איזה מטעמים רצים פה!! יש למישהו המלצה על

איזה מטעמים רצים פה!! יש למישהו המלצה על

קצב טוב באזור תל אביב והסביבה? פעם הייתי קונה אצל חינאווי אבל בזמן האחרון הם ממש "מזייפים". גם אני בעצמי שמתי לב וגם שמעתי מחברות שגם כן התאכזבו מהם.

Bavmorda

New member
לא מזמן דנו בנושא הזה בפורום....

נסי חיפוש לפי המילה "קצב" בחיפוש המתקדם. (על פוליטיקה בכ"מ לא מדברים פה
). שבוע טוב

אני קונה אצל אבו חילווה

ברחוב יפת ביפו יש את גלידת אנדרי,אם באים מתל אביב לוקחים ימינה אחרי הרחבה של הגלידה וזה בבנין השלישי. מאוד ממליצה. נקיון למופת, בשר טרי שיוצא ישר מהמקרר, שרות מאוד אדיב. מחירים מאוד סבירים

bigjack

New member
יש בקישורי הפורום

המון המלצות לקצביות טובות בכל הארץ. אני לאחרונה ניסיתי את כצל'ה בכניסה לכפר סבא והתרשמתי מאד לטובה.

Bavmorda

New member
בוקר טוב באמת !

ואם אתה שם תמסור לאייל ד"ש
.... כצל'צה מקום משגע לקרניבורים שכמונו. במשך שנים הייתי קונה שם עד שקצת הצטמצמתי והמחירים שם הם מינסתם בהתאם (יעני גבוהים). לבשרים שמבטיחים איכות ובמיוחד לאירוח - חובה לעבור שם... הייתי שם עם פנינה (מנהלת מתכונים) בתה והילדים שלי לפני שנתיים וחצי ביום הבחירות, ואייל פינק אותנו בקבבוני טלה שהוא צלה - זה היה מטריף. יש להם גם קקקקקקקיאנטה טוב

Master Stav

New member
לא בגוש דן אלא בשרון אבל זה הקצב שלי

קוראים ו קובי והוא הבן של ג'קי ...מעוף הגוש בתל מונד אנחנו מדברים על קצביה כשרה שעוד לא פישלה בבשרים האנטרקוט המיושן שלהם מדהים והרבה מאג חברים היללו את הבחירה שלי בו אישית אני מאד ממליץ המחירים סבירים מאד והמקפיא שלי נהנה מחידוש חודשי של בשרים והגדולה שלהם ...אם יש משהו שרק חשוד להם ....הם פשוט מעיפים את זה מיידית ולא רק לא מוכרים אלא מסוגלים לשרוף את זה כדי שחס וחלילה שום חתול או כלב לא יחלו . רק לא לבוא ביום שישי .....העומס ...אלוהים תעזור כי רק היא יכולה על התור הזה .....

למעלה