אתה צודק שזה גם תלוי איזה פחמימות אוכלים,,
במקרה שלי אני מאוד בהקפדה שלא להכניס הביתה לחם וגם לא כול שאר מוצרי-מאפה,
לא עוגות .פעם בשבועיים חזה -עוף.(ללא בשר-בקר .)
ובשאר הימים בתפריט :
כול יום מרק -ירקות פותח את הארוחה,
דגים -אפויים בתנור, או חביתה עם טונה וסלט ירקות טרי.
לפעמים סלט ירקות עם יוגורט וגבינה 5%, או ביצה קשה בסלט ירקות,
בבוקר רק דייסת שיבולת -שועל,
בארוחת ביניים 5 תותים ,או חצי תפוח- ו-5 אגוזים עם גביע יוגורט.
התפריט שלי בסיסי,ללא שימוש בקיטניות וללא דגניים.
 
אם יש תחושת רעב אחה"צ, חותכת פרוסות קולרבי ,וכוס תה נענע,שמסייעים לגבור על תחושת הרעב.
 
ברצוני לציין שמאז שלא מכניסה הביתה לחם ומוצרי מאפה,קטניות ודגניים,
כ-9 חודשים השלתי 7 ק"ג ממשקלי, מ-65 -ל-58.(זה מעולה לגובה 1.65)
 
האם בתפריט הנ"ל, יהיה עדיף לי להחליף את היוגורט בשמנת ?
ואת הגבינה 5% לגבינה צהובה עתירת -שומן,והאם זה יוכל לעזור לי ,
לאזן את רמת הסוכר(לאחרונה נמדד A1C - 7.4 )