איזה מועדונים יש בנאפה?

p e r p e r

New member
איזה מועדונים יש בנאפה?

בכל המועדונים יש אותו סגנון מוזיקה או שיש מועדונים של שחורה אייטיז רוק וכאלה? אשמח אם תנדבו שמות של מועדונים... והרבה...

אז ככה......

יש את הבלאק אנד ווייט שזה המועדון שהתאבתי בו רק מוזיקה שחורהה אחלה של מקום יש את האייס שיש בו מוזיקה מעורבת יש מועדון קאר ווש שזה מוזיקה 70 80 קצת ישנה אממ...זהו בכללי יש מסביב הרבה בארים שיש בהם מוזיקה עד השעה אחד וחצי בערך ואז נפתחות המסיבות אם אני יזכר בעוד משהו אשמח לעזור

p e r p e r

New member
תודה על התגובה המהירה... ועוד שאלות

מה הכוונה מעורבת? יש רוק אלטרנטיב אייטיז או בעיקר טרנסים ושחורה? יש אולמות שונים כמו בארץ? אני ממש רוצה לנסוע אבל הבעיה שכבר עבר לי ממוזיקה שחורה חרושה ואני מתחילה לחשוב שאני לא יהנה במסיבות שם כי זה סטייל מועדונים באארץ הדום וכאלה...

מאמי לא לחשוב פעמיים.......

תראי מאמי לא משנה איזה סוג מוזיקה תיהיה במועדונים בין אם זה חרוש או לא את לא יודעתתתת כמה את תהני שםםם.....הטיול הזה הוא פשוט חוויההה תסעיי לשם ואם אפשר תקחי גם אותי איתךךך..חחחח

KingSolomon

New member
מועדונים!

האייס פצצה הכי אהבתי... פשוט מקום כיפי.. לא לוותר על המסיבת קצף כל שני וחמישי בלק אנד וואיט - מוזיקה שחורה בלבד.. לי התחיל להמאס בשלב מסויים הקאסל - לא לוותר! שווה ביקור... אחלה של מקום קארווואש- מוזיקה מעפנה אבל כיפית... כולם שם שיכורים מצחיקים הבאגליס הבנתי לא משהו והסטארקיס אמרו לי ממש טוב אבל לישראלים בעיה קשה להכנס... אפילו יותר מהקאסל

למעלה