איזה מטומטם

איזה מטומטם

זה מעדני יוגורט עם הפירות בתחתית?!

הרי גם ככה מערבבים לפני שאוכלים,
ואז נאלצים לדחוף את הכפית עד התחתית ע"מ לדוג את הפירות.
או אז כבר 80% מהכפית מלאה ביוגורט ואנחנו מוצאים עצמנו כמו טמבלים מלקלקים את בסיס הכפית.

ורק שתדעו לכם שאני מתקשה לקבל ביקורת,
אז אם מישהו חשב לציין שהוא בכל זאת מפריד את היוגורט מהפירות..


שפשוט יתחיל לערבב.
 

Andy Friese

New member
נראה לי שזה מטעמים כלכליים.

להוסיף עוד מכונה לפס הייצור שתערבב בעדינות את הפירות עולה כסף.
לא הרבה צרכנים מוכנים לספוג את העלות רק כדי להימנע מהערבוב.
 

Aronsona

New member
לא זה לא מטומטם. למרות שצריך לערבב

אני דרך אגב אוכל כמה כיות מהיוגורט נטו ורק אז מערבב.
הסיבה היא כמובן שיווקית. זה מאד יפה לראות את הפרי בחלק התחתון, השקוף של הגביע וזה מוכר.
לא מתאים, לא נקנה
 

רינתי77

Active member
הקונספט הזה לא מדבר אלי.

ויזואלית זה נראה כאילו משהו שקע לתחתית, ומניסיוני זה אף פעם
לא מבשר טובות.
חוץ מזה, זה גם לא טעים.
 
תעזבו את היוגורט באמשכם, בואו נעבור לדבר

החשוב, איך את ריינה ואתה אביעד עם סחלב?
סחלב קר, או סחלב חם.
(אני מכורה, מודה)
 
ידעתי. עכשיו תורה של ריינה

 

tamarkae

New member
אני אוהבת יוגורט רגיל ולהוסיף את הפירות בעצמי

לפעמים אני מוסיפה גם גרנולה...
אחלה ארוחת בוקר!!
 
אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה

וארטיק וסוכריות ותות גינה,
אני אוהב ימי הולדת ושקיות עם דברים טובים,
ואת השמש ואת הירח וגם כמה כוכבים.
 
קיבינימאט

מאיפה הבאתם את השם הזה "גולגול"
WTF גולגול.. זה כזה גיי!
זה פאקינג אבועגלה.. ושמישהו יגיד לי אחרת, אני מורידה לו ת'ראש.
נו תגיד, תגיד!
 
למעלה