איזה מין אמא זו

איזה מין אמא זו

אני נערה -אישה בת 18 וחצי -חיילת, אמא שלי ואבי לא מפסיקים לחטט לי בדברים,עכשיו מילא שיחטטו אבל גם יש להם את האומץ לבוא אליי בטענות בדברים שהם מוצאים, אני חיילת חמישי שעבר הייתה לי הפנייה לאיכילוב מהצבא,היתי שם חצי שעה וזהו,אז כמובן שלא סיפרתי להורים,למה סתם להדאיג אותם? הדפים של זה נשארו אצלי בתיק ושמרתי עליהם טוב טוב,אתמול כשאני חוזרת מהעבודה,(חיילת ועובדת) אני רואה את אמא שלי יושבת ומנפנפת בדפים של איכילוב,מבחינתי היא ממש ניפנפה בחוצפה שלה ובאגואיסטיות שלה לחטט לי בדברים וזו לא פעם ראשונה שזה קורה, ואז היא עוד כועסת רותחת שלא סיפרתי לה ושאני לא מספרת לה כלום,ושאם זה המצב היא רוצה שאני אעזוב את הבית... חוצפנית האישה הזו או לא? אגב לא פעם ראשונה שהיא מוצאת אצלי דברים אסורים קוראת ואז עוד באה בטענות.......

g i l i

New member
תראי...

הורים,מפחדים לאבד את הילדים שלהם במיוחד בגיל הזה מגיעים לצבא מתרחקים, הם מצפים ממחך לדבר איתם על הכל כל הזמן לספר להם הכל ולשתף בכל שטות מבחינתם זה בסיס של קשר- ונראה שמבחינת ההורים שלך זה ממש ממש חשוב להם, אז בעניינים כאלה תתני להם את הנחת ותספרי להם.. אם את לא תספרי מי יספר, וייווצר ניתוק שאת לא רוצה שיהיה... כדאי לך לשתפ אותם לא ייקרה כלום... אלא אם כן מדובר על דברים קשים באמת ואז את מוזמנת להושיב אותם ולומר להם- "אמא אבא תקשיבו הדברים המסויימיםה אלה הם פרטיים לשי אני מבינה את הסקרנות שלכם אבל דברים שאני חושבת שמתאימים לכם אני אספר לכם אבל דברים שלי יישארו אצלי... " מקווה שעזרתי

עינת

New member
ברוכה הבאה זרימת ../images/Emo140.gif

את הדאגה של הוריך אני מבינה יחד עם זאת אין כל הצדקה שיחטטו בחפצייך . לטעמי , תפסי את הוריך לשיחה - הסבירי להם שחפצייך האישיים הם שלך ואת מבקשת פרטיות שמגיעה לך כפי שמגיעה לכל אדם. הסבירי להם שכפי שאת אינך מחטטת בחפציהם האישיים כך גם להם אין זכות לחטט בשלך. יעזור? סבבה. לא יעזור? פשוט תנקטי בצעד של מחאה ואת חפצייך האישיים שאינך רוצה שיגיעו לידי הוריך תנעלי בתיק או בארון שרק לך יש את המפתח אליהם ... מגעיל? נכון אבל לפעמים אין ברירה.

למעלה