איזה מאכל או מאפה אתם וילדכם אוהבים להכין יחד
ק ק ר נ ו ש י New member 12/5/08 #1 איזה מאכל או מאפה אתם וילדכם אוהבים ../images/Emo180.gif להכין יחד
ר רינת103 New member 12/5/08 #6 הבת שלי אוהבת לעזור לי בכל דבר במיוחד להפריד ביצים,להקציף אותן ובסוף ללקק את הקערה.
ט טל רוטמן2 New member 14/5/08 #7 מעדן אורז עם שוקולד השחר גילתי את זה לפני כמה חודשים באיזה אתר ומאז אנחנו (אני ויובלי) משתגעים על זה. מאוד פשוט להכין, טעים עד מאוד ןמלא בשוקולד!!! אה...ואחרי כמה נסיונות גילנו שזה הכי טעים עם שמנת מתוקה של טרה.
מעדן אורז עם שוקולד השחר גילתי את זה לפני כמה חודשים באיזה אתר ומאז אנחנו (אני ויובלי) משתגעים על זה. מאוד פשוט להכין, טעים עד מאוד ןמלא בשוקולד!!! אה...ואחרי כמה נסיונות גילנו שזה הכי טעים עם שמנת מתוקה של טרה.
ק ק ר נ ו ש י New member 15/5/08 #8 טל רוטמן2 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif איך את עושה את המעדן הזה?
ט טל רוטמן2 New member 19/5/08 #10 וואוו איזה כיף של קבלת פנים והנה המתכון../images/Emo13.gif גם בשביל עידו שפנה אליי במייל הפנימי מתכון
וואוו איזה כיף של קבלת פנים והנה המתכון../images/Emo13.gif גם בשביל עידו שפנה אליי במייל הפנימי מתכון