איזה לק נלבש? שרשור בסימן יום העצמאות!
|

neurotica

New member
הו, חיכיתי לזה

(כן, אין לי חיים.
)

הלכתי על מוטיב הכחול(לק)-לבן(אני) והשתמשתי ב-275 sea of desire של שיק עם טופקוט/מייבש של משהו בשם MC.
ואני ממש מרוצה. אני כבר יומיים מוצאת את עצמי יושבת בעבודה ובוהה בזה.

yaelsn

New member
אחרי הרבה ניסיונות כושלים

סופסוף הצלחתי להחתים משהו בצורה סבירה

הבסיס הוא revlon surf וההחתמה עם לק של חברת LAKA

אחרי שכבר סיימתי החלטתי שהמראה הזה די משעמם, וממש התאים לי לעשות ruffian (אין לי מושג למה קוראים לזה ככה. באנגלית ruffian זה 'ילד רע' או משהו כזה... בתכל'ס הכוונה היא לחצי סהר בתחילת הציפורן
)

הבעייה היא שבשביל לעשות את הצורה הזו צריך קודם כל למרוח את הצבע של חצי הסהר, ואז למרוח את הצבע השני, ולא היה לי כוח להוריד את הלק מכל האצבעות אחרי שהתאמצתי עם ההחתמה והכל, אז עשיתי את זה רק בציפורן אחת, ואם כבר אז כבר - הוספתי כמה studs על הדרך ככה

denush

New member
מתפרעת לאחרונה אה?

אהבתי ממש את השילוב בין הכחול לזהוב :)

denush

New member
כחול ושמח!

בהזדמנות חגיגית זו ניסיתי סוף סוף את - Hard Candy 663 - jelly bean blue המדהים!!!! כל כך חמוד!! :) - שמתי 3 שכבות.
ועל שתי האצבעות האחרות 2 שכבות של ג'ייד BLUE WISH (שמככב פה בפורום לאחרונה) ופסים שציירתי עם סטרייפר של ניצה - פעם ראשונה שניסיתי וזה היה מזה פשוט! :) קניה מוצלחת.

בפוסט יש עוד תמונות של עיצוב שעשיתי לחברה - http://justforfunnailblog.blogspot.co.il/2013/04/israels-independence-day-nails.html
מוזמנות!! :)

neurotica

New member
אה, הגיוני.

קיוויתי שזה משהו שלא דורש מוטוריקה עדינה.

תודה על ההסבר.

yaelsn

New member
חחח האמת שזה לא כזה דורש כישורים מיוחדים

בגלל שהמברשת ממש ארוכה, את לא ממש צריכה לצייר קו ישר, פשוט מניחים את המברשת במקום וזה איכשהו מסתדר מעצמו:)

הסטרייפרים שאני נתקלתי בהם גם נוטים להיות די אטומים בשכבה אחת, אז לא צריך לחזור על המריחה כמה פעמים

trilliane

Well-known member
מנהל
מקסים!

הפסים מזכירים לי משחות שיניים מהאייטיז, אז זה מסתדר עם הסוכריות באצבעות האחרות...

למעלה