איזה מטומטמים!!!!!

איזה מטומטמים!!!!!

מה הם העיפו את נטלייייי???!!?!?!?!?! נטלי הכי אבל הכי יפה שם!!!! חוצפההההה שמישל הזאת תילךךך

ט ל ו ש1

New member
נטלי, תצליח../images/Emo13.gif

עם התוכנית או בלי, היפיופה הזאת תצליח:)

למה אתם לא מבינים שדוגמנית לא

צריכה להיות רק יפה? היא צריכה גם אישיות, טיפת שכל, אלגנטיות.. אז בהתחלה באמת העיפו את העקומות, עכשיו תורן של הסתומות. נטלי, עם כל הכבוד שיש לי אליה (היא יפיפיה אמיתית ויותר במציאות...וגם אחת המצחיקות) היא עמחה. אני בטוחה שהשופטים בעלי הדעות המזעזעות התאפקו שלא להעיף אותה מזמן. זה היה רק עניין של זמן.

MeRmAiDe

New member
../images/Emo45.gif

זה מה שאני רשמתי פה לפני כמה שבועות ואיזה טמבלית קטלה אותי פה... היא מהממת לדעתי ועם זאת,היא מזה עמחה...יש לה דיבור של אחת מהשכונה, ורסמי, היא וקריסטין צריך לשים להן סטיקר על הפה "תהיו יפות ותשתקו"

קריסטין

מצליחה להיות מבדרת, משעשעת, ואין לה שום אגו. היא כאילו אומרת לכולם - תצחקו עלי חופשי, אני כאן ואני יפיפיה (בלי לערוך השוואות מטופשות בינה לאחרות) נטלי? סתם חסרת עניין. בחורה ישראלית שלא יודעת אם אומרים "קורה" או "קוראת" חייבת לסבול מאיזשהו פיגור, אבל זה לא פיגור שאפשר להפוך לשיחת היום. הקיצר, לא מעניינת.

מאוד חכם מה שליאתוש אמרה

"קודם העיפו את העקומות, עכשיו תורן של הסתומות". אם כי "סתומות" זה לא מדויק. אני לא חושב שנטלי כל כך סתומה, יותר נכון להגיד שהיא לא מעניינת בשיט, הפרצוף שלה צ'חונה, הדיבורים שלה צ'חונה, הצמיגים שלה צ'חונה, הדימוי שלה צ'חונה. לכן אולי לא מעיפים את ה"סתומות", אלא חסרות עניין. אני לא חושב שנטלי כל כך יפה (סטנדרט של עיירת פיתוח), אבל היא בטח יותר יפה ממישל. אלא מה? מישל יותר מעניינת. למישל יש קסם של בת אצולה שוברת מוסכמות, מין פרגי כזאת. ונטלי? כובסת יפה.

חחחח...

אני מכירה את נטלי, ולכן לא אביע את דעתי עליה. חבל לי שהיא הלכה,אבל היה מוצדק.

ImZ

New member
אתה משווה את מישל לדוכסית מיורק?!

קצת גדול עליה, לא?

תראי, כבר יש לנו בדף

שרשור הגזמות, אבל אם כבר - לא השוויתי אותה לאיזו יזמית, או מנכ"לית, או נשיאה. רק לבחורה מגניבה מאוד שנולדה למשפחה הנכונה אבל נשארה מספיק חוצפנית כדי להדליק סיגריה במטוס, אז...

השופטים הפלצנים קצת צודקים

הדוגמנות היא זוהר, כולם רוצים את הדוגמנית בתור משהו אצילי, בלתי מושג. נטלי היא נאה מאוד, אבל היא הכל חוץ מזוהר.

ImZ

New member
צודק, המצחיק הוא שמה שקורה

היום עם הבנות בארץ, זה שכל ילדה נאה חושבת שהיא יכולה להיות דוגמנית, ונוצר מצב ששוק הדוגמניות בארץ מציג רפרטואר נרחב ביותר של בנות שהן האנטיתזה לדוגמנית הזוהרת והבלתי מושגת. המושג הזה בקושי קיים בארץ, כי השכנה ממול, הבחורה שיושבת לידך באוטובוס או שרוקדת לצידך במועדון יכולות להיות סוג של דוגמניות. היום כל שירן, דנה ומיכל יכולות להיות "דוגמניות", אפילו שאין להן את הנתונים, אבל יש להן כסף לשלם בשביל לעשות בוק, וסוכן שיסדר להן לעשות את הקטלוג של ערוץ הקניות.

אני חושב ש -

גם ל"שכנה ממול" יכול להיות מקום בין דוגמניות העל (הרי מי תפרסם חומוס ואבקת כביסה? קלאודיה שיפר?), אבל עדיין צריך ערך מוסף. אם היא "שכנה ממול" - אז שתהיה פרחה עד הסוף (מישהו אמר מורן אטיאס?). נטלי היא יותר מדי "מרכז מסחרי מגדל העמק", אבל רוצה להיות "קלאסה" ו"אירופאית". אליסיה יכולה להרשות לעצמה "לא להתחבר לחומוס", נטלי לא. אם היא לא נוצצת - אז לפחות שתהיה מלכת הערסיות. אם את מכבסת גרביים - תהפכי את זה לאג'נדה אנטיפמיניסטית ותובילי את כל המפגרות מאחוריך (יש מספיק). אל תהיי באמצע.

ImZ

New member
אתה צודק שיש מקום גם לשכנה

ממול ברפרטואר הדוגמניות, אבל אני מתכוונת לכך שיש הרבה בנות שלא נראות מי יודע מה טוב, כלומר לא עד כדי כך יפות, אך בעלות שאיפות להיות גלית גוטמן או במקרה יותר גרוע ג'יזל. לגבי נטלי, אולי הבעיה שלה היא שהיא משדרת משהו אחד, אבל משוכנעת שהיא משהו אחר. אגב, אם כבר העלת את הסוגייה הזאת, מה דעתך על הליהוק של לינור אברג'יל ואימה לפרסומת לחומר ניקוי, לפני כמה שנים? האם היה כאן ליהוק "סטראוטיפי"? האם נטלי, למשל, יכלה להוביל את הקמפיין ההוא בצורה מוצלחת יותר, או שה"שוס" הוא בליהוק של דוגמנית שלא בהכרח משדרת "עקרת בית"?

לגבי לינור אברג'יל?

אני דווקא חושב שהיא הרבה יותר מדוגמנית חומרי ניקוי, יש לה פנים חזקות והיא משדרת עוצמה. היא קצת דומה לניראל, רק הרבה הרבה יותר משויפת ונוצצת, אחרי שנים רבות בתחום. אני חושש שהיא נפלה למשבצת של חומרי ניקוי בגלל הגזענות הבלתי מודעת של משרד הפרסום, אבל בינתיים נחלצה ממנה בשלום.

למעלה