איזה מדיטציות הכי חזקות לפתיחת העין השלישית אתם מכירים?

blackmetal5

New member
איזה מדיטציות הכי חזקות לפתיחת העין השלישית אתם מכירים?

מדיטציות לפתיחת העין השלישית

כל מדיטציה שבה תגיע לריכוז עמוק, השקטה פנימית עמוקה, כזאת שתראה בהילוך איטי נפילה של עיפרון מהשולחן לריצפה, או כזאת שתוכל לראות מעבר לקיר מה קורה בצד השני, או תתחיל לדבר עם קול ההדרכה, ולראות ולשמוע תודעות שאינן מגולמות בגוף פיסי, תדע שהגעת למקום מאוד מאוד עמוק.
מדיטציה ברמה כזו, בדרך כלל היא מדיטציה ארוכה, אבל מי שלא עשה מדיטציות, אולי כדאי להתחיל בכמה דקות ואז לעלות לאט לאט בזמן, לדעתי זה קשה להתחיל ישר עם מדיטציה של שעה.
כל זה בהינתן שאין לך חסמים שקשורים בתקשורים, ראיה שמעבר וכולי.
היכן למצוא מדיטציות כאלה?
ביוטיוב יש מדיטציות לרוב, פשוט תקליק את מילות המפתח שאתה מחפש, ויעלו לך מדיטציות לרוב. אולי כדאי לך, לחפש את המונחות. פשוט תנסה להתחבר לאחת. לא כולן חייבות כמובן להתאים לך.
בהצלחה. אתה מוזמן להמליץ אם מצאת משהו טוב באמת.

כל המדיטציות ביוטיוב בדיחה.

אכן זה מצריך שקט ורוגע אך לפני זה אמורים להגיע לדופק גבוה

תמיד שאני עושה מדיטציות זה אחרי ריצה או נסיעה באופניין בדופק מהיר ועליה במדרגות לאחר מכן נשימות ורוגע ועצימת עיניים..
זה מביא אותי למצב ריכוז מאוד גבוה.

מדיטציות לפתיחת העין השלישית

יתכן שיש אנשים שעובד להם לעשות מדיטציה אחרי פעילות גופנית.
אישית מעולם לא הצטרכתי לעשות פעילות גופנית לפני מדיטציה, אלא רק לעצום עניים ולעבור בדמיון מודרך איזה סוג של נתיב שיחבר אותי לרקיע השביעי או כל מקום אחר שרציתי להגיע אליו כדי לדבר עם תודעה מסוימת.

אני חולקת עליך בנוגע לטענה שכל המדיטציות ביוטיוב הן בדיחה, זו הכללה גסה מידי לא?,
אומנם לא שמעתי את כולן כי המספר הוא אינסופי, ממה ששמעתי חלק לא התחברתי אבל כמה מהן ששמעתי ועשיתי היו מצוינות.
אני העדפתי את המדיטציות המונחות באנגלית.

כמובן תצטרך להקשיב להן ולבחון איזה מהן מדויקת לך, כי זה אינדיבידואלי.
תנסה עם המילות מפתח הבאות: meditation third eye activation

אתה מוזמן לשתף קישור, אם עבדה לך מדיטציה מסוימת.

למעלה