איזה מוזר לראות את אדם ברודי גדול

The anomaly

New member
איזה מוזר לראות את אדם ברודי גדול

הייתי אתמול בבכורה של מר וגב' סמית', חוץ מזה שהסרט ממש ענק, אדם ברודי משחק שם תפקיד (לא גדול) של איזה מבוקש... וזה היה כזה מוזר לראות אותו בתור אחד כזה שמסובך בעניינים של רוצחים שכירים אחרי שרואים אותו בתור הגיק לשעבר של מחוז אורנג'...!
בקיצור סרט גדול וגם פה אדם ברודי עם יציאות שנונות, הוא ממש הזכיר לי את סת' בכמה קטעים
הנה תמונה מהסרט
|מומלץ| בכל אופן...

The anomaly

New member
../images/Emo91.gif* ושמתי לב עכשיו

שהוא לובש חולצה של פייט קלאב איזה מגניב:]

Aviad1987

New member
אני מקווה בשבילו שהוא יוכיח

שסת' זה לא התפקיד היחיד שהוא מסוגל לעשות אחרת זה יחסל לו את הקריירה עוד לפני שהיא ממש התחילה

Tinty

New member
אסור לו לחזור על הטעות שעשה

מאט להבלנק, כשהלך על "ג'ואי" ונכשל יחסית.

Tinty

New member
בדיוק.

אגב, זרקתי את הדוגמה הזו בגלל שרוב ה"חברים" כבר התקדמו בקריירות ועשו תפקידים אחרים (חוץ מליסה קודרו, עם "The Comeback", הדוקו-סיטקום החדש בHBO..?), והוא נתקע במסגרת של "ג'ואי". אדם צריך להיות כמו שאר החבר'ה (מהקאסט, לא הדמויות) שעשו תפקידים אחרים ומוכרים כשחקנים איכותיים (או שלא...).

ד"א איך הסרט?.... בכל זאת

עם כל הכבוד לאדם... גם לאנג'לינה ג'ולי ולבראד ביט יש תפקידים קטנטנים שם...

STA1

New member
ראיתי את הסרט..

סרט נחמד..התחלה מצחיקה.. לא שווה צפייה שנייה אבל עדיין בגלל שלא ראיתי את כל הסרט (הייתי מת מעייפות וכל שנייה עצמתי עיניים ופתחתי ופיספסתי את כל החצי השני של הסרט.. אבל אדם ברודי שיחק שם דווקא תפקיד נחמד מאוד..

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifגם אני הלכתי אתמול לראות את

הסרט והיה לי קצת מוזר לראות אותו שם. הוא הצחיק אותי שם כמו שהוא מצחיק כל הזמן באו סי .. סרט נחמד דווקא.. למי שאוהב פעולה קצת

AnGeL DoLlY

New member
חח כן, הופתעתי לראות אותו שם!

פתאום אני רואה את אדם ברודי היפיוף על המסך
הצחיק אותי כרגיל. והסרט בכלליות חמוד לאללה.

למעלה