותו זמן לפתיחת רשומה חדשה ומשעשעת. אגב התמונות צולמו במצלמה דיגיטלית רגילה של HP, הם לא מיקצועיות אך יאמר לזכותה שהיא מוציאה לרוב תמונות מוצלחות. תודה לכם על העידוד
.

cheshire9

New member
את בחורה יפה

וזהו ....... לגבי הנושא אם כדאי ויפה לשחורות שיער לצבוע לבלונד - זה יכול להיות דיון מעניין פה בפורום. בטח יהיו דיעות לכאן ולכאן (מת לשמוע מה תגיד על זה טל קר). אני אישית דווקא בעד טיבעי. אבל בכל מקרה את יפה מאד ....... שימותו הקנאים.

magenta73

New member
אהמ...

תשמעי, אני כבר למודת קרבות בכול הנושא של תגובות לא נחמדות בעליל. (בלוג? תנסי לכתוב בויי-נט יחסים ולקבל את מתקפת הטוקבקים שלוחי הרסן)... בהתחלה מאוד מאוד מאוד נעלבתי ולקחתי הכול מאוד אישי. אם הזמן הבנתי שמדובר באנשים שכנראה נגעתי להם באיזו נקודה כואבת והם מוציאים עלי את כל הכעס שיש להם בפנים. אם זאת התרפיה שלהם - הרפש הזה, שיהנו. זה מה שגורם להם להרגיש טוב? להעליב משהו בצורה וירטואלית מאחורי מחשב? שיהנו. ואת ממש לא שחורדינית שניראת כמו פריחה, דרך אגב. סחה על התמונה.

Banana Boy

New member
קחי בקלות

בהחלט נראה שאת לוקחת את זה בקלות ואין שום סיבה להתרגשות יתר :)

Miss Thang

New member
לדעתי את באמת

בחורה נאה מאוד, אבל (ובבקשה לא לזרוק עלי נעליים), מיעוט באיפור יכול להשיג לך את האפקט ההפוך - יותר יפה, יותר זוהרת, יותר צעירה. נראה לי שאיפור כבד סתם מבגר ויוצר את אפקט ה"פרחה".

מי אמר שהתאפרתי כבד?

אין צורך בלתת לי עצות יופי. תאמין לי שכל מה שאני שמה זה במידות הנכונות ביותר. מעניין שבתמונות דיגיטליות הבחנת בכל כך הרבה פרטים.. בכל אופן סמוך עלי בעניין ואכן הבן אדם יותר סקרן אותי מאשר העליב אותי.

לפחות את שלמה עם עצמך

ומוכנה לשים תמונה גלויה, ולא איזו פלצנית כונפה מכוערת כמו "המבקרת החדשה" שבחיים לא תעיז לשים תמונה גלויה של עצמה מחשש להפחדה המונית, גם תפוז לא היה מאשר לשים את התמונה שלה כולם היו נוטשים את האתר בקיצור רחמי עליהם ושימי...............(את האות השביעית)

ורד 1970

New member
אנשים צרי עין

הקינאה הורגת אותם,לא יודעים לפרגן. לדעתי זו בחורה כתבה לך,ואם זה גבר אז רק אחד כזה שסרבת לחיזורים שלו. כי את ניראת מצויין

בלאגנית

New member
סתם קינאה

סתם בת ממורמרת או אפילו בחור עם מצברוח על הפנים אל תתייחסי
ולא רצית לשמוע, אבל את נראית אחלה!

למעלה