איזה מבאס זה

srullli

New member
איזה מבאס זה

לקנות בלון, (ולהמחשה , זה בלון >
!!) לנפח אותו עד שנגמר האויר (ומתקבל טעם לואי מדהים של פלסטיק בפה....!), ולבסוף לאחר חסימת כמה כלי דם מסכנים ותמימים עד כדיי כמעט התפוצצותם באזור האצבעות ( בזמן מלאכת הקשירה) לגלות שיש חור קטנצ´יק בבלון והאויר יוצא לו אט אט ללא בושה ...... ! חוצפה !
(<זה אגב המראה האופייני שמתקבל.....!)

IC4

New member
מי קונה בלון בימינו

היום הכל עושים במחשבים גרפיקה תלת מימדים אינטרנט פצצות לגבות מגהבייטים למעיים יש מכשיר שמנפח בלונים קוראים לו "זה שמוכר בלונים" השלב הבא של מכשירים אלה הוא להיות "הומלס" למרגבה הצער אין כבוד למנפחי הבלונים האמיצים POOR FELLA´ NEVER HAD A CHANCE קונספירצית ההליום - למה מחנכים ילדים קטנים שזה לא בריא לדבר עם הליום ? הרשו לי לצטט מדרו קארי: THIS IS THE SAME GOVERNMENT THAT TOLD US THAT EGGS ARE NOT HEALTHY AND THEN TOLD US THAT EGGS ARE HEALTHY AGAIN AGAIN..?!!?!? THEY WERE ALWAYS HEALTHY !!!

srullli

New member
ממש השתעשעתי עכשיו

מההודעה הזאת שלך.... !!
זהו למעשה ! רק רציתי להביע כאן את השתעשועתי ! (<דיקדקתי נכון??)

חזיר בר

New member
אני יודע שאת אוהבת שמגיבים לך

וכן,יותר מהרגיל. את לוקחת את הפורום בצורה אישית מידי פעם. בעניין הבלון,אני אשתף אותך במחשבה שליוותי אותי מאז שלמדתי לקשור בלון. מאז שלמדתי לקשור בלון תמיד חשבתי שאני עושה את זה לא נכון,שלא יכול להיות שזה יהיה כל כך לא נוח ומרגיז ויחייב קורדינציה שלעיתים לא נמצאת אצלי במלאי. הסתכלתי על אנשים אחרים,ולא ראיתי שהם עושים את זה בצורה טובה יותר,אבל מסיבה כלשהיא הם השלימו עם זה. עד שההודעה שלך באה,והבנתי שלמרות שזה מחורבן אין שיטה קיימת יותר טובה.

RedStorm

New member
עוד משהו קטן שקשור לבלונים

נכון יש את הבלונים הארוכים ? שהלייצנים מנפחים בימי הולדת ועושים מזה צורות של כלבים חתוליחם משקפיים תוקים מכונות ירייה ומה לא אזז אף פעם לא הצלחתי לנפח כזה דבר בפה וזה לא נראה לי אפשרי ורק הלייצנים יכולים לעשות את זה בלי מכונה מיוחדת אבל זה פשוט נראה לא אפשרי ניסיתם פעם?

אאוטופ

New member
אני ניסיתי

ואפילו אחרי שהתחיל לצאת לי אוויר מהאזניים הצלחתי. צריך פשוט ממש להתאמץ

למעלה