איזה מגניבים הטיפקסים

KeLeMeNcY

New member
איזה מגניבים הטיפקסים

הם כותבים פה וממש בגובה העיניים סחטיין עליהם@ אולי הם ילמדו את אתניקס גם לכתוב לנו בפורום?
בכלל קובי אוז עושה רושם של בחור מגניב כזה, מצחיק ומדבר הכי לא בהתנשאות לפני כמה זמן שלחתי לו מייל בקשר לטור שלו במעריב ולספר וכל-כך התלהבתי מהתשובה שלו שקניתי ת'ספר השני שלו חח אין ספק, אם לא הייתי מעריצה את אתניקס, הייתי מעריצה של טיפקס

peremen

New member
אפרופו כדורגל

אנחנו ואתניקס לא בתחרות שבה את צריכה לתפוס צד... לצורך העניין...בחתונה שלי טיפקס עשו ביצוע סוחף ל"כתם הפרי" את מוזמנת להמשיך להעריץ את אתניקס ולבוא לבקר מדי פעם...
ובקשר למשחק ...היו דיבורים על זה אבל אנחנו מפחדים להשפיל אותם...
סתם

הוד11

New member
חחחחח

אתה לא רוצה ךהעביר לתמיר קליסקי בין הרגליים אהה

1מאיוש

New member
חח .. גל! באמת לא ממש כדי

למרות שזה יכול להיות מאוד נחמד! אבל זה ברור שאתם תנצחו
או שאפשר לארגן דווקא משהו מדליק!! הלקהקה שלכם נגד אתניקס בשיתוף עם המעריצים! האנשים שקבוע בפורום.. לא אלו שנכנסו פעם אחת וזהו!! מה דעתכם?!

KeLeMeNcY

New member
חחחחחחחחח

אפרופו שיתוף פעולה במופע 20 שנה לאתניקס קובי אוז שר עם זאב את "כוכב סרטים" ביצוע חובה למעריצי שתי הלהקות! איזה כיף זה שיש פרגון בין הלהקות, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אכתוב בפורום של משינה

1מאיוש

New member
חחח .. נסי ! אל תפחדי ...

מי יודע אולי גם הם נחמדים אבל אףףף אחד לא כמו הטיפקסים שלנו!

KeLeMeNcY

New member
תנסי רק להגיד שם "אתניקס"

תזכי בסקילה אתפיכס חחחח אני לא יודעת מה יקרה אם יגידו שם "טיפקס" אבל מה שבטוח שאפשר לנסות כולם פה קראו את הספרים שכתב קובי אוז? מה דעתכם? אני מאוהבת לגמרי בספרים שלו... מלאים בציניות וכתובים הכי בגובה העיניים (יש לי חולשה לזה)

1מאיוש

New member
חחחח... קראתי רק ספר אחד

את: "משה חוואטוו והעורב" אהבתי מאוד! מומלץ.. אם ב-מ-ק-ר-ה מישהו מכם לא קרה.. חח.. ולא נראה לי שיש פה אחד כזה.. תקנו אותי אם אני טועה

אבל הביצוע לשניים שניים היה

יותר טוב. הייתה הופעה מעולה, אלי לוזון היה מלך ב"רק אהבה תנצח". אבל חוץ מזה לשמוע את כל השירים הישנים (סכין האמונה, לילה קר (!) וכו')היה כיף

hilali1

New member
גם נכון. היו ביצועים די טובים.

נדמה לי שההופעה הזו תשודר בקרוב בטלויזיה. שווה לעקוב.

hilali1

New member
זה היה במסגרת שבוע שיר ישראלי

או משהו כזה. יש אירועים כאלה השנה. טיפקס לוקחת חלק באירועים

בקרוב... כבר שנה הם אומרים בקרוב...

ועדיין לא אמרו לנו למה שלומי שבת לא הופיע (הוא היה רשום בפלייליסט בימי ניסים וגם הופיע בכתבה של ערוץ 24 על ההופעה)

למעלה