איזה מגניב!

הם ענקיים בפני עצמם! אבל לפחות זה מופע חימום

כיפי שיהיה ממש מגניב לראות

natt888

New member
נכון

ושוב, לא מעכלת !!!!!!!!!! לא נראה אמיתי עדין

וואווו איזה כייף!!!!!!!!!!!!

הלהקה שבעלי הכי אוהב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה היסטרי:))))))))

עפטוב

New member
התייעצות בנוגע לזה

אוף ברגע שראיתי את זה היה לי ברור שנגמרו התהיות אני גם השנה נוסעת להופעה...ואז האיש היקר שלי שיחיה הודיע שהוא לא רואה שום סיבה לטוס איתי ועם הילד ושהוא יישאר בישראל עם הילד ואני אטוס לבד....נשמע חלומי אבל אני בכלל לא בטוחה שאני יכולה להיפרד מהפיצ שלי לכל כך הרבה זמן....האופציה השנייה היא לקנות כרטיסי טיסה לכולם ושהאיש יהיה עם הפיצ בערב ההופעה, אבל האיש שלי לא רוצה ואומר שחבל על הכסף כי פיצ יהיה רק בן שנה (אתן קולטות שפיצ בן שנה???!!!) ואין מה לעשות איתו בלונדון... מאז שהתרחבנו (ואני נטשתי כן אני יודעת נו נו נו עפרה) הצטרפו עוד קצת אימהות - מה אתן עושות?

אצלי זה אחרת..

הבן שלי עוד מעט בן 4 !!! מי היה מאמין?????
לכן אני נוסעת עם הבעל וסבא וסבתא שומרים עליו. והבטן שלי מתהפכת שאני חושבת על 6 ימים להיות רחוקה ממנו.... אבל זה חלום של אולי פעם בחיים והשנה אני אהיה בת 30 אז אני איכשהו אעשה את זה!! לבעלי אגב עוד יותר קשה ממני!!!
אבל אני בטוחה שכל כך נהנה ונחזור עם אנרגיות מדהימות לילד וברור שנפצה אותו במתנה ההההההככככייייייי גדולה שיש

tthanitt

New member
עופרה בתור אמא ל3

פעמיים בשנה הבנות שלי ננטשות לטובת טייק דאת ...(ולטובת השפיות שלי חחח) תאמיני לי הם מחכות למתנות של אחרי ואין להם שום חרדת נטישה -הגעתי למצב של רשימת קניות של כל אחת כשאני טסה חחח(אגב, משאירה אותם אצל הבעל או הסבתא)

עפטוב

New member
החרדת נטישה זה מצד האימא ממש לא מצידו

אני נחרדת לעזוב אותו...ואני מתכננת לטוס רק ליומיים... וחני כל פעם אני בהלם שיש לך 3 ילדות, את נראית בהגזמה בת 25...

Hadar07

New member
באמת מגניב

ואפילו הייתי די מופתעת. הייתי בטוחה שהם יבחרו איזה להקה מתחילה או זמר/ת די חדשים ולא מוכרים ופתאום פט שופ בויז. יש להם כמה שירים נחמדים סך הכל, יהיה כיף

למעלה