איזה מזל נפל בחלקנו

איזה מזל נפל בחלקנו ../images/Emo166.gif

כל חודש אנחנו מקבלים סיפור לגוזלים |
והחודש סיפור |בדגש| ראוי לשמו. אז הנה הסיכום החודשי השני. (וואי , וואי , מי אמר שכל חודש עובר בשניה? אה...אני , עכשיו נזכרתי ).
פעם קודמת נעצרנו אצל 9978 שהביא שיר ילדים שכתב ו - 34 שאימץ את וולק
(אולי תשמיע איזה הב-הב קטן ?) והנה ההמשך :
נאוה התחילה את הרומן שלה עם וועדת הקליטה. הכנה נפשית לפעם הראשונה , האכזבה , (שכולנו שותפים לה ) והתקווה לפעם השניה. מועד ב´ היה אתמול ועדיין לא שמענו כלום? נאוה? שגם גידלה איזה משו לא סימפטי באף ומצפה לניתוח ביום א´ מבטיחה לחגוג עם כל מבקריה באגף לשיקום אפים. אנו מאחלים לה שיעבור בקלות ביום א´ ומצפים לבשורות טובות ממועד ב´ של הועדה.
עקשנית (שבעיני היא תמיד דרמטית משו , (לטובה , לטובה , כמובן
) ), הביאה דוגמא לסיפור קלאסי של מצב ביש , משפחה חדורית , עם הכנסות מועטות , ללא דיור , שלא יכולה לקבל את העזר המגיעה לה מב"ל לנטכח היותה בעלת רכב , שבלעדיו היא לא יכולה. ומייד , כמסורת הפורום וכטוב ליבנו במשקה (כנראה) פתחנו בשירשור עליז על מהותן של "הרשויות" ותפקידן בכח המקל על סטטוס "חדורי". (יש עוד הרבה כאלו דיונים , לא לידוג
. מסמך הסיכום של נאוה מעורר התפעלות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=254&msgid=4639524&place=60
החודש , במסגרת הקיצוצים בתקציב , קיצצו גם את סכומי הסיוע בשכ"ד לחדוריים , המצב הכלכלי נותן את אותותיו .
חגית אמא של אלה מגיעה להזמין אותנו להצטרף למאבק. אנו נחזיק אצבעות לכל מי שפעיל/ה.
מאי19 קצת עצובה בהארה פתאומית על החששות המקננים בה. כולם מעודדים ומסכימים : מותר להיות עצובים. ואחורי זה היא הופכת למאושרת לאחר פגישה מדהימה , כי היא :"הכי יפה והכי חזקה והכי אישה". עדכונים בבקשה
שחר של li.g התפך לבד פעם ראשונה . (מסוג הרגעים שמאוד קשה להיות חדורי בהם - בלי לחלוק עם בנ/ת-זוג.) וגם - זוכרים את המאבק נגד אבא של שחר להכרה באבהותו (מהחודש שעבר?) אז החודש אבא של שחר מתחתן וגם צפויים לו אח/ות חדשים. מזל טוב
וגם , איך מוצאים גן פעוטון לילד לפני שמוצאים עבודה ? - עם ההטבות המגיעות לחדורית?
פורג´ אחרי שגילה שאמא אוהבת אותו בחודש שעבר , החודש הוא מגלה לנו שהוא מאוהב (אחורי עינויים וועדות חקירה הוא מגלה לנו במי הוא מאוהב) הסתבר שהאהבה הזו היא קצת אהבה נכזבת.
mother1 עומדת בני דילמות לפני מעבר למגורים משותפים , בפרק ב´ של חייה. הילד בן חמש , עצבני , איך לנהל את משק הבית החדש המשותף ועוד בעיות צפויות מראש. גם איליין מתלבטת בשאלת ההצטרפות והמגורים המשותפים , ובעיקר , הבעיתיות ביחסים עם הילדים שלו/שלה.
בעקבות הצטרפותה של כלנית2 בישנית מתוקה ורגשנית.. מתחיל דיון על צפיה בטלנובלות (אין לי מושג על מה דיברו ומה זה קשור ). ומהם הערכים והערך המוסף שאנחנו ו/או ילדינו יכולים לקבל מסדרות וסרטי טמבליוויזיה ובכלל.
העקשנית מתעקשת להביא לנו נושאים חדשים (וטוב שכך
) והפעם על הפרק החדוריות של סלבריטיז , או ליתר דיוק - דודו טופז. הדעות חלוקות לגביו והעקשנית מרימה את הכפפה לנסות ולהזמין אותו לפורום שלנו. מה קורה עם זה?- אין לי מושג ירוק. בעקבות זו אני מעלה שאלה לדיון : מה זה חד הוריוּת ? , ההגדרות וההתיחסות מעניינות מאוש , הבטחתי להציב את זה במאמרי הפורום - עדיין לא קיימתי. עוד הביאה לנו העקשנית , דיוולח על תכנית בעניני משמורת וכתבה על אמהות " המוותרות" על המשמורת מבחירה או מחוסר ברירה.

