איזה מוזר שאת הפורום של הפינק פלויד

XCLASS

New member
איזה מוזר שאת הפורום של הפינק פלויד

מנהלת דווקא ילדה בת 14!! האם אתם מכירים עוד אנשים בגיל הזה פלוס מינוס ששומעים פינק פלויד?? אני יכול להעיד לפחות על אחד(אני)

היא בת 15.5

ואני יכולה להעיד שגם אני בת 14 ושומעת פינק פלויד... ויש פה את נימרודל המוכשרת שלנו שהיא בת 12 , אבל מאוד בוגרת לגילה. בכלל, אין פה לדעתי אנשים שעברו את גיל העשרה.

XCLASS

New member
וואלה?ואני הייתי בטוח שאני ועוד כמה

פה היחדים שהם פחות מ20

michal optimit

New member
גם אני רק בת 14.5

בכיתה ט'. וגם אני שומעת פיקנ פלויד למרות שלא יוצא לי לכתוב פה כל כך , אבל אני קוראת כשיוצא לי.

Yael Floyd

New member
אני בת 14 וחצי, תודה ../images/Emo9.gif

מצטערת שהניהול שלי בפורום קצת צולע, אני פשוט בתקופה ממש לוחצת של לימודים (צריכה לתקן 10 נכשלים תוך 3 חודשים.. לכו תבינו) אני באמת מנסה לשכנע את תפוז לצרף לכאן עוד מנהל.. בכל מקרה, קבלו זאת בהבנה

קרימזון

New member
להיפך אני אומר

זה לא מוזר בכלל. מי שמכיר אותי מהפורום של הז'אנר אליו משתייכת להקת פינק פלויד (מותר לומר פה שמות, נכון?) יודע שלפי האידאולוגיה שלי אני לא מת על מנהיגות אבל מצד שני אני גם לא מייחס כל חשיבות לגיל כרונולוגי כי אם לגיל מנטלי. אני מכיר את זה במידה מסוימת, כשאני נכנס לחנות מוזיקה ומבקש תקליט של Mahavishnu Orchestra או Van der Graaf Generator מרימים עליי גבה (וברוב המקרים גם המוכר בסופו של דבר מסכים איתי על הסטטוס קוו שהוא מתנשא עליי בכדי והוא המוכר השבוז שרוצה את ה 20 שקל לשעה שלו ובמקרה הוא מצא עבודה שם ואני זה זה שבאמת אוהב לשמוע מוזיקה). אז יעל, כנסי בהם

Nir of GondoliN

New member
יש מגוון של גילאים...

מ-12 (נימרודל) עד 30 (הניבלונגים פחות או יותר - לא?) אני לא חושב שיש קשר לעניין.

meandmeandme

New member
גם אני 14 וחצי...

למרות שאני חושב שכמה "חטיארים" היו עשוים לפורום הזה טוב...

d a r k s i d e

New member
יש יותר מ 30

ואני לא כל כך מבין גדול של הפינק פלויד,את הלהקה המדהימה הזאת התחלתי לשמוע ב 1996,כשהגעתי למזרח משהו ראה שאני שומע את החומה ואז הוא המליץ לי על דארק סייד ועל וויש ומאז ..... אז כמו שציינתי חוץ מאשר לשמוע אותם בהנאה מרובה,את רוב הידע אני שואב ממכם,וכל פעם אני נפעם מחדש,איך אומרים מכל מלמדיי השכלתי. שבוע מוצלח לכולכם.

אההם אההם..

מה, אני מזיקני הפורום? אני עוד מעט בת 20... וגם paranoid y בגילי אם אני לא טועה אז חוץ מהאורחים הנחמדים כמו הניבלונגים ושאר אורחים פורחים [שהיה נחמד אם היו נשארים..] ניראה לי שאנחנו בין ה'חטייארים היחידים פה..
ואגב, לכם, יש הרבה יותר ידע על הלהקה מאשר לי.. אז קבלו ח"ח
לילה טוב

אממ..

אני בת 16 וחצי זה עוד שלוש וחצי שנים 20 אז זה אומר שאני אמות עוד מעט?

d a r k s i d e

New member
לפי דבריך אני צריך להגיד...

goodbye cruel world I'm leaving you today. Goodbye, goodbye, goodbye. Goodbye all you people, There's nothing you can say, To make me change my mind. Goodbye.

למעלה