איזה לק נלבש לכבוד שבת קודשששש
?

סקרמנטה

New member
איזה לק נלבש לכבוד שבת קודשששש ../images/Emo99.gif ?

השבת בפתח. מה אתן לובשות/ מתכוונות ללבוש לכבודה? שבת שלום ומבורך

סקרמנטה

New member
הפעם נורא בא לי על 307 של שיק

קרם ורוד עתיק "רגוע" וקצת שקוף, שרק אחרי 3 שכבות (לפחות) הוא נראה אטום. בהחלט גיוון מרענן אחרי הצבעים הכהים שהיו עלי השבוע.

mgirl

New member
אחרי המון זמן שלא שמתי אותו

שיק 275. בא לי על רוק היום...

foggy night

New member
באמת אני חייבת להחליף

נראה לי שבהמשך למצב הרוח הקייצי שלי אני אעבור מכתום קייצי לורוד קייצי. את המספר עוד לא ברחתי - עידכונים בהמשך. שבת שלום

פנרה

New member
לאור מזג האוויר

המהמם שנחת פה, שמתי משהו קייצי ביותר- Essie- Bermuda Shorts תמונה מצורפת בקישור:)

Ultra marine

New member
מהמם!

קטע ממש מוזר. כמו התגובות של אנשים אלי עם ה wild and willing שאני מרגישה שהוא כזה "עזה" ומלא אנשים מתלהבים
מצד שני, עכשיו אני עם ה pure energy ומישהי שישבה קרוב אלי בג'אפניקה היום אמרה לי שהלק מיוחד והיא ממש אהבה

Simply Blonde

New member
C-C-Courageשל צ'יינה גלייז

יש לי אותו כבר חודשיים בערך ועדיין לא הגעתי אליו.. הוא מהמם
אגב, יאמר לזכותם של הלקים של צ'יינה גלייז שהם עמידים עליי בצורה מטורפת שמתי לב לזה רק השבוע כשהיה לי את הריפרשמינט שלהם 5 ימים וכשהורדתי אותו אפילו לא היה אפילו סימן של שחיקה או קילופים!

נופ ר

New member
גם אני עם הלק הזה

לק מגניב הבעיה שהמרקם שלו לא חלק אלא גבשושי כזה אה ולקח לו 24 שעות להתייבש לחלוטין בלי מייבש לק ובלי טופ קואט וכתוצאה מזה יש לי סימנים של מריחות או חורים (מהכלבה שלי שנתנה לי ביסים)

נופ ר

New member
הוא מתייבש יחסית בסדר

הקטע שלוקח לו המון שעות להתקשות. זאת אומרת רק השכבה החיצונית שלו מתייבשת מהר אבל הפנים שלו רך כמו ג'לי מה שיוצר מצב שהלק אחרי הרבה שעות עדיין רך וכל מכה או נגיעה גסה גורמת לו להימרח

נופ ר

New member
הוא נראה כאן כחול יותר ממה שהוא

הוא יותר סגול במציאות עם נטייה לכחול בתאורות מסויימות

למעלה