איזה מין בוקר זה?!

La Perla

New member
איזה מין בוקר זה?! ../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif../images/Emo31.gif

ב - 4 בבוקר התעוררתי, מצאתי את היתוש שמתעקש לעקוץ אותי בשעתיים האחרונות והרגתי אותו. התוצאה של המעשה שלי הייתה שהחתולות שלי גם התעוררו ונכנסו לאטרף ובדיוק עד השעה שבה הייתי צריכה לקום, שיחקו כדורגל עם הראש שלי. בדרך לעבודה, רציתי לשים דיסק טוב בשביל להעביר את המעפנות, ומה גיליתי -שהדיסק האהוב עלי נשבר. בחים שלי לא נ-ש-ב-ר לי דיסק! אז עכשיו אני בעבודה, מעפנה לחלוטין, אבל לפחות שתיתי קפה, אז זה עוד משהו... ועכשיו לשאלה שלי: שאלה לי בנושא ספורט. אתמול ניסיתי שוב לעשות את הקלטת הזו של גלעד (למישהו יש את הקלטת של כביכול הקטעים הכי טובים? חשבתי בהתחלה שזה 3 תכניות, אבל התברר שזו תכנית אחת ממש ארוכה ומתישה ולא קשורה בחלקיה), התייאשתי אחרי רבע שעה, ולא כי היה לי קשה אלא כי זה היה ממש מש ממש משעמם ומתסכל. אז ככה: 1. אם אני אעשה הליכות, אז בעצם אני אעבוד על לב ריאה ועל הרגליים, אבל הידיים (הזרועות הנוראות הללו), לא יקבלו שום טיפול וככה גם הרגלים? אז מה כדארי? מה הייתם ממליצות? מה אתן עושות? 2. שחיה אולי? זה מפעיל את כל הגוף, אבל מי יודע כמה זמן צריך ואיך עדיף, ואם אני לא בטוחה שאנינ שוחה ממש נכון אולי אני אפגע בעצמי או משהו??? 3. איזה עוד אופציות יש? אני משום מה ממש משתעממת מאירובי תגידו, אם אני ארקוד סלסה, זה שווה ערך לספורט? כי פתאום חשבתי שזה יכל להיות ממש מש מש כיף, לא? אויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כל פעם שאני לוקחת א6ת עצמי בידים משהו מתפקשש!

הזרועות הנוראות.....

את צודקת!ההליכה טובה לך מכל בחינה בריאותית אבל היא לא תחטב בטן,ישבן. יש עכשיו משקולות שמחברים לזרוע ואז את יכולה לצעוד עם משקולות מחוברות אלייך ו"להרוויח" חיטוב זרועות( בטח יש ב"מגה ספורט" וכאלה) הפיתרון לדעתי הוא לקנות קלטת שמתמקדת בחיטוב ( ויש כאלה) ולעשות יום כזה ויום אחר. לדעתי סלסה פשוט מעולה, כל פעילות נמרצת שאת עושה ומפעילה את הגוף היא פעילות אירובית. דיסק שנשבר? באמת לא היום שלך כנראה....מקווה בשבילך שיהיה הרבה יותר טוב בהמשך! יהודית.

La Perla

New member
אני שונאת את כל הקלטות האלה

זה פשוט לא בשבילי, אני שנה הלכתי לאירובי ועיצוב ופשוט נשברתי, הייתי נכנסת לדיכאון מהבוקר כבר! אולי אני אעשה תרגילים בבוקר לפני העבודה או משהו? מי מכיר תרגילים לזרועות הנוראות? לבטן הזאת (דווקא זו נקודה לא כזו חלשה אצלי אבל בכל זאת...), לצלוליטיס הנוראי, לשוקים אוף אני כאילו קטנה כזו, אבל כל דבר הוא כזה ענקי!!!!!!!! ואם אני אפתח את הזרועות אז יהיו לי זרועות מפחידות מאסיביות כאלה, במקום לרזות, אני אהפוך לרולה. אני כבר בעצם. איייייייייייי כואב לי הראש מכל המחשבות על הבוקר, אני פשוט אשתה עוד קפה, אולי זה יעזור

פרלה בוקר טוב ../images/Emo42.gif

פרלה כתבתי לך הודעה זה עתה למעלה (לקחת בחשבון שהן קופצות..
).. אל תנסי "לבלוע" הכ-ל בבת אחת. "תפסת מרובה לא תפסת"... תורידי מההילוך הרביעי שנכנסת אליו חזרה לראשון, פליז
כי אני מרגישה שאת מאוד מלחיצה את עצמך. בשביל מה? ולמה? כל התגובות והפעולות יהיו מוקצנות וזה עלול להביא אותך לכלל שבירה. ביס ביס פרלה...
נכון. צריך לחשוב מה יהיה לך כיף מה מתאים לך וכו´. אבל בלי להיכנס ללחץ זה עלול להכשיל אותך עוד לפני שאת מתחילה. יש לנו חבר וידיד יקר בפורום בשם אלי, שהוא מקצוען בענייני הספורט (למרות שהוא מצטנע
). רק שהוא בחו"ל כרגע. הוא יוכל לייעץ לך יופי של רעיונות בקשר לספורט. בינתיים אני כתבתי לך כמה מילים בהודעה הראשונה שלי אלייך הבוקר בקשר לפעילות גופנית. ובפשטות פרלה?? הקלטות שיש לך בבית לא נראות לך. אל תכריחי את עצמך קודם כל (והכי חשוב) אולי בגלל זה גם בזמנו את לא הצלחת להתמיד באירובי. תמצאי מה שהכי "הולך" לך איתו. אם משהו מאוס - תעצרי!! ו...קחי אוויר. לאט לאט תכנני את הדברים שאת צריכה לעשות (דיאטנית, לבדוק מה מתאים בענין הספורט וכו´). אם תילחצי על הגאז עד הסוף את תישרפי את עצמך לפני שהתחלת. או-קי??? אנחנו כאן ולא בורחות לשוםםםם מקום. קחי דברים בקול. כך ילך יותר טוב ובסדר יותר. (מניסיון חיים, מה לעשות
). דליה.
תכנני

גילה29

New member
הי פרלה

אצלי בעיית ריכוזי השומן דומה לשלך ( פחות בטן, המון ידיים ). גם אני חשבתי ששרירים על שומן זה דבר נוראי כי זה ינפח עוד יותר, כנראה שהפתרון זה השילוב של דיאטה וספורט. כיון שלי כרגע קצת קשה עם שניהם, החלטתי על מה שאני קוראת ט י ש ט ו ש ( באופן זמני כמובן ). החלטתי לשזף את הזרועות מתוך הנחה שבשר כהה פחות נורא מבשר לבן בצבע חזרזירי. זו משימה מיידית שאני יכולה לעמוד בה כרגע ( והיותי באילת עזרה לנושא ) וגם אם יש פה אשליה מסויימת, עדיין זה קצת עובד. מה דעתך???????

La Perla

New member
אני....

לא חושבת שיש לי אפשרות לשזף את הזרועות ושזה יראה טבעי: זה הצבע שלי:

למעלה