איזה לק נלבש? שרשור לאמצע שבוע 25.12

MyRun

New member
גליטר זהוב של MUA

אין עליו שום מדבקה למעלה/למטה...
על הפנים של לק!
הציפורניים שלי ביום רע והחלטתי לקצר אותן ממש, אז החלטתי על משהו מנצנץ וישר קפץ לי לראש הלק של MUA שעוד לא ניסיתי.
אני מוציאה אותו מהקופסא של הלקים ומגלה שהלק נראה זוועה! שכבה נוזלית כהה בחלק העליון של הלק ולמטה כל הנצנצים. מראה לא נעים בכלל... וקיבלתי את החבילה לפני שבועיים, שלושה לכל היותר. נזכרתי גם שמישהי סיפרה על הלק שהמברשת שלו נשרה אז בכלל... אחרי שערבבתי ושקשקתי קצת את הבקבוק הלק הסתדר, מרחתי אותו ונוכחתי לגלות שהשורה המודגשת "ONE COAT" על הלק היא כמובן לא נכונה ונדרשות לפחות 3 שכבות כדי להגיע לכיסוי מלא. בקיצור- לא מזמינה מהם יותר.

hollypop girl

New member
קראתי בכמה בלוגים שהם מתקלקלים ממש

מהר...
אני קיבלתי את המגנטי שלי לפני שבוע ועוד לא יצא לי לנסות...

trilliane

Well-known member
מנהל
מה זה אומר "מתקלקלים"?

תוכלי לקשר לבלוגים שמצאת?

כשחיפשתי תמונות של הלקים שלהם מצאתי מעט מאוד תוצאות... הם לא מאוד פופולריים כנראה (מעניין למה...?
).

hollypop girl

New member
זאת התופעה שאת מתארת שקרתה בבקבוק

שלך?
The nail polish is great if you want a single use of a color, or a trendier color to wear for one season. Otherwise, spend a few dollars more and buy something from the drugstore. I had 13 e.l.f. polishes and all separated and became almost unusable within 6 months.

http://www.karmicdreaming.net/blog/2011/05/07/review-e-l-f-cosmetics/

את שני האחרים אני כרגע לא מוצאת...אוליזה היה משהו מיוטיוב...

MyRun

New member
כן לגמרי

לא משהו שעוד לא נתקלתי בו, לקים שנראים ככה אפשר לראות בחנויות מוזנחות שמחזיקות טופ ביוטי ודומיו, אבל לא חשבתי שmua הם חברה ברמה כזו, ובכלל יש לי טופ ביוטי אחד כבר כמה חודשים ומצבו עדיין טוב, אז אחרי שבועיים? לא לעניין... אגב לא הבנתי את משמעות הe.l.f polishes? זה קשור ללקים של mua? או שחברה אחרת שאני לא מכירה.. מרגישה קצת בורה

hollypop girl

New member
אוי!!

לגמרי התבלבלתי עם חברה אחרת...
הקישור שנתתי מדבר על לקים של חברה אחרת

hollypop girl

New member
נשלח לפני הזמן

elf היא חברה זולה כמו MUA ובטעות נתתי קישור שסוקר את המוצרים שלהם...

trilliane

Well-known member
מנהל
מניסיוני הפרדה לשכבות לא אומרת שהלק מקולקל

וזה קורה גם ללקים של חברות טובות כמו לה-שה, אורלי או קרליין; פשוט צריך לנער את הבקבוק, זה הכול.

MyRun

New member
ותמונה קצת באיחור...

מצטערת על הקיוטיקלס, אני יודעת שזה לא תואם את הסטנרט פה בפורום.
והאמת שיש כ"כ הרבה מוצרים שעוד אין לי מושג מאיזה כיוון לגשת לנושא הזה...
יום לאחר מכן הוספתי גליטר זהוב על בסיס שקוף של H&M ששדרג לגמרי, ונתן לוק ממש דומה ל CHAMPAGNE KISSES של צ'יינה

Plushable

New member
תודה :)

וכן נראה שזה מחזיק טוב. אני עם הלקים מיום שני בערב (את החותמת הוספתי בשלישי+ טופ) ויש טיפה שחיקה בקצוות אבל ממש לא רואים.
נראה כאילו הרגע עשיתי :p

denush

New member
עיצוב צבעוני עם CG- It's a Trap-eze

יצא צבעוני מאוד! :) חח אני כנראה אוריד את זה כבר מחר ואעשה משהו חדש.
מרחתי את הצ'יינה גלייז על לק תכלת, בשאר האצבעות עשיתי החתמה לבנה והוספתי נקודות בסגול ירוק...

Plushable

New member
מקסים :) אני אוהבת את הפסטליות בצעונית הזו

גם אני תהיתי איזו חותמת זו, אני לא מכירה אותה :) מאיזו דיסקית?

למעלה