איזה לק נלבש? שרשור לאמצע השבוע
Y yaelsn New member 12/6/12 #29 צבע מהמם אבל מה זה סיוט להוריד אותו! כל הידיים שלי נהיו ירוקות אחר כך... ניסיתי גם עם מסיר רגיל וגם עם אציטון
צבע מהמם אבל מה זה סיוט להוריד אותו! כל הידיים שלי נהיו ירוקות אחר כך... ניסיתי גם עם מסיר רגיל וגם עם אציטון
P poynter New member 14/6/12 #84 גימור קרמי, 2 שכבות לכיסוי מלא ולקבלת צבע עמוק. וכן הוא סוג של ירוק בקבוק, גם אני הייתי מגדירה אותו כך
גימור קרמי, 2 שכבות לכיסוי מלא ולקבלת צבע עמוק. וכן הוא סוג של ירוק בקבוק, גם אני הייתי מגדירה אותו כך
P poynter New member 14/6/12 #87 מבטיחה הצבע העמוק ואני מניחה שהתאורה המעפנה גורמים לו להראות ככה אבל הוא נוח למריחה כיאה ללק קרמי טיפוסי.
מבטיחה הצבע העמוק ואני מניחה שהתאורה המעפנה גורמים לו להראות ככה אבל הוא נוח למריחה כיאה ללק קרמי טיפוסי.
P poynter New member 14/6/12 #96 ברור רוצי אוצי לרכוש אותו, באמת שהוא מיוחד ואני בטוחה שהוא במבצע גם.
ע ענת אלדר New member 12/6/12 #3 חיכיתי חיכיתי... טורקיז אורבני- זהו שמו... מיני קולורמה של מייבלין. פורמולה מעולה. מספיקה מריחה אחת לאטימה מוחלטת. (ועדיין קרוביי מזועזעים מהצבע)
חיכיתי חיכיתי... טורקיז אורבני- זהו שמו... מיני קולורמה של מייבלין. פורמולה מעולה. מספיקה מריחה אחת לאטימה מוחלטת. (ועדיין קרוביי מזועזעים מהצבע)
trilliane Well-known member מנהל 12/6/12 #4 גם אני מרוצה ממנו ואת רק צריכה להרגיל את הקרובים; שלי כבר מזמן לא מתרגשים מצבעים כאלה (אצלי זה נחשב סולידי ). אגב, צריך לעדכן את מייבלין שמבחינת הגדרה נכונה של צבע הוא לגמרי teal ולא טורקיז.
גם אני מרוצה ממנו ואת רק צריכה להרגיל את הקרובים; שלי כבר מזמן לא מתרגשים מצבעים כאלה (אצלי זה נחשב סולידי ). אגב, צריך לעדכן את מייבלין שמבחינת הגדרה נכונה של צבע הוא לגמרי teal ולא טורקיז.
א אופה קטנה 75 New member 12/6/12 #7 אני מקווה שמרחת שכבת בסיס מתחתיו כי לי הוא עושה את הציפורניים ירוקות-עד... חוץ מזה העמידות שלו (וגם של המייבילין השני שקניתי) על הפנים, למרות הטופ. מעניין אותי איך הוא יחזיק עליך.
אני מקווה שמרחת שכבת בסיס מתחתיו כי לי הוא עושה את הציפורניים ירוקות-עד... חוץ מזה העמידות שלו (וגם של המייבילין השני שקניתי) על הפנים, למרות הטופ. מעניין אותי איך הוא יחזיק עליך.
ע ענת אלדר New member 12/6/12 #16 אנחנו יחד כבר מיום שבת בערב בד"כ לקים מחזיקים לי 4-5 ימים. הפורמולה המנצחת אצלי היא בסיס של סאלי הנסן מיריקל גרואו הזהב והטופ של אותה גב' הנסן בצבע כסף
אנחנו יחד כבר מיום שבת בערב בד"כ לקים מחזיקים לי 4-5 ימים. הפורמולה המנצחת אצלי היא בסיס של סאלי הנסן מיריקל גרואו הזהב והטופ של אותה גב' הנסן בצבע כסף