איזה מוזר זה כל מי שאני חושב עליו מופיע בסופו

itaiprz1

New member
איזה מוזר זה כל מי שאני חושב עליו מופיע בסופו

כבר מלפני שנתיים שלוש הכרתי את הסוד וזה כל פעם מפתיע אותי מחדש, הדבר שהכי הפתיעה אותי זה שאני חושב על מישהוא שלא ראיתי הרבה זמן והופ אחרי שבוע הוא בא לביקור, זה קורה לי כלכך הרבה היתה אצלנו תלמידה שלא היתה אצלנו 3 שנים ואז חשבתי עליה והופ אחרי 3 ימים היא באה לביקור זה פאקינג מוזר, וזה רק קטע אחד זה קרא לי כימעט עם כל אחד שאני מכיר, או שהוא היתקשר או שבא לבקר, סתם רציתי לשתף, איך תחום אתם רואים את הסוד בא לידי ביטוי הכי הרבה אצלכם ?

ע ו פ ר ה

New member
עוד לפני שהכרתי את הסוד

יש לי שני סיפורים על חברים שמגיעים. סיפור ראשון הוא על חברה מגיל התיכון שהקשר נותק. כעשר שנים אחרי סיום התיכון מצאתי את עצמי חושבת עליה. וכך יום בהיר אחד על שפת הים היא פתאום הופיעה. שתינו גדלנו בבני ברק. המפגש היה בנתניה. חברה מתקופה ילדות מוקדמת שהקשר נותק ביננו. מכיוון שיש לנו יום הולדת באותו יום (נולדנו גם באותה שנה), כל פעם שעברתי משהו בחיים תהיתי מה עובר עליה. כשפגשתי אנשים מבאר שבע שאלתי עליה. יום אחד היא מצאה אותי. הסתבר שגם היא חיפשה אותי. זה סגר 40 שנות נתק. כן, זה קורה. וכשנמצאים במודעות זה קורה מהר יותר. באהבה עופרה

GMjoy

New member
אצלי זה לא קרה

היה רצון כזה בתחילת יישום הסוד (מבחן שעשיתי חח), ולא קרה שום דבר מיוחד עם זה. אפשר לומר שלא הצלחתי לזמן פגישה עם אנשים שאיתם נותק הקשר. אבל מה שאני כן זוכר, שאז, בהתחלה, לא הייתי מי שאני היום. והיום אותם האנשים לא מוזמנים - גם אם היו באים. ובגלל זה אני מודה ליקום שלא זימן אותם - פשוט מיותר ולא קורקטי לחיי.. ואני אומר את זה היום בצורה הכי כנה מאי פעם.

למעלה