למה ?

אפשר רק בחלקים?
ההמשך:
רוני ספיר מספרת על הקמת קהילת חדוריות , נשים בלבד , לעזרה הדדית אמיתית. מטרה מבורכת כשלעצמה , אבל לא מתאימה , למספר מחברי הפורום, בגלל הגבלת המין. מתפתח דיון מעניין.
חדהורי 34 קיבל מינוי ע´ ממונה על הסיכומים החודשיים , דהיינו ממונה על הסיכומים הדו-שבועיים , בגלל שהוא הכין אחד כזה בחינניות מרובה
. אחד כזה שמזכיר לנו שיש פורום תומך ואוהב , כל אימת שאנחנו מתחילים קצת להתפזר ולהיעלם כל אחד לעיסוקיו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=254&msgid=4789280&place=40 וחוץ מזה הוא פעיל מאוד בעניני צדק ומשפט ודואג לשמור על זכויותיו וכך גם על זכויותינו. הצליח לו
בעניניו הפרטיים ומצליח לו בעדכונים כמו : בשורות על שכ"ד בשקלים וכדומה.
יש מי שחוזר בתשובה ויש מי שבאה בשאלה : מ ו צ א ת א ו ת ך שואלת בענייני מזונות. וכספים. כן , גם זה נושא , למרות שזה קשור בכסף , זה חשוב. וגם מספרת לנו על בילד שחלה ועל מצבה החדש ותחילת סגנון חיים חדש. מאחלים שוב בריאות מלאה והרבה הצלחה
כבויה באה ונעלמת עם מילים מזעזעות על תינוק שלקחו לה. עד היום זה נשאר בגדר תעלומה (בשבילנו) מה פה היה פה בכלל?
נאוה לא שוכחת להזמין אותנו באמצע החודש לבילוי סופ"ש בחוף אכזיב לנודיסטים בגיל 4. ולהוריהם. מי לאוהל , אלי?
לפורום הגיעו כמה בנות צעירות שמספות על קשיים עם ההורים , לרוב , אחד מהם. לי אישית היה קשה להתחבר לסיפורים האלו , מה גם שהבנות לא חזרו , רק השיבו על התגובות בשירשור שפתחו. פולדרה , ילדה של החלל החיצון , נ י ש נ ו ש י ת , |הדש| ו dominogrose . לומשנה אם הן נשארו או ברחו , מה שחשוב הוא שעלה נושא נוסף לדיון מאספקטים שונים של ההורות שלנו.
האחים וויזלי הלא הוא אהובנו פורג´ משחק אותה ב ג ד ו ל עם סיפורי סוף השנה שלו, בתוכו הוא מחביא בלי כוונה או עם כוונה את הסיפור שלו שכל כך קשה לו , ושלא היכרנו עד היום , למרות שהוא אחד ממיסדי הפורום. שוב פעם
לשונא החיבוקים המוצהר. ושם גם דיברנו מה עושים (או לא ) אם תגיע דמות חדשה הבייתה לפרק ב´ של אבאמא. איך להתמודד עם זה? או לא. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=254&msgid=4906097&place=20
הסיפור של רות מאמריקה גם הוא תפס כותרות. איך להתמודד עם הבת הקטנה ששמעה במרה את סיפור נטישתו של אבי שלא הכירה ..........0את האב ואת הסיפו , אלא גודלה על ברכי סיפור אחר? עניין איפה רותי ולמה היא לא מתקשרת לכאן יותר?
ophra לקחה מאיתנו הפסקה קלה וחזרה מאששת לאחר שהייה באוהל .
וגם , נגמרה שנת הלימודים והתחיל ה ח ו פ ש ה ג ד ו ל .
m i c h a l i מעלה שו תהיות איך להשיג את הסיוע בשכ"ד , זו ההזדמנות להזכיר שוב את החומר הרבה שאספתי , ושנמצא בקישורי הפורום. לשימושכם.
ראוי ראוי ראוי נכנס בשקט , ההודעה הראשונה נאכלה לו ע"י מפלצת ההודעות אבל הסיפור שהוא מספר לנו שנספר לילדינו , מרגש ושובה לב. פתיחה נפלאה
.
ואני ? אני סתם רוצה לפתוח משפחעוטון ומחכה לילדים ולהוריהם שיביאו אותם.
איך אני אוהבת שכשבא אורח חדש לפורום , קבלת הפנים מכולם היא כזותי לבבית
ברוכים הבאים לחדשים
כלנית2 =כלנית בישנית מתוקה ורגשנית.
חגית אמא של אלה
mother1
ענבל30
הבוחשת בקדירה
רות מאמריקה
אורנה של עמית
רומי 3
ראוי
m i c h a l i וסליחה שוב אם פיספסתי מישו .
שב"ש על ראשכם

פולדרה

New member
אני עוד פה...

