איזה מין יום עבר עלי היום

איזה מין יום עבר עלי היום

התחלתי את היום בכיף קבעתי עם מישהי על חוף הים. הגעתי לפניה. העמדתי 3 כסאות (אחד לרגליים) וצפיתי בים. מולי, כ- 200 מטר מהחוף עגנה סירה. חשבתי שהיא נטושה. פתאום ראיתי מישהו במים ואח"כ עוד אחד. הופיע זוג, הלכו מימין לשמאל, עצרו במרחק בטוח ממני והתארגנו להיכנס למים. היא בחצי בגד ים, הוא בכותונת עור. נכנסו למים, שחו, התחבקו, נחמד לראות על החוף, ציפורים. כמה עורבים כמה דרורים. אוספים אוכל, מה שאנחנו מכנים לכלוך. הגיעה הגברת. ישבנו, שתינו, שוחחנו, העברנו זמן בכיף. טלפון. משרד עו"ד. תגיע, אתה צריך ללכת לבנק. למה אני? בשביל מה אני משלם לכם? כשנפרדנו, נסעתי לעו"ד. קיבלתי צ'קים בנקאיים להפקדה בחשבוני. הלכתי לבנק. פקידה א', תור, זמן, צריך להכין שובר תשלום. לקופה. תור. 3 פקידות, רק אחת מקבלת קהל. הגעתי. הרי לך שני צ'קים ושובר תשלום. בבקשה תעודת זהות. אני לא רוצה למשוך. אני רוצה להפקיד. בלי ת.ז. אי אפשר. רשיון נהיגה? רק ת.ז. הלכתי הביתה, אכלתי, נחתי, קמתי, ת.ז., לבנק. תור. פקידה אחת (כבר אמרתי?) הרי לך 2 צ'קים, שובר תשלום ות.ז. צריך לפצל את שובר התשלום לשניים. בשלב זה היא הלכה לפקידה האחרת לפצל את השובר. יופי, בוצע. תחתום פה ופה. איפה את חותמת ? טוב, אז לפחות תצלמי לי את הצ'קים ואת שוברי התשלום. וואו. זה מתיש רק לכתוב את זה. בטח גם מתיש לקרוא את זה. אני לא אגיד לכם איזה בנק זה, אבל בפרסום שלהם, כל הטיולים הם בעליה. לא פלא שיוצאים מהם מותשים. ותודה לגברת שעשתה לי שלפחות הבקר יהיה נעים.

jozefin3

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב, דוקא לא מתיש לקרא../images/Emo9.gifכל עוד

יש מתח בסיפור

darkblue1

New member
בוקר טוב..אני חדש פה..

אני חושב.. מר חיה טובה.. שזה ענין של תיאום ציפיות.. רוצה לומר : מה בדיוק מעצבן אותך להציג תעודת זהות..? אלה ההנחיות שלה !!!! תורים למשל..אפשר לקצר תורים ומהר.. זה ענין של עוד פקיד/ה הוא הרי לא יעבוד בחינם..!!! ואז ..אם יוסיפו ...אתה תקטר על העמלות שאתה משלם.. מאוד פופולארי לתקוף את הבנקים.. לפחות לך יש גברת שעושה לך נעים בבוקר.. לבנקים אין...

ברוך הבא

יפה שהצטרפת הענין הוא בזה שהבנק - לא הפקידה - הבנק מטרטר אותי בגלל השד יודע מה הרי באתי להפקיד, לא למשוך ורשיון נהיגה לא טוב, תעודת עובד של חברה רצינית לא מתאים, רק ת.ז. הרי מי שמרמה ירמה גם ככה, עם ההוראות המטורפות. כל הסיפור נכתב בכדי לשתף אחרים, בעיקר בעובדה שלא נתתי לזה להרוס לי את היום הקטע של הבקר לא התקלקל בגלל בנק שהולך רברס עם הזמן

אמרתי לך כבר

כל אחד והעניינים שלו אין החלפות ואין החזרות יש נשיקה במצח וחיבוק מנחם

jozefin3

New member
../images/Emo194.gifאפשר לומר בוקר טוב לכולם , יום חדש../images/Emo9.gif

למעלה