מניקור סגול
ORLY Wild Wisteria עם קמיצה מורדת ב-ORLY You're Blushing ועליה חותמת
BM-221.
החלטתי לעלות על גל הפטריוטיזם של הספורטאיות באולימפיאדה. בריטניה זה כחול ואדום, אז הלכתי על מניקור סגול
. Wild Wisteria סגול כהה קרמי ש
קניתי די במקרה (היה מבצע רק על הלק השני; הראשון שקניתי היה Dazzle הכסוף, שמרחתי עכשיו במקביל ברגליים) והתגלה כהצלחה מסחררת: מרקם נוח מאוד למריחה, לא דליל מדי, לא סמיך מדי,
כיסוי מלא בשכבה ראשונה (לא דקה), לא מתייבשת מהר מדי ומאפשרת ליצור גימור אחיד ומבריק כמו שצריך. לרוב קשה לי למרוח קרמיים ואם הם כהים קשה יותר לנקות, וכאן לא הייתי צריכה לנקות כמעט בכלל ביד שמאל (ביד ימין זה כבר לא עבד כ"כ טוב, אין מה לעשות
). בקיצור, אם הצבע מוצא חן בעיניכן והמחיר מתאים אני ממליצה בחום.
בתמונה זו שכבה אחת ועליה מייבש ORLY Polishield שלצערי דווקא עשה לי קצת בועות אף שהוא חדש למדי (אבל בקושי רואים אותן; זה רק הפרפקציוניזם שלי). אני מקווה שזו סתם מריחה לא מוצלחת (זה קרה לי רק בכמה ציפורניים ורק הפעם). התמונה מאתמול בערב ולצערי מאז הקצוות קצת נשחקו ונהיה לי גם קילוף קטן באגודל, בעיקר כי עשיתי היום כל מיני דברים עם הידיים... וזה צבע כהה כהה, רואים הכול (אבל הוא מקסים ועדיין שווה את זה
).
בקמיצה מרחתי שתי שכבות של You're Blushing אם כי בדיעבד יכולתי להסתפק באחת כי הוא אטום וסה"כ לא רחוק מהגוון הטבעי של הציפורן אבל רציתי לחזק את הגוון. גם הוא נוח וקל למריחה. אני רגילה לטרוח הרבה על כל מניקור וזו הייתה הפתעה נעימה.