אשתדל להגיב מדי פעם... וגם, כל הכבוד על סיכום האירועים ותודה רבה שהכניסו אותי לטאג ליין. איזה כיף!
חוץ מזה, נורא נחמד לקרוא את מאורעות היומיום שלכם (נותן מושג לגבי העתיד?) ואת המאבקים הגדולים בכל מה שזז. תמשיכו ככה.

העקשנית

New member
אביגיל-כל הכבוד!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אני מתנצלת מראש על כך שלא הספקתי לקרוא הכל הכל, ולא הגבתי לכולם, כך שאם ייצא לי אדפדף לאחור ואנסה להשלים, ואם לא-תסלחו לי כמובן. טוב שיש תזכורת, כי אני בעצמי כבר שכחתי מזמן מה הבאתי לכאן.

כל החיבוקים האלה יתנקמו בך ../images/Emo24.gif

איך? איך יש לך כוח לסכם ככה כל חודש? את בטוחה שזה חודש? אני מוכן להתערב שעבר פחות
בכל אופן- סיכום מתומצת, יפה ומלא ניחוח כרגיל עשית לי את הטעם בדגים של שבת
גם כשאת מציגה את זה ככה לא ראיתי שחלף כל כך הרבה וכל כך הרבה באו והלכו גמני מצטער שהצעירים לא נשארו פה
נו טוב, הטובים לטייס -פורג´, שמשתדל להקליד בשקט מהעבודה

../images/Emo51.gifלא שכחת אותי../images/Emo25.gif

הבן יותר טוב עדיין לא סוכם מה קורה בהמשך אם ינותח או לא החיים עדיין מעט תקועים אבל ההחלטות מקבלות ביצועים קטנטנים תודה אביגיל

עידכונים - "הלך" הבית בטל-אל

זה לא שהועדה טרחה בכלל לתת תשובה... אף אחד לא התקשר... אז התקשרתי אל בעלת הבית לשמוע אם חל שינוי כלשהו בצד שלהם. מתברר, שמהמזכירות שלחו להם משפחה אחת, מתוך היישוב אז לא צריך ועדת קליטה ו... הם סגרו היום חוזה
עצוב לי, אבל אני לא שבורה. לפני מספר ימים הציע לי בעל הבית שלי להישאר בבית... אני לא רוצה אבל... מכיון שיש ניתוח ביום ראשון וייקח איזה שבוע להתאושש ממנו ומכיון שצריך להתחיל לחפש מההתחלה, יעזור לי לדחות את ההעברה בחודש - חודשיים ממילא אני לא תלויה בתחילת שנה"ל או משהו כזה...
אז זהו!! ביום ראשון, עם הסרת הגרנולומה של האף ייתם פרק ועדת הקליטה למדתי שעור חשוב לעצמי ובכלל... אח"כ אקח לי כמה ימים להתאוששות ו... אסתער על הבתים הפנויים!!! העלתי את הסטנדרט אם הבית הזה לא קרה, בטח מחכה לי משהו טוב יותר...
תודה על התמיכה שנתתם לי לאורך החודש האחרון תודה שכאבתם ושמחתם ודאגתם איתי מקווה שיהיו לי בשורות טובות ונעימות יותר, בהמשך...
ו... אביגיל - אני אוהבת את הסיכומים שלך... הם מזכירים קצת... ומסדרים קצת... ובעיקר, מראים לנו את עצמנו - מזוית אחרת...

העקשנית

New member
נאווה בוקר טוב../images/Emo42.gif

לא נעים.אני מקווה שהכל באמת יסתדר לך לטובה. לא נעים להיות תלוייה באחרים שיקבעו לך וכו´. בטוח למדת משהו. איך לא.לומדים כנראה רק בדרך הקשה. שמחתי לשמוע שאת לא שבורה.לא הייתי רוצה לחיות במקום כזה.

נאוה יקרה.. ../images/Emo140.gif

מדוע חיפשת בית דווקא בטל-אל
יש עוד הרבה ישובים בסביבה, שבטוח תוכלי למצוא שם את ה"בית" או"הדירה" המושלמת.

לא חיפשתי דווקא שם - אבל מצאתי ../images/Emo4.gif

אני מחפשת עכשיו משהו טוב יותר... קשהההההה אבל מחפשת... אמרו חכמינו: חיפשת ולא מצאת - אל תאמין לא חיפשת ומצאת - אל תאמין חיפשת ומצאת - תאמין אז אחרי הניתוח - אחפש ואמצא!!!

