איזה מוזר

איזה מוזר

אני צריכה למלא שאלון על המשפחה שלי ולרשום בו בין השאר הורים, אחים, הורים חורגים ואחים חורגים אמא שלי לא נשואה אבל היא חיה עם בן זוג יותר מ-12 שנים ויש לו 3 ילדים (הוא גרוש) מה אתם אומרים? אני אמורה לרשום אותו ואת הילדים שלו? לא ראיתי את הילדים שלו יותר משנתיים

תלוי למה השאלון

אם זה לקבלת מילגה או משהו אז כמה יותר אחים ככה יותר טוב. אם זה לתחקיר בטחוני וכו' אז כמה שפחות ככה יהיה פחות בלבול מח (אבל צריך לברר בדיוק מה הם רוצים).

lyor5

New member
לצערי ,נראה לי שיש לך טעות בהבנה...

אח חורג זה כאשר יש הורה אחד משותף.בנוסף הבן זוג של אימך לא נשוי לה. אז באופן תיאורתי בו נאמר שנגיד ומחר אימך ובן זוגה מחליטים שלא להיות ביחד , אז הילדים שלו יוצאים מתקן של אחים חורגים?

הם לא אחים מבחינתי

והוא לא הורה שלי השאלה היא אם מישהו מבחוץ יחשיב אותם ככאלה, בכל פעם יש לי את הבעיה הזו אם אני צריכה לספר עליהם או לא מעניין לדעת אם הייתי חושבת ככה אם הם היו מכירים כשהייתי יותר צעירה (הייתי בת 17 כשהם הכירו)

2005אורן

New member
יש עוד הגדרות לחיי נישואין,

זוג החולק חיים משותפים מוגדר כ"ידועים בציבור", אולי לא מקביל לנישואין מבחינה הילכתית, אך בהחלט מקביל לנישואין מבחינת החוק. בין אם אימך היתה נישאת לו "כדת וכדין" ובין אם הם חיים כ"ידועים בציבור" הסטטוס של בן זוגה של אימך - הינו אותו סטטוס, דהיינו, אביו החורג, וילדיו הינם אחיך החורגים (הקשר היומיומי שלך איתם, אינו רלוונטי לעניין). אני מניח שאימך בחרה בדרך זו, כדי לא להפסיד את זכאותה ממשרד הביטחון, אך מכל בחינה אחרת, "ידוע בציבור" הינו בעל לכל דבר.

למעלה