איזה מזל.........

איזה מזל......... ../images/Emo9.gif

שאתם לא מייצגים את דעת השופטים ואת דעת המדינה
שימו לב שמדובר בתוכנית השגריר ולא בתוכנית הדוגמניות.. כל ההודעות בפורום סובבות סביב.. איזה דוגמן ההוא ואיזה תלתלים יפים יש לה ואיזה חיוך מתוק יש לזאת.. הלווו!!! שימו לב לכישורים של המתמודדים.. לידע שלהם.. ליכולת להסביר את הצד של ישראל.. ליכולת לשכנע.. ליכולת להיות יצירתיים ולשלוף תשובות מהמותן.. ליכולת להקשיב.. ולהבין.. באמת באמת.. קצת.. קצת.. תשימו לב למה שבאמת מסתתר בבן אדם.. בלי ההעריכה, הגימיקים, השיווק.. והמראה החיצוני.. אלה דברים שלא באמת משפיעים.. חבל שאתם שופטים סתם.... פשוט חבל...

FrAnzY

New member
מי אמר שאנחנו שופטים לפי זה?

מתחת לכל האופי, הכשרונות והעובדות, אנחנו מעלים גם את שאר הדברים. אף אחד לא שופט מישהו לפי איך שהוא נראה. במיוחד אם מדובר בשגריר.

לירווני

New member
אנחנו לא שופטים רק ע"פ מראה חיצוני

אנחנו גם מנסים לשפוט ע"פ תכונות אופי ומי באמת ראוי להיות השגריר. למשל כמה שתום יש לו יופי מדהים,כולם מסכימים שאין לו את הכישורים להיות השגריר.

כן... אבל איזה תכונות אופי../images/Emo35.gif

בייחוד רגישות ונחמדות.. אני לא אומרת שזה לא חשוב.. זה חשוב.. ומאוד.. אבל יחד עם זה, חשוב גם להיות אסרטיבי, לדעת להסביר את האינטרס של ישראל ולא רק להיות נחמדים ורגישים..
פשוט שמתי לב שכל מתמודד שהראה אסרטיביות וכריזמתיות.. קטלו אותו פה.. :)

לירווני

New member
לא בדקנו רק את רגישות ונחמדות

יש לי הרגשה שאת מתכוונת לפי המשפט האחרון "שמתי לב שכל מתמודד שהראה אסרטיביות וכרזמתיות.. קטלו אותו פה", את מדברת על אריק. אם זה באמת מה שהתכוונת, פשוט לאריק יש אובר אסרטיביות. ובגלל זה "קטלנו" אותו פה.

אממ.. גם..

התכוונתי גם לגביו וגם לגבי נמרוד.. פשוט כל השאר (חוץ ממלודי וחגית שהן ניטרליות) מנסים להחצין את המתיקות שלהם.. לגבי אריק, זה יכול להיראות באמת שהוא אובר.. אבל די נראה לי מהמבט שלו ומעין תחושה כזאת שהוא לא באמת כזה..

טלמ

New member
אני מסכים חלקית

מהעפת מבט בפורום אפשר לראות ששלושת הפופולריים ביותר הם רוני, תום ומלודי. ברור שתום הכי פחות מוצלח מבין ה-3. יש לו רק את היכולת לתקשר עם קהל ולסחוף אחריו בנאום. אין לו הרבה ידע והעברית שלו לא משהו. אני אשמח אם הוא לא יהיה השגריר. השנה, התחרות תהיה בין נמרוד, רוני וחגית/מלודי. אריק אמנם בגמר כבר אבל אין מצב שהוא ינצח

ממ.. אל תהיה כל כך בטוח..

אני לא נגד מלודי, אני די חושבת שהיא מתאימה.. פשוט ההסברים לזה בפורום הפריעו לי.. לגבי אריק.. אל תהיה בטוח.. ורוני, אני די חושבת שהיא לא מתאימה.. היא יודעת לרגש בטירוף,אבל.. היא לא ברורה, אין לה נסיון בתחום והיא לא מכירה בכלל את ישראל. תום מולה אלוף בידע
נמרוד וחגית.. מסכימה איתך.. (אבל יש לי ספק אם נמרוד ימשיך לפי הפרומו)..

טלמ

New member
כמו שתום אמר, ידע נרכש

ורוני הכי מרגשת מבין אלה שעדיין לא הודחו, היא כריזמתית, נסיון יש לה ויש לה מנטליות אירופאית שתעזור לה להתחבר לקהל שונא-ישראל.

למעלה