איי איי איי, אין לך מושג

אין לך מושג כמה אני מעריך(ץ) אותך ככה להמשיך הלאה אחרי כזאת נפילה רוחנית
את כל כך... נהדרת
כשמוכרים/קונים בית (במיוחד עכשיו) צריך לדעת להתפשר, נראה לי שתעשי את זה מצוין אוי רגע! עכשיו יום ראשון
אני קצת מעופף עם תאריכים ועוד מעט שמונה- התור שלך YYY אמאאאאאאאאאאא את בטח עם חלוק עכשיו, חצי מסוממת ויונתן עוד לא התעורר. אני אחשוב עליך פה בין תייוק לתיוק, תהיי חזקה וגם האף שלי התנפח היום קצת (לא שהוא זקוק לזה
) רק בריאות!
-פורג´, שכבר הרבה זמן צריך לעבור דירה

../images/Emo101.gif הגרנולה באף

נו , נגמר הסיפור? בטח. מחכה לחוויות של המסיבה של אחורי
. ויאללה , לצאת לדרך החדשה. זה כייף לחפש בית חדש. זה עוד יותר כייף למצוא. זה עוד יותר כייף לעבור אליו ולהתחיל את הפרק הבא. |אביגיל אוהבת שינויים ובעד המון התחלות חדשות מהנות|

הגרנולומה של האף בצנצנת במעבדה...

וכך גם רירית שקורצפה עד לסחוס בקוטר של 4 ס"מ הגעתי לפני 07:00, ניתחו אותי רק ב- 09:00 ב- 09:30 הייתי אחרי... אוי כמה שלא הייתה מסיבה
הרגשתי כל כך רע אתמול
ככה בערך... הרירית שקורצפה - זה כאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבבב וחוצמזה, התקררתי ורק בערב שמנו לב שהמזגן כוון ל- 10 מעלות
היום הוציאו את הטמפון - שהוכנס עד המוח!!!
אני מרגישה היום טוב יותר... יצאתי כבר בשעות הבוקר, ממש ממש בזמן כדי לפגוש את שחר ה
של חייה (שהוא מקסים באמת...) ואת אימא שלו... אצל אימא אכלתי... ישנתי... וקצת עשיתי קניות.. ב- 20:30 יצאתי חזרה הביתה - לכפר תבור (אחרי שהסתיימו כל הפקקים בדרך...) ככל שעובר הזמן, כך הרגשתי משתפרת... מחר - סידורים טכניים שקשורים להמשך טיפול... וגם להמשיך ולנוח - הרבהההה כי אני עייפה... ו... מחפשים בית חדש!!! יותר טוב, כמובן!! ייתכן שאבקש מבעל הבית שלי להישאר עוד שבועיים אולי אפילו חודש... אני אוהבת התחלות, ובית חדש במקום חדש הוא התחלה לא רעה... מתפללת שאצליח לבחור מקום שיהיה טוב פרנסה זה המוטיב המוביל אבל לא היחידי עידכונים בהמשך
מנאוה שכבר לא נראית כמו
לכולכם על התמיכה

סלי1234

New member
שלום לכולם מסלי הפונדקאית....

ובכן לא שמעתי, הרבה תגובות לגבי הענין של הפונדקאות, נכון שזה דבר לא קל,ולא כל אחת יכולה לעבור את זה, אבל יש המון זוגות שזקוקים לפונדקאיות, ואני כל כך רוצה לעזור להם, אז אנא ממכן אם יש מישהי שמעונינת לדעת יותר על הנושא שתכנס לפורום פונדקאיות, או שתפנה אליי לשאלות. בתודה שלכן סלי....

סלי

כל עוד את מדברת כאן כאם חדורית על חוויות זה בסדר. לנושא הפונדקאות יש פורום נפרד. לא יינתן כאן יותר , מקום פומבי לפרסומת , למודעות דרושים או להזמנת נשים או גברים לייעוץ "אישי". פונדקאות זו בין השאר אחת החוויות שיכולה לעבור אם חדורית ומשתתפת מן המניין שעוברת חוויה כזו מוזמנת לספר כאן על הרגשותיה האישיות וכדומה . בעבר נהגתי למחוק הודעות שכאלו ולפנות במסר אישי לצורך הסבר , למפרסמות. מאחר והתופעה חוזרת על עצמה , אני כותבת כאן ומקווה שהודעות כאלו לא יישנו. יש בפורום לוחות להודעות שונות , שם אפשר לפרסם "דרושים". לתשומת ליבך. תודה.

למעלה