איזה לק נלבש? שרשור אמצע שבוע 8.4

yaelsn

New member
עידכוניישן לגבי הstuds שלי

הם שרדו יפה בשישבת והחזיקו מעמד גם אחרי שחפפתי את השיער פעמיים

היום התעוררתי וראיתי שאחד הכוכבים חסר. בצהריים שטפתי ידיים ואז שמתי לב שנפל לי עוד כוכב, וגם אחד המלבנים, אז כשהגעתי הבייתה הורדתי את מה שנשאר:)

הדבקתי בחזרה כוכב אחד על האצבע, ואת שורת המלבנים החלפתי בפס דק של beyond cozy

yaelsn

New member
:)

קטע מגניב - אפשר למחזר אותם!
בהנחה שהם לא הולכים לאיבוד, אני מקלפת אותם מהציפורן לפני שאני מעבירה מסיר לק על הציפורן, והם נשמרים כחדשים!

trilliane

Well-known member
מנהל
או, שייני! הקדמת את יום העצמאות בשבוע...

yaelsn

New member
גם אני הלכתי על סגנון הג'ינס...

גם כי ירדן עשתה לי חשק וגם כי לקים כחולים ממש שלטו בבלוגים השבוע, בגלל יום המודעות לאוטיזם

בחרתי בהולוגרפי הכחול של פופה (מס' 34, נדמה לי שקוראים לו ג'ינס או denim אבל יש מצב שאני ממציאה פה
), מעליו פושה בשביל העמידות, ולסיום טופ מאט של שיק. אני מתחילה להסתדר עם הטופ הזה, באמת צריך למרוח כל ציפורן בנפרד ולחכות קצת, ואז הוא נותן תוצאות יפות.
עכשיו ההולוגרפיות קצת פחות מורגשת והוא נראה יותר כמו 'לק ג'ינס' מטאלי עם קצת שימר הולוגרפי - שזה בעיניי הרבה יותר יפה
נחכה לראות איך הוא יתנהג מחר בשמש

בגלל שהמראה הסופי קצת שיעמם אותי החלטתי לקשט עם לק striper שחור שמעליו מרחתי פושה בשביל הברק והייבוש המהיר

מזה לק סטריפר?

וזה ניראה ממש טוב, ציפורניים מושלמות
אני מחכה למחזק של OPI ,ומקווה שהציפורניים שלי יראו ככה ביום מן הימים

hollypop girl

New member
וואו, הציפורניים נראות כלכך עדינות ואלגנטיות

הטופ מאט נראה ממש טוב על הלק הזה

Plushable

New member
OPI Which is Witch? בשילוב עם בסיס תכלת

OPI Which is Witch? בשילוב עם בסיס תכלת של Sinful Colors Sugar Rush
ממש התאהבתי בגליטר הכסוף ההולוגרפי החדש שלי :)

בתמונה שתי שכבות של Sinful Colors Sugar Rush (תכול פסטלי מעולה ואטום מאוד להפתעתי הרבה)
שכבה אחת של OPI Which is Witch? - גליטר כסוף הולוגרפי, שילוב גליטרים משושים בגדלים שונים וגליטרים מוארכים / מקלות עדינים מאוד
שכבת טופ של POSHE

מוזמנות לפוסט המלא בבלוג:
http://nailzcraze.blogspot.co.il/2013/04/swatch-review-opi-which-is-witch.html

למעלה