איזה מוקד משתלם כספית

איזה מוקד משתלם כספית

שלום ,אשמח לעזרת מי שיודע.
יש לי שנה עד שאני מתחילה לימודים מאוד אינטנסיביים ואני מתכננת לחסוך כמה שיותר כסף בתקופה הזאת .
מישהו יודע באיזה מוקד ובאיזו חברה יש את הפוטנציאל להרוויח הכי הרבה כסף?
מצידי כל מוקד רק לא בתפקיד של מכירות . אין לי בעיה לעבוד בשירות שמציעים דרכו לפעמים גם שדרוגים,אבל לא מכירות נטו . שירות לקוחות/טכני/מידע-הכל הולך .
אני גרה באיזור חיפה ככה שמדובר על מוקדים בחיפה או בנשר.אני יודעת שיש באיזור מוקדים של הוט,יס,נטוויזן ובזק.בטוח יש עוד .
בקיצור -היכן ניתן להרוויח כמה שיותר ?מתכוונת לעשות כמה שיותר משמרות וכמה שיותר שעות-לכן חשוב שהמוקד גם יאפשר זאת.
תודה,אשמח לכל מידע שהוא בנושא.

זה לא הולך ככה

רוב המוקדים מציעים את אותם תנאים פחות או יותר, אם היה מוקד ספציפי שהיה מציע שכר גבוה בהרבה משל כולם, כולם היו עובדים בו ולא באחרים.

ציינת במפורש שאת לא מעוניינת לעבוד במכירות, כשדווקא במכירות יש את פוטנציאל הבונוסים הכי גדול למיטב ידיעתי. היות שכך, אני לא חושבת שיש לך סיבה לתת מראש עדיפות למוקד מסוים - נסי לפנות למוקדים השונים במקביל ותבצעי השוואה מה יותר משתלם לך אישית.

שיהיה המון בהצלחה, ואת מוזמנת לעדכן אותנו

אוגלה

New member
מוקד שפועל 24/7

אלו בדרך כלל המוקדים של הטכנית או מרכזיה בינ"ל. בדרך כלל מקבלים 125% למשמרת לילה (וחלק ממשמרת ערב), 150% בשבת ו200% בחג, בזמן שמוקדי השירות סגורים. מבחינת המשכורת, בזמני (לפני 5 שנים) שילמו הכי הרבה בבזק, אבל אני לא יודעת כמה זה נכון להיום.

למעלה