איזה לק נלבש? שרשור סופש

מייבלין קולורמה גוון 50

אף פעם לא ניסיתי לקים של מייבלין אבל הוא עלה בסופר פארם רק 11 שקלים אז החלטתי לנסות.

הלק מגיע בבקבוק קטן יחסית שמכיל 7 מ"ל פורמולה לעומת 13 מ"ל של ג'ייד למשל. הבקבוק מאד נוח וגם המברשת נוחה מאד לשימוש, לדעתי היא קטנה יותר מלקים אחרים ולכן המריחה מדוייקת וטובה.

החסרון הוא שבבקבוק הלק נראה כהה אבל נאלצתי למרוח שלוש שכבות עד לקבלת הגוון המושלם וכתוצאה מכך גם לקח ללק המון זמן להתייבש, לפחות חצי שעה. מה שקצת מבאס. אני מקווה שהלק יחזיק מעמד ביחס ישיר לכמות שהשתמשתי בה.

בסה"כ אני מרוצה הגוון הסופי נחמד בהחלט.

נוצות

R2 של חברת yes love על 251 של קיקו,
אני מחבבת את הנוצות כעקרון אבל קצת היה לי קשה לעבוד איתן... אני לא בטוחה איך השילוב שבחרתי, יש מצב שהורוד שברקע קצת בולע את הנוצות.

ronitkag

New member
נייל ארט (חדשה כאן)

היי חברות,
אני חייבת לציין שאני קוראת בפורום הזה כבר כמה שנים טובות, אבל מעולם לא כתבתי כאן...
אני בת 20, חובבת לקים מושבעת ומחליפה מניקור כל יום בערך :)
מצורפת תמונה של נייל ארט חמוד שעשיתי אתמול לכבוד טיסה לתאילנד שמתקרבת!
מקווה שתאהבו..

ברוכה הבאה!

מגניב מאוד, אהבתי את המשחק של הצבעים בין הידיים!

תמשיכי לפרסם

מילקי110

New member
opi

לא הצלחתי להבין מה השם של הלק עימכם הסליחה אז בואו רק נגיד : ורוד וכמובן אצבע אחת עם נקודות

OPI & GlitterBunny

מרחתי ביום רביעי בלילה את Pussy Galore וחשבתי להוריד אותו היום, אבל הוא עדיין נראה כל כך יפה שרק החלטתי לשדרג אותו קצת עם גליטרבאני - BE THE CHANGE YOU WISH TO SEE IN THE WORLD
ממש אהבתי את התוצאה... D:

שבוע טוב וורוד שיהיה

yaelsn

New member
שילוב מגניבבבב!

אני ניסיתי את הגליטר הזה מעל lilacism של אסי ויצא חמוד אבל לא הספקתי לצלם

אני מתכננת לעשות עליו סיבוב שני בקרוב :)

Bonushkie

New member
Hand placed glitter!

בהשראת Polish All The Nails. יש מיליון בועות ולנקות שאריות של המייבש זה סיפור מהתחת דווקא אהבתי את זה.

למעלה