איזה מוזר שמישהי היא גם אמא

elley

New member
איזה מוזר שמישהי היא גם אמא ../images/Emo4.gif

התחלתי לעבוד במקום עבודתי הנוכחי לפני שנתיים וחצי בערך. כמובן שפגשתי את הנפשות הפועלות, רובן, מן הסתם, נשים. עם חלקן התחברתי יותר וחלקן פחות. מפה לשם התברר שחלק מהנחמדות גם אמהות (שאין לי בעיה עם זה בכלל). הקטע הוא שאני רגילה לתקשר איתן במוד של "קולגה" ולא במוד של "אשה+ילד/ה". לפני כמה זמן יצא לי לפגוש את הבנות של אחת הנשים הנחמדות יותר כאן, וזה היה קצת מוזר לראות את הפן הזה שלה. כלומר, היא עדיין היתה היא, כמו שאני מכירה, עם כל הסיבות שאליהן התחברתי מלכתחילה, אבל התווסף איזשהו משהו, שאני לא יכולה לשים עליו את האצבע, שלא ידעתי איך להגיב אליו. לא רע, רק מן חצי-מילימטר-הצידה כזה. והיא עוד היתה בסדר. יש בחורה אחרת, שכל פעם שהיא מדברת עם הבנות שלה (5 ו-3) היא מתיילדת נוראות, וזה נורא מעצבן אותי. למה מה? ילד זה חיה בלי שכל? אי אפשר לדבר אליו בטון הרגיל שלך? הבחורה הזאת הופכת אחרת לגמרי בטווח של הבנות שלה. זה לא משגע אתכן, השינוי הטוטאלי של נשים בקונסטלציות בהן הילדים שלהן נוכחים? אז מה אם הילד פה? את עדיין את! או שמא לא?

מאריונת

New member
לא יודעת

בנאדם מורכב מכל-מיני רבדים-אולי החלק שאת רואה בעבודה הוא לא פחות העמדת פנים מהחלק של הבית? אבל בטח שניהם לא זיוף-גמני מדברת עם מכר רחוק בטון אחר מאשר עם הקולגות שלי או עם אבא שלי... ועם הרופא שלי בצורה אחרת מאשר עם חברה-בכלל שלא להזכיר איך אני מדברת עם החתולים שלי... (לגמרי לא היית מכירה אותי...
). נראה לי שהיא אולי פשוט אדם שמתמרן בין כל-מיני תפקידים ומתאים את עצמו אליהם... כמו כולנו... לא?

elley

New member
לא בטוחה. כלומר, אני מסכימה שכל

אחד מפגין צדדים אחרים בסטואציות שונות, אבל לפעמים זה חד מדי בשבילי.

Anathema Device

New member
../images/Emo45.gif

תראי מה מצאתי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=438&msgid=15524544

למעלה