איזה מידע מקבלים מנומרולוגיה ?

shelly23

New member
איזה מידע מקבלים מנומרולוגיה ?

אני מצרפת את שמי במספרים, לניתוחך עינת: 7,3,1 שם פרטי 2,2,1,1 שם משפחה. תודה מראש, שלי.

shelly23

New member
שכחתי להוסיף תאריך לידה...אז

תאריך הלידה שלי הוא 9.2.78 תודה עינת.

עינת

New member
ברוכה הבאה שלי ../images/Emo39.gif

לגבי המידע שמקבלים מהנומרולוגיה יש מאמר במאמרי הפורום שנושאו:מה עושים עם זה? הכנסי וקראי. לאחר מכן כתבי לי את שאלתך ואשמח לענות.
שפע ו
עינת

shelly23

New member
תודה עינתי, ואם כך... ../images/Emo57.gif

הייתי מעוניינת לדעת, לגבי מקצוע, אני בדילמה - או יותר התלבטות באיזה נתיב לבחור. וכמובן, אם אפשר לדעת משהו על זוגיות?

עינת

New member
היי שלי ../images/Emo66.gif

ישנה איזו בעיתיות מתסכלת אצלך,מצד אחד את שאפתנית ונלהבת ומצד שני את מבולבלת,יש לך רצונות מנוגדים שמתסכלים אותך כך שאת נעצרת כל פעם מחדש. הייתי ממליצה לך לבחור בנתיב הרוח ללימודים כיוון שיש לך כישורים מצויינים לכך. מצד אחד את יכולה להיות עורכת דין מצויינת,או עובדת סוציאלית נפלאה ובשני המקרים ברור לי שדרכך תהיה שונה במקצת מהדרך המקובלת. כמו כן את יכולה לבחור ברפואה אלטרנטיבית על כל גווניה אסטרולוגיה גרפולוגיה טיפול באומנויות וכ"ו. מעבר לכך יש לך כשרון כתיבה שאולי כבר התודעת אליו ויתכן שהוא עדיין סמוי מהעיין,פתחי אותו. קיימת אפשרות לעזור לך לצאת ממצב הבלבול בו את נמצאת באמצעות שינוי שם אך זה צריך לבוא מתוך רצון שלך... לגבי זוגיות,מה בדיוק היית רוצה לדעת?
שפע ו
עינת

shelly23

New member
עינת, את פשוט מקסימה ../images/Emo25.gif

איזה שינוי שם? ואיך שינוי השם יעזור לצאת מהבלבול? האם זה יכוון לכיוון מסוים? בקשר לזוגיות הייתי רוצה לדעת האם את רואה, יש כזאת באופק? אפשר לראות את זה בנומרולוגיה? ובקשר למה שכתבת, את צודקת במאה אחוזים הבלבול גדול, יש לי מחשבות בכיוונים שונים, ואני מפחדת לעשות צעד, שמא אטעה... שלי.

עינת

New member
../images/Emo51.gif שלי ../images/Emo24.gif

שמך נותן את המספר 11 שהוא מספר ראשי (אין מצמצמים אותו) והוא נחשב למספר לא רצוי.הבלבול שאת נמצאת בו נובע מהויברציה של השם,ובכלל אדם ששמו נותן 11 מתוסכל מאוד מתשוקות ורצונות מנוגדים,הוא חשוף לבגידה ומרמה מצד אחרים ולכן אני מאוד ממליצה על שינוי לשם שיתן לך יותר כח... כאשר משנים שם יש לעשות זאת בכובד ראש ואין להקל בשום פרט במפה ולכן אני ממליצה לשנות רק לאחר יעוץ אחראי. כמובן שקיימת אפשרות לבחור שם שיכוון לכיוון מסויים במידה והוא מתאים לכל המפה. לגבי זוגיות נראה כי דוקא שנה זו היא השנה שלך,התבונני סביב אולי הוא לידך ואינך מזהה?
שפע ו
עינת

למעלה