איזה מזג אויר מגעילל

ראשגדול

New member
איזה מזג אויר מגעילל

איך לכל הרוחות אני אמור להתאמן ככה ?? בכל אופן .. לא מוותרים (לכל העצלנים ששאלו איך עולים ... אז ככה ) אם אני לא אחזור עד הערב .................................. חכו עוד קצת :)

falashmura

New member
אכן מגעיל..

אני מתלבט אם ללכת לשחק כדורסל (אמנם בתוך אולם - אבל האבק לא בוחל איפה להתיישב.. הוא רק מבחיל)

sporTV

New member
תוותר....

עדיף שתתאמן בבית. הייתי בתל אביב, ממש תענוג......שמתי מסיכה של רוכבי אופניים נגד האובך. תחזיקו מעמד!!!!!

ראשגדול

New member
שרדתי את סוף העולם

אימון מעולה ... אחרכך היה קצת קשה ... אבל וואלה .. היה שווה את זה

sporTV

New member
זו לא חוכמה לשרוד

צריך לדעת להימנע ממצבי קיצון. התאמנת בחדר סגור או בחוץ? מאוד מומלץ - גם לאנשים בריאים - לא לעשות ספורט בחוץ בימים כאלה.

ראשגדול

New member
ברור שבחדר סגור .. עם מיזוג

הבעיה היתה שיצאתי ממנו עד לאוטו .. ואז עד לבית .. לא נורא ץ... קצת שיעול (או הרבה ) עוד לא הרג אף אחד

falashmura

New member
אינעל הצדק הפואטי

עוד לא הספקתי לסיים משחק אחד, ועיקמתי את הקרסול אחושילינג... איזה כיף היה לחכות כמעט שלוש שעות במיון בשביל לגלות שיש לי נקע. לפחות לא היה שבר... מוסר השכל - אם יש סופת חול בחוץ ואתה חולה ריאות, לא לעשות ספורט כי אתה עלול לשבור את הרגל...

sporTV

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ווואי הרגת אותי מצחוק. כנראה שזה מסוג ההומור שרק אנחנו יכולים להבין. למה לא דאגת לזרז את העניינים במיון? יש לך זמן אני מבין...אוהב לתפוס וירוסים. יש לך קביים? או שאתה מדדה בכוחות עצמך? שמור על עצמך!

falashmura

New member
על סמך מה אני אזרז?

יש לי סיאף - אז אולי תזרזו את הבדיקה של הקרסול? היו שם אנשים שחיכו יותר זמן והיו "טיפה" יותר מסכנים באותו רגע.. מה גם שהייתי מסטול מעייפות ולא היה לי חשק להידחף..

sporTV

New member
אולי............

כדאי לדבר עם ראשי המרפאות לתת מסמך למיון - "המלצת טיפול מהיר", שאם וכאשר אנו מגיעים למיון שיטפלו בנו מהר יחסית. אצלנו (בשניידר) בכל פעם שאנחנו באישפוז ביתי, אנחנו מקבלים מסמך שמורה למיון לקבלנו ללא המתנה בתור לצורך החלפת הצנתר בגלל החשש מהידבקויות וזיהומים. ריקי, מה דעתך? רלוונטי והגיוני מספיק?

ראשגדול

New member
דווקא בתל השומר ..

הם ממש מבינים .. מכניסים אותי תמיד לחדר צדדי לנוח עד שמישהו יבדוק אותי אבל אם באמת זה רק נקע .. אפשר לשבת בחוץ ולא להדחף .. אנחנו גם בני אדם .. ולהכנס לפני מישהו שמרגיש ממש גרוע בתור זה ממש לא אנושי .. אםילו אם יש לנו סיאף, .... שנבוא גמורים אז נידחף ..

sporTV

New member
אם וכאשר אז....

אם באמת אפשר להמתין בחוץ, או בחדר צדדי, מבלי להיחשף לסיכונים מיותרים, אז אתה צודק.

LullaBelle

New member
בבאר שבע - שיא הגועל

כמות החול שעפה פה היא פשוט מדהימה. ואני עוד יצאתי היום לעיר עם חברתי הטובה, שבשעה טובה מתחתנת והלכנו לסבב סלוני כלות. לפני שנתיים וחצי הלכנו לאותו סבב, רק שחיפשנו שמלת כלה בשבילי, והיום הלכנו בשבילה... איזה מרגש היה =) חזרתי הביתה עם מלא חול בעיניים, בריאות ובגרון ומיד ישבתי לאינהלציה טובה של סליין, למזער את הנזקים של החול, ובהמשך גם פיזיו להוציא קצת ג'יפה. בד"כ בימים כאלה אני לא מוציאה את האף מהבית, אבל בשביל שמלת כלה לחברה זו אני מוכנה לעשות דברים שאני בדרך כלל לא עושה =)

למעלה