איזה מזל נפל בחלקנו ../images/Emo166.gif
כל חודש אנחנו מקבלים סיפור לגוזלים |
והחודש סיפור |בדגש| ראוי לשמו. אז הנה הסיכום החודשי השני. (וואי , וואי , מי אמר שכל חודש עובר בשניה? אה...אני , עכשיו נזכרתי ).
פעם קודמת נעצרנו אצל 9978 שהביא שיר ילדים שכתב ו - 34 שאימץ את וולק
(אולי תשמיע איזה הב-הב קטן ?) והנה ההמשך :
נאוה התחילה את הרומן שלה עם וועדת הקליטה. הכנה נפשית לפעם הראשונה , האכזבה , (שכולנו שותפים לה ) והתקווה לפעם השניה. מועד ב´ היה אתמול ועדיין לא שמענו כלום? נאוה? שגם גידלה איזה משו לא סימפטי באף ומצפה לניתוח ביום א´ מבטיחה לחגוג עם כל מבקריה באגף לשיקום אפים. אנו מאחלים לה שיעבור בקלות ביום א´ ומצפים לבשורות טובות ממועד ב´ של הועדה.
עקשנית (שבעיני היא תמיד דרמטית משו , (לטובה , לטובה , כמובן
) ), הביאה דוגמא לסיפור קלאסי של מצב ביש , משפחה חדורית , עם הכנסות מועטות , ללא דיור , שלא יכולה לקבל את העזר המגיעה לה מב"ל לנטכח היותה בעלת רכב , שבלעדיו היא לא יכולה. ומייד , כמסורת הפורום וכטוב ליבנו במשקה (כנראה) פתחנו בשירשור עליז על מהותן של "הרשויות" ותפקידן בכח המקל על סטטוס "חדורי". (יש עוד הרבה כאלו דיונים , לא לידוג
. מסמך הסיכום של נאוה מעורר התפעלות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=254&msgid=4639524&place=60
החודש , במסגרת הקיצוצים בתקציב , קיצצו גם את סכומי הסיוע בשכ"ד לחדוריים , המצב הכלכלי נותן את אותותיו .
חגית אמא של אלה מגיעה להזמין אותנו להצטרף למאבק. אנו נחזיק אצבעות לכל מי שפעיל/ה.
מאי19 קצת עצובה בהארה פתאומית על החששות המקננים בה. כולם מעודדים ומסכימים : מותר להיות עצובים. ואחורי זה היא הופכת למאושרת לאחר פגישה מדהימה , כי היא :"הכי יפה והכי חזקה והכי אישה". עדכונים בבקשה
שחר של li.g התפך לבד פעם ראשונה . (מסוג הרגעים שמאוד קשה להיות חדורי בהם - בלי לחלוק עם בנ/ת-זוג.) וגם - זוכרים את המאבק נגד אבא של שחר להכרה באבהותו (מהחודש שעבר?) אז החודש אבא של שחר מתחתן וגם צפויים לו אח/ות חדשים. מזל טוב
וגם , איך מוצאים גן פעוטון לילד לפני שמוצאים עבודה ? - עם ההטבות המגיעות לחדורית?
פורג´ אחרי שגילה שאמא אוהבת אותו בחודש שעבר , החודש הוא מגלה לנו שהוא מאוהב (אחורי עינויים וועדות חקירה הוא מגלה לנו במי הוא מאוהב) הסתבר שהאהבה הזו היא קצת אהבה נכזבת.
mother1 עומדת בני דילמות לפני מעבר למגורים משותפים , בפרק ב´ של חייה. הילד בן חמש , עצבני , איך לנהל את משק הבית החדש המשותף ועוד בעיות צפויות מראש. גם איליין מתלבטת בשאלת ההצטרפות והמגורים המשותפים , ובעיקר , הבעיתיות ביחסים עם הילדים שלו/שלה.
בעקבות הצטרפותה של כלנית2 בישנית מתוקה ורגשנית.. מתחיל דיון על צפיה בטלנובלות (אין לי מושג על מה דיברו ומה זה קשור ). ומהם הערכים והערך המוסף שאנחנו ו/או ילדינו יכולים לקבל מסדרות וסרטי טמבליוויזיה ובכלל.
העקשנית מתעקשת להביא לנו נושאים חדשים (וטוב שכך
) והפעם על הפרק החדוריות של סלבריטיז , או ליתר דיוק - דודו טופז. הדעות חלוקות לגביו והעקשנית מרימה את הכפפה לנסות ולהזמין אותו לפורום שלנו. מה קורה עם זה?- אין לי מושג ירוק. בעקבות זו אני מעלה שאלה לדיון : מה זה חד הוריוּת ? , ההגדרות וההתיחסות מעניינות מאוש , הבטחתי להציב את זה במאמרי הפורום - עדיין לא קיימתי. עוד הביאה לנו העקשנית , דיוולח על תכנית בעניני משמורת וכתבה על אמהות " המוותרות" על המשמורת מבחירה או מחוסר ברירה.
כל חודש אנחנו מקבלים סיפור לגוזלים |