איזה מדהימה יודית יופי של ביצוע ל"צא מזה" בטקס פרסי עמ"י. אם תרצו אני יעלה לאנשהו ותוכלו לשמוע...
H hilali1 New member 2/2/06 #1 איזה מדהימה יודית../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif יופי של ביצוע ל"צא מזה" בטקס פרסי עמ"י. אם תרצו אני יעלה לאנשהו ותוכלו לשמוע...
איזה מדהימה יודית../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif יופי של ביצוע ל"צא מזה" בטקס פרסי עמ"י. אם תרצו אני יעלה לאנשהו ותוכלו לשמוע...
Y YA2007 New member 2/2/06 #2 כן, תעלי קישור בבקשה... יהודית מפציצה שוב בביצוע נפלא, אופטימי ומחויך לשיר היפה של אריק איינשטיין. פשוט ממיסה את הלב...
כן, תעלי קישור בבקשה... יהודית מפציצה שוב בביצוע נפלא, אופטימי ומחויך לשיר היפה של אריק איינשטיין. פשוט ממיסה את הלב...
B BlackMagicSprite New member 2/2/06 #3 השמיעו לי לייב. באמת היה מדהים! למרות שמשמיעים האיכות תמיד על הפנים
R razohar New member 2/2/06 #4 בבקשה תעלי לאנשהו.... או שאם תוכלי ללוח לי את הקובץ או משהו? טוב תודה רבה....
0 0mroosh New member 3/2/06 #8 ../images/Emo99.gif תעכבו אחר לוח השידורים של 24, יש מיליון שידורים חוזרים, .
Y YA2007 New member 4/2/06 #14 ל-BlackMagicSpirit... נראה לי שכדאי לאגד את התמונות המעולות האלה תחת גלריית תמונות בהופעות של הפורום-'יהודית בטקס עמ'י 2006'
ל-BlackMagicSpirit... נראה לי שכדאי לאגד את התמונות המעולות האלה תחת גלריית תמונות בהופעות של הפורום-'יהודית בטקס עמ'י 2006'
P picks New member 12/2/06 #19 והגיטריסט זה לא רן! רן שמעוני זה המתופף התותח שלה, הגיטריסט זה - עמית יצחק! שהוא גם תותח...