איזה מזל נחשב למזל הכי טוב..?

• פותח הנושא ILY
  • פורסם בתאריך

ILY

New member
איזה מזל נחשב למזל הכי טוב..?

אם יש דבר כזה בכלל... ויש לי עוד שאלה: בת מזל בתולה מתאימה עם בן מזל בתולה?

המזל הכי טוב

שאלת איזה מזל הכי טוב, ובכן... אני לא אסטרולוג מומחה, אבל אני דיי מתעניין בנושא, ויש לי ידע רב... ובקשר לשאלתך - טוב, מזל הכי טוב אין, כי לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו... אבל מזל קשת, בהיותו נשלט ע``י צדק, נחשב למזל מאוד בר מזל ומצליח. נוסף לזאת הוא מזל מאוד משכיל וקשור ללימודים גבוהים. ואם נכנסנו לזה - אז הוא גם מאוד אופטימי ושמח. אבל גם למזל הזה יש חסרונות כי הוא חסר טקט, הוא ילדותי ולפעמים יהיר. גם תפיסת העולם הרחבה שלו יכולה לרמוז על מזל חסר עמדות משלו, כי הוא מקבל את העמדות של כולם. אז אני ממש לא חושב שיש מזלות טובים יותר וטובים פחות, חוץ מהעובדה שלמזל קשת יש את היתרון של מזל והצלחה, אבל זה פחות קשור למזל השמש אלא יותר למפת הלידה... דלי נחשב למזל הכי אינטלקטואלי ותאומים (אפשר להגיד גם בתולה) להכי אינטילגנטי. דגים הוא הכי רומנטי, טלה הוא הכי בעל קסם אישי, שור הכי סבלני. סרטן הכי ביתי והכי טוב עם ילדים, וכן הלאה! אבל לכל מזל יש את החסרונות שלו... לגבי בתולה - זה מזל מאוד חכם כפי שכבר אמרתי. הוא מאוד ביקורתי הן לעצמו והן לאחרים, ובעל חוש הומור ציני. הוא לא אוהב רעש ומסיבת, יותר בילויים שקטים וקריאת ספרים. הוא דקדקן וקטנוני ובעל סבלנות. ההיגיינה והבריאות חשובים לו מאוד... מתאים לסרטן ושור, אבל במיוחד ל- לדגים. עוד משהו? אם קיבלת את ההודעה אנא שלח לי אי מייל ל- [email protected] אחיקם.

ILY

New member
מאוד אהבתי את התגובה שלך...

איזה מזל את/ה?

סאטורן

New member
תודה

כשכתבת שנהנת לקרוא את ההודעה למי התכוונת? אליי (אחיקם) או ליאיר טרבלסקי (מנהל הצ`אט)? בכל אופן, אם התכוונת אליי - אני שמח שהצלחתי לעזור לך. ואני מקווה שעניתי לשאלתך... אתה בתולה נכון? ובכן אני תאומים, ולא מסתדר עם בתולה למען האמת... אני לא סובל קטנוניות!! אבל אני שמח שאתה מתעניין במזל שלי. שמתי לב שגם לא עניתי לך עם בתולה ובתולה מתאימים אבל יאיר עשה את זה אז לא משנה. ואם בתגובתך לא התכוונת אליי - סליחה שאלעתי אותך... אחיקם

בתולה ובתולה - אם לא ביקורתיים מדי.

אם יכולים להבין זה את זו - מצוין. שווה. ולגבי השאר - ראה את תשובתו של עמיקם (`הכי עמיקם`..) רוזנשטיין למטה..

למעלה