איזה מבאס..

princes15

New member
איזה מבאס..

היום היינו אמורים לעלות לחומש וליישב אותה אבל בגלל שהמשטרה תיגברו את הכוחות שלהם ליד הישוב, המארגנים של הרעיון הזה החליטו לדחות זאת לפעם אחרת..חבל..

princes15

New member
המשטרה אף פעם לא תאשר ליישב את חומש

לכן אין ברירה...ואין פה עניין של "לעבור על החוק".

noamgk

New member
יש חוקים לא חוקיים.

חובתו של העם לצאת נגד השלטון אם זה האחרון מחוקק חוקים לא חוקיים. חוץ מזה, אם זו עבירה על החוק, מדוע לא נקטה המשטרה בשום צעד משפטי נגד העולים בפעמים הקודמות? השאלה מכוונת גם לעליות של יהודים וגם לעליות של ערבים ליישוב חומש החרב.

antreprize

New member
נמאס לי,

אי אפשר להמשיך ככה, היום מישהו עצבן אותי, אז רציתי לעשות את הדבר הטבעי ולבעוט לו בראש, אבל לא עשיתי את זה כי זה לא חוקי, אז למה אתם חייבים לעבור על החוק? הייתה התנתקות, אסור להכנס לשטח הזה, תשלימו עם זה, אתם לא הולכים לנצח, השטחים שפונו לא ייושבו מחדש, וכן, זה חוקי, תשלימו עם המציאות, יהיה לכם יותר קל ככה.

princes15

New member
שבוע טוב קודם כל :)

אני יכולה לחתום לך, שאנחנו נחזור לשטחים האלה בראש מורם. חוץ מזה, אפשר קצת להתח/שב ולהבין לליבם של המתנחלים, זה לא כזה ביג דיל שהם יעלו לחורבות חומש בסביבות תשעה באב.

antreprize

New member
שבוע טוב גם לך.

כרגע אין שום סיכוי שנחזור אל השטחים האלה, בקרוב תהיה וןעידת שלום עולמית ולפי איך שזה נראה לי כרגע, אנחנו נוסעים במלוא המירות בכביש המהיר שמוביל אל הקמת מדינה פלסטינית(וזהו הפתרון הטוב ביותר והוא גם חוקי ומוסרי בניגוד לכמה פתרונות אחרים). זה כן ביג דיל שהמתנחלים יגיעו לשם, העם החליט שמתפנים לשם והם צריכים להתחשב בדתו של הרוב .

princes15

New member
העם לא החליט, לא שאלו את העם בכלל.

מצידי שהתהיה מדינה פלסטינית, רק לא פה..זה בהחלט לא המקום שלהם.

antreprize

New member
בטח שהעם החליט,

עם העם לא היה רוצה שיפני את גוש קטיף הוא היה מתנגד להתנתקות, אבל הוא לא הנתגד וזה אומר שהעם היה בעד. זה המקום של הפלסטינים בדיוק כמו שזה המקום שלנו, הם נמצאים כאן הרבה יותר זמן ממה שאנחנו נמצאים כאן.

למעלה