איזה מזל אתם?

justme17

New member
איזה מזל אתם?

אממ סתם לעניין אולי שכל אחד יכתוב פה איזה מזל הוא??? :))) אני עקרב!

יאקי ../images/Emo9.gif

אני דגים
!1 25.2 *מכאן אתם יכולים להפסיק להתייחס להודעה הזאת
*
מזל דגים שייך ליסוד המים, ולקבוצת המזלות המשתנים. ואכן, הדגים משתנים כל הזמן, בגלל שהצירוף של המים הזורמים והצורך לנוע כל הזמן חזק מהם. כוכב נפטון שולט על מזל דגים, והופך את השהות איתם לתחושת שהות ליד חוף הים: לפעמים המים צלולים, בהירים ושקטים, לפעמים סוערים ובעלי גלים גבוהים, ולפעמים עכורים וסוחפים. מצבי הרוח הדגיים שונים ומשתנים, אבל כמעט תמיד אפשר למצוא אצלם עצב נסתר, עגמומיות מסוימת שנמצאת מתחת לפני השטח, ומחפשת לה מוצא. אולי בגלל העובדה הזו, רבים מהדגים אוהבים לכתוב, בעיקר שירה. יש משהו לירי וטרגי בדרך בה הם מסתכלים על המציאות. בכלל הדגים נחשבים למזל אמנותי מאוד, ובעלי יכולת הבעה מדהימה, בעיקר בתחום המשחק. נפטון מאפשר לדגים להשתנות ולחקות בני אדם ודמויות עד שהם כמעט הופכים להיות הם עצמם. יכולת החיקוי וההפנמה הדגית כל כך מדהימה שלפעמים נדמה שהדג מקבל את אישיות האיש שלידו. העבודה הזו מאפשרת להם להיות ממש ´חיות במה´ ולהצליח בתחום התיאטרון, כמו גם להיות מטפלים מסורים מאוד, ולעבוד עם אנשים אחרים בצורה קרובה ואמפתית. הרבה ממבני הדגים הם עובדים סוציאליים: היכולת שלהם להרגיש את האחר ולתת לו את מה שהוא צריך הופכת אותם למטפלים אמיתיים, ובכל התחומים. אבל לפעמים ינצלו הדגים תכונה זו ויהפכו לנוכלים מדהימים, שיצליחו לרמות גם את הספקנים הגדולים ביותר...
אני יכולה לרמות גם את הספקנים הגדולים ביותר! מואהאהאה

דגים 23.2

ובגלל שמשעמם לי ואני גם רוצה להשמע חכם מזל דגים שייך ליסוד המים, ולקבוצת המזלות המשתנים. ואכן, הדגים משתנים כל הזמן, בגלל שהצירוף של המים הזורמים והצורך לנוע כל הזמן חזק מהם. כוכב נפטון שולט על מזל דגים, והופך את השהות איתם לתחושת שהות ליד חוף הים: לפעמים המים צלולים, בהירים ושקטים, לפעמים סוערים ובעלי גלים גבוהים, ולפעמים עכורים וסוחפים. מצבי הרוח הדגיים שונים ומשתנים, אבל כמעט תמיד אפשר למצוא אצלם עצב נסתר, עגמומיות מסוימת שנמצאת מתחת לפני השטח, ומחפשת לה מוצא. אולי בגלל העובדה הזו, רבים מהדגים אוהבים לכתוב, בעיקר שירה. יש משהו לירי וטרגי בדרך בה הם מסתכלים על המציאות. בכלל הדגים נחשבים למזל אמנותי מאוד, ובעלי יכולת הבעה מדהימה, בעיקר בתחום המשחק. נפטון מאפשר לדגים להשתנות ולחקות בני אדם ודמויות עד שהם כמעט הופכים להיות הם עצמם. יכולת החיקוי וההפנמה הדגית כל כך מדהימה שלפעמים נדמה שהדג מקבל את אישיות האיש שלידו. העבודה הזו מאפשרת להם להיות ממש ´חיות במה´ ולהצליח בתחום התיאטרון, כמו גם להיות מטפלים מסורים מאוד, ולעבוד עם אנשים אחרים בצורה קרובה ואמפתית. הרבה ממבני הדגים הם עובדים סוציאליים: היכולת שלהם להרגיש את האחר ולתת לו את מה שהוא צריך הופכת אותם למטפלים אמיתיים, ובכל התחומים. אבל לפעמים ינצלו הדגים תכונה זו ויהפכו לנוכלים מדהימים, שיצליחו לרמות גם את הספקנים הגדולים ביותר... בלה בלה בלה

Maple85

New member
גם אני דגים!../images/Emo19.gif../images/Emo24.gif

7.3.85 הנה עוד קצת על המזל <יש שאומרים שהדגים הם הכי מטורפים...הממ...>: מזל דגים הוא הקרוב ביותר למישור הנשמה. מאד מיסטי ואידיאליסט. יליד מזל דגים הוא ביישן, פגיע ורגיש מאד. ניחן באינטואיציה מעולה, מלא רגש ורומנטי. ער לבעיות של אחרים, מקריב את עצמו ומוכן לעזור. מתוק ועדין, חולמני ונוטה לרחף. יש לו נטייה למצבי רוח משתנים ולעתים נוטה להסגר בעולם משל עצמו, ומשם קשה להחזירו למציאות.

TwelveEyes

New member
בעקרון...

אני מזל סרטן... אבל המזל העולה שלי הוא עקרב, ובגלל זה אני יותר עקרבית מאשר סרטנית. שלא לדבר על אריה וטלה - שני מזלות מאוד דומיננטיים במפה שלי, מה שמסביר את העובדה שיש לי הרבה מצבי רוח ואישיות מתוסבכת באופן כללי :)

LeeCooper69

New member
גם אני סרטן.... 12.7.

וגם אצלי יש הרבה תכונות שונות ממזלות שונים.... עד לפני שנתיים הייתי סרטן קלאסי.... השנה הכל שונה..... אני כבר לא סרטני כזה....

Mooa-Numi

New member
גדי רוקס ../images/Emo13.gif

אבל רק הדצמברים, הינוארים סתם חארות.

גם אני גדי ../images/Emo13.gif

30/12 לכל המעוניין (זה עוד חודשיים וחצי, אפשר להתחיל לחשוב על מתנת ליומולדת)

Mashina Girl

New member
OMG../images/Emo12.gif ../images/Emo28.gif

87?! גמממממממני!
יואו,תמיד הרגשתי שיש לנו מש´ו משותף כזה.. {הממ..עם כל הסיפורים של סיגל על הפורום הזה
}

Tanty

New member
סליחה???...

אני גדי ואני ינוארית ואני גאה בזה... ואני לא מחשיבה את דצמברים לגדי הם הרבה יותר דומים לקשת...נו וקצת גדי אבל מה שכן זה שהגדי באמת קורס!

adiko

New member
../images/Emo41.gif|הדגש|אני מזל סרטן|סדגש|../images/Emo41.gif

למעלה