איזה מזל אתם??

inbarush19

New member
איזה מזל אתם??

איזה מזל אתם? אם בא לכם יכולים לצרף תאריך מלא..(יש יומולדת בקרוב למישהו פה?) והידעתם שיש אנשים שיש להם לפי התאריך הלועזי מזל אחד ולפי העברי מזל אחר?? מאמינים במזלות? מאמינים שלכל מזל יש טיפוס אופי אחר ואופייני? מרגישים שייכות למזל שנולדתם בו,או שחשים שנולדתם בטעות במזל אחר?

niva99

New member
לפי האסטרולוגיה הסינית:"סוס אש"

(אחת ל12 שנים) לפי שלנו: אריה מאמינה שקביעת אופי טיפה מורכבת יותר מחלוקה ל12 קטגוריות. האם מרגישה שייכות למזל? וודאי! [ אייקון של שאגה].

inbarush19

New member
אני מזל טלה

גם לפי התאריך הלועזי וגם לפי העברי. 5/4 זה התאריך לועזי. נולדתי כשבוע לפני פסח....זו תקופת יום ההולדת כך שבעייתי לקבל עוגה ליומולדת
לפעמים אני חושבת שאני טלה טיפוסי,ולפעמים לא...

Natalila

New member
מזל דלי... המזל השולט

ויש לי יומולדת עוד שבועיים בדיוק (23.1) חסר למי ששוכח

ebi83

New member
איך אף אחד עוד לא רשם- מזל נאחס??

איזה מזל אתם? מאזניים אם בא לכם יכולים לצרף תאריך מלא..(יש יומולדת בקרוב למישהו פה?) 10.10 או ג' חשוון. והידעתם שיש אנשים שיש להם לפי התאריך הלועזי מזל אחד ולפי העברי מזל אחר?? לי יש, בעברי אני עקרונית עקרב, אבל גדלתי וחונכתי כמאזניים
מאמינים במזלות? לא מאמינים שלכל מזל יש טיפוס אופי אחר ואופייני? לא, כי איפיונים אפשר לתת כמעט לכל אחד. זה לרוב כללי מדי וחיובי מדי. מרגישים שייכות למזל שנולדתם בו,או שחשים שנולדתם בטעות במזל אחר? זה לא באמת משנה לי.

luda88

New member

איזה מזל אתם?
אריה אם בא לכם יכולים לצרף תאריך מלא..(יש יומולדת בקרוב למישהו פה?)
27.7 והידעתם שיש אנשים שיש להם לפי התאריך הלועזי מזל אחד ולפי העברי מזל אחר??
כן מאמינים במזלות?
לא כל כך, אבל זה נחמד לפעמים לקרוא קצת על המזלות ועל התאמה בין מזלות. מאמינים שלכל מזל יש טיפוס אופי אחר ואופייני?
יכול להיות שכן אבל אני לא יודעת עד כמה זה באמת אסטרולוגיה וזה. כי וואלה כל מיני תכונות אופי שיש בהורוסקופים אפשר להגיד את זה על כל אחד.. ויש מיליוני אנשים שנולדו בתאריך שלי ובשעה שנולדתי אז איך אפשר שזה יתאים בדיוק לי? או שבעצם מסתובבים אנשים בעולם שהם בדיוק כמוני? לא נראה לי. מרגישים שייכות למזל שנולדתם בו,או שחשים שנולדתם בטעות במזל אחר?
אני סבבה עם מזל אריה חח כנראה שזה מתאים לי. אבל בגדול נולדתי בקיץ ואני שונאת קיץ, מתה על חורף! אז אולי זה קשור?

לי אל בר

New member
מזל קשה!!!

חחחחחחחחח קשת
11.12.83 אין לי שמץ איזה מזל אני לפי התאריך העברי לא מאמינה אבל אוהבת לקרוא את השטויות שרושמים מידי פעם...

inbarush19

New member
היי!

אם תרצי את יכולה לבדוק בתעודת זהות איזה תאריך עברי כתוב לך,ואמצא לך את המזל לפי העברי....

זיגזג

New member
אני

ולא מאמין בשיט בכל מה שקשור למזלות, בכלל, לא מאמין בכל ההורסקופ הזה, כמו שאני לא מאמין במיסטיקה, קוראות בקפה, מגלי עתידות, אסטרולוגים, נומרולוגים וכו'... הכל שקר אחד גדול ! אני דגים כי מישהו החליט שמחלקים את השנה ל- 12 מזלות ויצאתי שנולדתי במזל דגים, זה לא אומר שום דבר עליי או על האישיות שלי !!!

alonsela

New member
דלי

מה אומרים על מזל דלי? (לא יזיק לי עוד מזל בחיים חחח)

inbarush19

New member
יש ספרים בנושא

לא מכירה אישית מזל דלי, אבל יש מלא ספרים על העניין. או שיש במלא אתרים באינטרנט מידע על אופי כל מזל ומזל,רק שנתקלתי לפעמים בשוני בין אתר ואתר, זה הרי לא מדע מדוייק... :)

alonsela

New member
המלצות על ספרים

יש הרבה אופציות לימוד על הנושא כמובן שיש הרבה חומר באינטרנט וגם יש הרבה ספרים לכן אני לא יודע עם מה להתחיל יש איזה ספר מומלץ שאת יכולה להגיד שהוא טוב?

למעלה