איזה מבאס...

פשוט1984

New member
איזה מבאס...

לפני כמה ימים חברות של אחותי הגיעו אליה,הן ממש מצאו חן בעיניי ואיך שהוא נקלעתי למצב שאני לבד איתם.
כצפוי,נחנקתי,לא ידעתי מה להגיד ומאוד התביישתי,מאוד....ממש מבאס :(

קצת על עצמי, אני סטודנט בן 28,ללא ניסיון מיני ,לעולם לא הייתה לי חברה ולי נראה שאני עושה רושם של סנוב לעולם הבנות....

זה לא בעיה של חוסר ביטחון עצמי כי אני יכול להיות חוצפן...פשוט עם בנות אני מאוד מתבייש...מאוד
השאלה שלי היא לאיזה גורם מוסמך אני יכול לפנות כדי לקבל עזרה בבישנות המטורפת הזאת, פסיכולוג או סקסולוג ?
מישהו היה ויכול לספר?
זה לא יעבור לי מעצמו אני פשוט נמנע מלהיות בחברת בנות.

askimosi

New member
כן

מזדהה,
מזכיר לי סיטואציה דומה שקרתה לפניי שנתיים,מישהי מהעבודה הזמינה אותי ליומהולדת שלה והיו שם רק בנות ודוד שלה עם חברה,הרגשתי לחץ במהלך כול הערב ושתקתי כמו |דגשלא לדבר שהזעתי במהלך רוב הערב
|.לא יודע אם זה קשור בגלל שהן נראו טוב לפחות רובן,בכול אופן הזכרת לי את ההחמצה הזו
.
לא יודע עד כמה סקסולוג יעזור במקרה הזה אני בעד פסיכולוג שיעזור לך להבין מאיפה מגיע החוסר ביטחון והביישנות כשאתה נמצא עם בנות(בטח יגידו עכשיו אמא שתלטנית אבל יכולות להיות לזה מליון ואחת סיבות),הלוואי והייתי יודע.

ביישנות החוצה
,
אסקימוסי

לעיתים...

ביישנות בהחלט נתפסת כסנוביות...
אחת כמה וכמה שמדובר באנשים שאינם מכירים אותך...

אתה זוכר את עצמך תמיד כאדם ביישן או ״שרכשת״ את התכונה הזאת עם בגרותך?
ואשמח לדעת ממה אתה מתבייש בדיוק...

Lee Rock

New member
שאלה

יש לך ידידות ברמה אפלטונית?
איך אתה מבחינה סוציאלית, עם אנשים באופן כללי, קל לך לפתח שיחה?

כי אולי כדאי לך לשנות מטרות, לעשות סוויץ כזה בחשיבה ולנסות להתחבב על נשים ברמה האפלטונית. כשלא יהיה לך החשש הזה בראש של "האם היא מחבבת אותי" יהיה לך יותר קל, ותוכל לקבל ניסיון ובמקביל תגלה שנשים הן לא מפלצות וככה תתקדם. תשים לעצמך מטרה שיהיו לך הרבה ידידות, כשתגיע לזה, השלב הבא יהיה יותר קל.

פשוט1984

New member
כן

היו ידידות,היום אנחנו לא בקשר.

ותאמת שלפעמים ממש קשה לי לפתח שיחה עם אנשים....אני תמיד מתחיל לחפש על מה לדבר.
יש לי הרבה חברים אבל אם אני עם אנשים חדשים אני יהיה לחוץ מאוד....

Lee Rock

New member
הרבה אנשים ככה. גם אני...

השיטה היא לא לנסות לעניין אותן או להרשים אותן אלא סתם שיחות חולין, אפילו כאלו של משפט שניים בלי לחשוב על זה יותר מידי...
נגיד יכולת לומר להן "אתן לומדות\עובדות עם 'השם של אחותך'? ... מה זה לא משעמם אותכן..."

ו... ו... ולתרגל!!! עם כל אחד\אחת עד שזה יהפוך לטבע שני...

iba90

New member
מי שמתבייש-מתייבש!

ממה יש לך לפחד? בנות לא שונות מאיתנו והן לא נושכות והן מחפשות בדיוק כמוך! חשבת לעצמך שאולי מישהי מתביישת לפנות אלייך כי היא אוהבת את איך שאתה נראה או מתנהג? אתה לא צריך לדבר עם אף אחד...אתה צריך להאמין בעצמך ובמה שיש לך להציע למישהי וללכת עם האמונה הזאת בעצמך! זה הפתרון הכי טוב ואף אחד שיקח ממך כסף על ״טיפול״ לא יגיד לך אחרת!

פשוט1984

New member
זה לא כל כך פשוט ואתם יודעים...

תמיד הייתי ביישן....
פעם-בצבא וקצת בעבודה אחרי היו לי ידידות...היום נותק הקשר
יש לי המון חברים,אך אם מדובר במפגשים עם בנות אני נמנע מכך.
אחותי כל הזמן מנסה להכיר לי חברות שלה אבל אני מתרץ ומתחמק איכשהו...
כל פעם שיש לי סיכוי להכיר מישהי אני ממש נלחץ ונכנס לפינה שלי....

כל מה שכתבתם ברור לי מאליו אבל ליישם את כל זה - זה לא פשוט.
אני באמת חושב שאני צריך הכוונה ממישהו מקצועי כי בחיים לא הפתעתי את עצמי בנושא וכשאני נמצא בסיטואציה עם בנות אני תמיד בורח...
בחיים לא מממש את המשיכה שלי אליהן...

מה שכן,יותר "נוח" (אבל עדיין מאוד מלחיץ) לדבר עם בנות שיש להן חבר ולא אלו שפנויות....

למעלה