איזה מוזר להגיד:

אתי@

New member
איזה מוזר להגיד:

"בשבוע הבא אנחנו מתחתנים"...

dorlim

New member
שיהיה לך שבוע רווקות אחרון נפלא...

כי סוף זה תמיד התחלה, של משהו יותר טוב...

אתי תזכירי לי ביום שלישי הבא נכון?

מרוב שאנחנו מקשקשות ..התאריך שלך הוא 09.10.01 לא? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם......

הי אתי@, מצטרפת להרגשה שלך ../images/Emo5.gif

היום בעוד שבוע ממש בשעה זו... אנחנו נקום לפסטיבל הפרטי שלנו
כל הזמן שואלים אותי אם אני מתרגשת ולהגיד את האמת היום עד השעה 6 לא ממש "הרגשתי" כלל
אבל אז... רועי יצא לעבודה ואני נשארתי במיטה, ופיתאום התחילו כל הדברים שאנחנו צריכים להספיק לעשות- לרוץ לי בראש. ותאמינו או לא אבל זה המון!!!! בקיצור אני עם דף צמוד אליי רושמת כל דבר שצץ לי בראש. אז שבאמת יהייה לנו שבוע רגוע, ושבוע אחרון לרווקות עוד יותר רגוע

אתי@

New member
הלחצת אותי... ../images/Emo5.gif

איזה דברים נשארו לכם לעשות??? אצלנו מה שנותר זה לסגור עם ספר (אולי היום...) ולקנות לרונן נעליים. יכול להיות ששכחתי משהו???

לא מתוקה, זו ממש לא היתה הכוונה

להלחיץ אותך...
הדברים שנשארו לנו לעשות הם דברים קטנים ומרגיזים שבדרך כלל שוכחים... להתקשר ל"ירוק על המים" לסגור את עניין ההושבה ולוודא שאין סיכוי שתהייה שם טלויזיה (יש באותו יום משחק- ישראל נגד אוסטריה, לא עלינו...) להתקשר למעצבות שמלת כלה לסגור שעה שבה אבוא לקחת את השמלה. וכו´ וכו´. לא דברים מהותיים- אבל בכל זאת... סליחה עם הלחצתי

galitm

New member
נועה, אפשר לשאול שאלה ?

מי מסדר לך את השיער ? האם בבאר-שבע ? כזכור לך אני גם גרה בב"ש וגם מתחתנת ב"ירוק" (בינואר) ולא ממש מכירה בבאר-שבע מישהו שאני מרגישה בטוחה להפקיד את ראשי בידיו ביום החתונה. יש לך המלצות ?

הי גלית, כמובן שאני זוכרת ../images/Emo13.gif

אני מתארגנת בכרמי יוסף- זה ממש 20 דקות מ"ירוק". יש לנו זוג חברים שגרים שם- שממש "התחננו" שנהייה שם לפני החתונה. מי שמאפר אותי זו אתי- הגדולה מכולן. ומסרקת אותי זו מריה- אותה ספרית שעובדת עם אתי. אם את מתלבשת בבאר שבע, יש לי המלצה טובה על ספר שגם עושה תסרוקות וגם מאפר. חברה שלי שהתחתנה ביוני לקחה אותו והוא היה ממש מעולה. אם תרצי אברר לך את המספר.

galitm

New member
אני לא יודעת אם נתלבש בבאר-שבע ..

חשבתי שאהיה מוכרחה לנסוע לתל-אביב בשביל התסרוקת (ועל הדרך גם המאפר/ת),בעיקר בגלל שנראה לי די מבאס להתכונן בדירה שלנו בבאר-שבע (אנחנו גרים בדירה שכורה בשכונה א´ ...), מה גם שהניתוק מהכל יעזור לי להירגע. לכן אנחנו חושבים לקחת חדר במלון בת"א ולהתלבש שם וגם לישון שם אח"כ. (לישון..נו, טוב, לא ממש ..) בכל מקרה, אשמח לדעת מי המאפר & ספר בבאר-שבע - אני מכירה רק את דני מ"יסמין" והוא טוב, אבל חוששתני שבענייני חתונות הוא יותר מדי "באר-שבעי" (את בטח מבינה למה כוונתי...). אז אשמח לקבל את הטלפון של מריה, ולגבי אתי - טוב, נראה לי שלא תהיה לי בעיה להשיג אותה ! ..

אתי@

New member
אני באמת מקווה שלא שכחתי שום דבר

חשוב...
לא בא לי לקום בבוקר החתונה ולגלות שלא עשיתי את הדבר הכי חשוב...

וואו - לא להאמין שזה כ"כ קרוב

איזה כייף זה. אני מאחלת לך שבוע אחרון של רווקות נפלא , וגם כמובן לרונן. תהנו ורק אושר. רויטל

שרונס

New member
אתי, האם נדמה לי או שאת בלחץ?...

אני סתם צוחקת. אל תדאגי! לפי מה שראיתי כאן בפורום את ממש פרפקציוניסטית ונראה לי שאין סיכוי שבעולם שלא תהיה חתונה מושלמת! וחוץ מזה, קצת התרגשות עוד לא הרגה אף אחד לפני החתונה (לפחות כאן בפורום...).
שרון.

למעלה