איזה מגניב פורום ל"חיפושיות" |גיטרה

איזה מגניב פורום ל"חיפושיות" |גיטרה

רציתי לשאול : חפני שנה בערך קיבלתי מתנה דיסק צרוב של ה"חיפושיות" . הדיסק מכיל את כל ה 26/27 אלבומים שלהם. הדיסק הזה ממש מדהים!!!!!!! ושאלתי היא כזאת- אתם מכירים את הדיסק המדובר? אתם יודעים מי הוציא אותו? אני אשמח לדעת עליו פרטים. תודה מראש

Chocoholic

New member
כמה אלבומים?!?

את בטח מתכוונת לשירים, ולא אלבומים... והאלבום שמכיל מספר שירים כזה (27) הוא ככל הנראה "One" שיצא ב 2000 ומכיל את כל השירים שלהם שהגיעו למקום הראשון, במצעדים הבריטיים והאמריקאים. האלבום הוא הוצאה של Apple ולכן נחשב לאלבום אוסף רשמי.

דהאנית

New member
אני חושבת שהכוונה לדיסק מחשב

שמכיל את האלבומים. כולל אוספים. וביחד זה די הרבה. לא טעות.

שמעתי על זה...

אתמול. והולכים לתת לי את זה. במתנה. אז אני מאושרת רשמית

אני יודעת על מה אני מדברת-

אלבומיםלא שירים אני מכירה את ONE ואני לא מתכוונת אליו. הדיסק המדובר מכיל אלבומים לא שירים. בכל מקרה תודה על העזרה.

דהאנית

New member
גם אני

הייתי רוצה לדעת מאיפה הגיעה הדיסקולוגיה (אין שם את ה-BBC ולא את האנתולוגיה, ולא את ONE)

beatles247

New member
את מתכוונת?

לדיסק למחשב שאפשר לעשות רשימה לפי שם ולפי דיסקים ולראות את המילים?

beatles247

New member
סבבה

תני לי כמה ימים השאלתי את זה לחבר (יש לי צרוב...) אני יבדוק טוב?:)

חיפ

New member
טוב ברור

את קיבלת דיסק צרוב.. ההוצאה בטח ברהט או משהו כזה...

אני מכירה את זה

יש לחברה שלי.. דבר גאוני את מכניסה למחשב ויש לך מסודר לפי הסדר שזה יצא כולל תמונות של העטיפות נגיד את בוחרת דיסק מסויים את יכולה לראות את כל רשימת השירים שיש בו את המילים שלהם וכמובן לשמוע אותם.. זה שולט! חברה שלי שיש לה את זה אבא שלה קנה את זה ברוסיה או משו.. לא יודעת אם אפשר להשיג בארץ

OrRotem

New member
מכיר מכיר מכיר

יש לי את הדיסק הנ"ל והוא הגיע אלי מאיזה בחור רוסי שעבד עם אבא שלי והביא אותו מארץ מולדתו הלבנה. הדיסק מצויין ומעוצב יפה מאוד, הבעיה היחיד היא שאיכות הסאונד ירודה... מצויין לכל חובב ביטלס מתחיל ומתקדם כאחד, יש בו את כל האלבומים וכמעט את כל האוספים (חוץ מהחדשים נדמה לי). למי שיש אותו שיבדוק אם חסר לו הסוף של YELLOW SUB... (לוחצים על השירים אבל הם לא מתנגנים) וככה נדע אם זה אותו דיסק...

orbiti

New member
הדיסק נקרא

rock legends - the beatles, והוא מדי פעם נראה בדוכני הדיסקים הצרובים בקומה 4 בתחנה המרכזית. קניתי אותו בגיל 13 ונורא התלהבתי, אבל עכשיו כבר מאד קשה לי להקשיב לו כי איכות הקידוד של הקטעים לא משהו, ואי אפשר להינות באמת מדקויות ההפקה של הסמל פפר וכו'.

מונו

New member
חרא של דיסק

איכות על הפנים. בשביל לשים 26 אלבומים ומאות שירים על CD אחד צריך לותר על איכות, ועל הרבה איכות. וחוץ מזה מה עם העטיפות...רק על העטיפה של סרג'נט פפר אפשר לכתוב עבודת מאסטר. אם אין לך כלום ואין לך כסף אז מילא...אבל לפחות תדעי מה את מפסידה ולאט לאט תשלימי את החסר..

למעלה