איזה מזל נאחס......

agness_666

New member
איזה מזל נאחס......

פעם ראשונה שהצ´אט עלה לי כל כך מהר, אבל כל מי שהיה בו זה אנשים עם כינויים כמו... מחפשת, דן חרמן וכו´... גועל נפש,ברחתי כל עוד רוחי ונפשי בי..... שונאת צ´אטים. חוצמזה, פרוזאק, מרימה
לחייך, את עם הפנטזיה, ואני עם מה שנשאר מהאייריש קרים מהדיוטי..... אוף, איזה אחלה של סוטול........

בחילה

זה מה שמביאים לי המצ´וטטים האלה של תפוז. (הרוב, לא כולם)...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אמנם מבחיל

כל כך חבל ששירות אינטרנטי חברתי חשוב הופך להיות פח-זבל. מתישהו יהיה לנו (סוף סוף) את הצ´ט העצמאי של סהר -- וזה יראה לגמרי אחרת.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אמממ...

הלוואי ויכולנו לתת תשובה מדוייקת. אנחנו עובדים על זה כבר חודשים... זה לא פשוט כי זה כרוך בהוצאות כספיות לא קטנות, בעיות טכניות, רכישת חומרה ותוכנה מתאימים, גיבוש נוהלים ופרוצדורות... אבל הצ´ט בהחלט בסדר עדיפויות שלנו, והוא יהיה, נקווה שכמה שיותר מוקדם.

{{{{{{{{{אגנס}}}}}}}

למה לא קראת לי אה? אני אוהבת את האדיוטים האלה כשאני עצבנית או עצוב לי:))) אני מוציאה עליהם את כל הקריזה הם נבהלים, מצטערים בכלל שראו אותי ובורחים
אם הייתם רואים אותי נכנסת למוזה ומגיבה להם ברמתם.....והכל בציניות ולעג אבל לא מורגש רק מי שמכיר את סגנון חיי, והדיבור שלי יקלוט.....הייתם נבהלים ממני:)))) הם סה"כ אנשים מסכנים שצריכים תצומת לב, ואם תופסים את הנקודה הרגישה שלהם, לפעמים וזה קרה לי, מגלים אנשים מקסימים....שבעצם חשבו שאם לא יתנהגו ככה לא יתיחסו אליהם בצטים כי לכאורה לכאורה כולם ככה. המון אהבה רחל-נשמה
הערה לגבי הצט של סהר: זה כמו בלידה-חכו כבר מזמן הבטיחו לנו אבל לא עברו תשעה חודשי הריון

agness_666

New member
נשמה!!!!!!

איך את מרגישה???? מקוה שיותר טוב שמחתי נורא לקרוא את התגובה שלך. פעם הבאה אני קוראת לך. מתאים לי לראות את הגיבורים האלה מתקפלים ונבוכים. אבל היום נראה לי שכדאי שאפרוש ואנסה לישון. פישלתי היום בגדול והגעתי לעבודה רק בצהריים.... בינתיים אני שולחת לך חיבוק ענקי
באהבה אגנס.

למעלה